Παναθηναϊκός: Στη Σκωτία ο Φύσσας

Παναθηναϊκός: Στη Σκωτία ο Φύσσας

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο Εδιμβούργο όπου παρακολούθησε αγώνα της Χαρτς, ενώ τιμήθηκε και στο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο το ταξίδι του να συνδυάζεται με τα μεταγραφικά των «πράσινων».

Στο πλαίσιο των επαφών που κάνει με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως για παράδειγμα με τη Μπενφίκα και την PSV, ο Τάκης Φύσσας βρέθηκε το Σάββατο (20/12) στη Σκωτία και το Εδιμβούργο όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Χαρτς με την Αλόα. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού είδε την πρώην ομάδα του να επικρατεί 2-0 των αντιπάλων και να μένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Championship.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάκης Φύσσας βραβεύτηκε από την πρώην ομάδα του, στην οποία είχε 53 συμμετοχές κι ένα γκολ και κατέκτησε το Κύπελλο Σκωτίας το 2006, και πήρε μέρος σε event που έγινε στη διάρκεια της ανάπαυλας για το ημίχρονο. Το δεδομένο στην παρούσα φάση, ωστόσο, είναι πως το ταξίδι του Φύσσα στην Σκωτία δεν είχε να κάνει σε τίποτα με τα μεταγραφικά των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με παίκτη από την εν λόγω ομάδα κι έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του ενόψει Ιανουαρίου. Άλλωστε, ταξίδι για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστή έχει κάνει ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος είδε τον Χουάνμα στο Νουμάνθια – Λούγκο.



Μια ανάσα από το double-double ο Σπάρταλης
Μια ανάσα από το double-double ο Σπάρταλης
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις δημόσιες υπηρεσίες της Αττικής την Τετάρτη
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις δημόσιες υπηρεσίες της Αττικής την Τετάρτη
Νορβηγία: Σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο με χειραγωγημένους αγώνες
Νορβηγία: Σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο με χειραγωγημένους αγώνες
Euroleague: Ξετρελάθηκε με την σπανακόπιτα ο Ιφί της Παρί
Euroleague: Ξετρελάθηκε με την σπανακόπιτα ο Ιφί της Παρί
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved