Πανιώνιος – Ατρόμητος: Βίοι αντίθετοι

Πανιώνιος – Ατρόμητος: Βίοι αντίθετοι

Με φόντο το τρίποντο «μάχονται» στη Νέα Σμύρνη οι μεν «κυανέρυθροι» για να απομακρυνθούν από την… επικίνδυνη ζώνη, οι δε Περιστεριώτες για να μείνουν σε επαφή με την πρώτη πεντάδα (Κυριακή 21/12, 15.00 Novasports 2/ Onsports)

Στη Νέα Σμύρνη ανοίγει η… αυλαία του κυριακάτικου (21/12) προγράμματος με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι «κυανέρυθροι» επιζητούν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να φτάσουν τους 17 και να απομακρυνθούν από την «επικίνδυνη» ζώνη, ενώ στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Σα Πίντο θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί κοντά στην… προνομιούχο πρώτη πεντάδα.

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Ουζουνίδη

Με το απουσιολόγιό του άδειο και τον… ευχάριστο πονοκέφαλο να διαλέξει ποιους θα αφήσει εκτός πλάνων ο Μαρίνος Ουζουνίδης καταστρώνει τα σχέδιά του για το εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο. Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/12) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League με προπόνηση το Σάββατο (20/12) μετά το τέλος της οποίας έγινε γνωστή και η αποστολή. Αναλυτικά οι 20 «εκλεκτοί» του Ουζουνίδη για το επερχόμενο παιχνίδι είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Φούντας, Κολοβός, Μπούζας, Γκίνης, Μασούρας, Μάκης Γκέζος, Γιάννου, Σμυρλής, Χατζηισαΐας.

Παρόντες Ταυλαρίδης, Αγκουαζί

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ρικάρντο Σα Πίντο στην προπόνηση του Ατρόμητου το Σάββατο (20/12) καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός των Περιστεριωτών είδε με ανακούφιση τους Ταυλαρίδη και Αγκουαζί να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. Αμφότεροι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στη διάθεσή του για το κυριακάτικο (21/12) ματς της 16ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Σα Πίντο είναι οι εξής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κοντοές, Κούρος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Αγκουαζί, Γκαρσία, Καραμάνος, Κιβρακίδης, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Τάτος, Γεωργίου. Τέλος, εκτός αποστολής έμειναν οι Φάμπιο, Εγκουέμ, Θεολόγου, Λημνιός, Νάτσος, Μπάλλας και Τσέναμο που θα προπονηθούν ανήμερα του αγώνα το πρωί.



Παναθηναϊκός: Επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον Χρήστο Κόντη
Παναθηναϊκός: Επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον Χρήστο Κόντη
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Επεισόδια πριν το Παρί Σεν Ζερμέν – Αταλάντα, συνελήφθησαν 19 Ιταλοί
Επεισόδια πριν το Παρί Σεν Ζερμέν – Αταλάντα, συνελήφθησαν 19 Ιταλοί
Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για συμφωνία με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ!
Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για συμφωνία με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μην πετάξεις ξανά τις φλούδες λεμονιού! Ο τρόπος με τον οποίο θα σώσουν τα φυτά σου