Τζελέπης: «Οριακή χρονιά για μικρομεσαίες ομάδες»

Τζελέπης: «Οριακή χρονιά για μικρομεσαίες ομάδες»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Δημήτρης Τζελέπης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM» για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο παράγοντας του Πανθρακικού:

Για την συμμετοχή του στο προεδρείο της Λίγκας: «Η θέση του αναπληρωτή προέδρου είναι σημαντική. Πιστεύω ότι με καλή συνεργασία και καλή θέληση, θα αρχίσουμε σιγά - σιγά να επιλύουμε τα προβλήματα του χώρου μας... Το καλοκαίρι συμπληρώνουμε δέκα χρόνια απ' την ίδρυση της Σούπερ Λίγκας. Η αλήθεια είναι ότι ο Συνεταιρισμός έχει χάσει την αρχική του ταυτότητα και αυτό το διακρίνουν όλα τα μέλη του. Έχουμε κάπως παρεκκλίνει από τον αρχικό σκοπό μας. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι έχουμε όλοι καταλάβει πως με συναίνεση και σωστές αποφάσεις θα λύσουμε τα ζητήματα που υπάρχουν και θα φέρουμε ξανά τον κόσμο στα γήπεδα. Ήδη απ' το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο πήραμε ομόφωνες αποφάσεις, γεγονός που συντελεί προς αυτή την κατεύθυνση, με στόχο να προχωράμε όλοι μαζί».

Για το αθλητικό νομοσχέδιο: «Το νομοσχέδιο είναι ένα απ' τα πολύ σημαντικά θέματα που μας απασχολούν, αλλά δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ απόλυτα, απ’ τη στιγμή που δεν το έχουμε συζητήσει εντός Σούπερ Λιγκ. Σίγουρα, πάντως, οι θέσεις μας θα είναι παραπλήσιες με εκείνες της ΕΠΟ».

Για το άσχημο ξεκίνημα του Πανθρακικού: «Η πολύ καλή περσινή πορεία μάς εξασφάλισε νωρίς τη σωτηρία και μας επέτρεψε ν' αρχίσουμε νωρίς τον προγραμματισμό μας. Κρατήσαμε την ίδια ομάδα, δυστυχώς όμως προέκυψαν κάποιοι τραυματισμοί, σε παίκτες τους οποίους δεν μπορέσαμε να αναπληρώσουμε απόλυτα. Με την εκκίνηση του πρωταθλήματος είχαμε ένα μπλακ-άουτ, οπότε δεν καταφέραμε να σηκώσουμε κεφάλι και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε προπονητή, ευελπιστώντας σε καλύτερη συνέχεια».

Για την απόλυση Μάντζιου: «Η χρονιά είναι οριακή, ειδικά για εμάς τις μικρομεσαίες ομάδες, που παλεύουμε για τη σωτηρία, αφού φέτος υποβιβάζονται τέσσερις. Πολλές φορές είχαμε εκφράσει την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του Άκη Μάντζιου, ωστόσο δυστυχώς το ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα φέρνουν έτσι τα πράγματα, που καταλήγεις σε αδιέξοδο. Η επιλογή τότε αναγκαστικά είναι μονάχα η αλλαγή προπονητή... Μετά από τον αγώνα με τον ΟΦΗ μπήκα στα αποδυτήρια και είδα μία απόγνωση, ακόμα και στο πρόσωπο του προπονητή. «Πρόεδρε, δεν μπορώ να κάνω κάτι», μου είπε τότε ο Μάντζιος. Πραγματικά ψάχναμε να κάνουμε κάτι που θα άλλαζε την κατάσταση, αλλά δεν μπορούσαμε. Ο τρόπος που χωρίσαμε με τον Μάντζιο, πάντως, έδειξε το επίπεδο της σχέσης μας».

Για την πρόσληψη του Ρόκα: «Τον γνωρίζουμε εδώ και χρόνια. Ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας μας κι από τότε «έβλεπε γήπεδο», στοιχείο που τον χαρακτήριζε. Ήταν ένας προπονητής μέσα στο τερέν από τότε που αγωνιζόταν κι αυτό μας είχε εκπλήξει ευχάριστα. Με τον καιρό εξελίχθηκε, απέκτησε τα διπλώματα προπονητικής, είχε επαφές με ορισμένες μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, όπως και με εμάς, καθώς το συζητούσαμε καιρό να αναλάβει τον Πανθρακικό. Εμπιστευόμαστε έναν νέο άνθρωπο, αισιόδοξο, ενθουσιώδη και ελπίζουμε οι προσδοκίες μας να μην διαψευστούν».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζετε ότι αυτά είναι παιχνίδια, στα οποία εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αντιθέτως ο ΠΑΟΚ έχει να χάσει, οπότε πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κι ό,τι βγει».



Τραγωδία για Βλάντο Τζούροβιτς - Εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του σε δάσος στο Βελιγράδι
Τραγωδία για Βλάντο Τζούροβιτς - Εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του σε δάσος στο Βελιγράδι
Ολυμπιακός: Το... σύνθημα Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Το... σύνθημα Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα
Super League: Η πιο μεγάλη μάχη για τον τίτλο – Τι θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Super League: Η πιο μεγάλη μάχη για τον τίτλο – Τι θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (04/05) - Με πλούσια δράση στην Ευρώπη
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (04/05) - Με πλούσια δράση στην Ευρώπη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved