ΑΕΛ Καλλονής: «Βλέπει» χαφ για τον Γενάρη
Έτοιμη να προχωρήσει στις κινήσεις της για τον Ιανουάριο είναι η ΑΕΛ Καλλονής, έχοντας στο στόχαστρό της ποδοσφαιριστής για τα άκρα αλλά και τον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Την απαραίτητη προεργασία για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχουν κάνει οι άνθρωποι της ΑΕΛ Καλλονής. Οι νησιώτες έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης του Κεϊτά. Το συμβόλαιο του Αφρικανού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως αν δεν ανανεώσει είναι πιθανό ακόμα και να πουληθεί σε κάποιο ενδιαφερόμενο τον Γενάρη. Έτσι, θα πρέπει το κενό στον άξονα να καλυφθεί και στην Καλλονή ήδη έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση.
Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Ματζουράκης και οι συνεργάτες του θα εξετάσουν και περιπτώσεις ακραίων επιθετικών χαφ. Άλλωστε, στην Καλλονή τα… εξτρέμ δεν είναι και σε αφθονία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως εκεί αγωνίζονται… κατ’ ανάγκη ποδοσφαιριστές όπως οι Μανούσος και Γιορέντε, που σε κανονικές συνθήκες αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα της άμυνας αντίστοιχα. Συνεπώς, ένας εξτρέμ θα «κούμπωνε» στα πλάνα του «Ρουμάνου» για το υπόλοιπο της σεζόν.