ΠΑΟΚ:  Προστατεύονται Τζιόλης και Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ: Προστατεύονται Τζιόλης και Αθανασιάδης

Το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης(3/12), εναντίων του Ολυμπιακού,  είναι καθοριστικό, για την συνέχεια του πρωταθλήματος.  

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, εναντίων του Ολυμπιακού, γι αυτό θέλει να έχει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Προβλήματα υπάρχουν και γίνεται προσπάθεια, ώστε να αγωνιστεί με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

 Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, έχει  ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και μετά τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ η κατάσταση επιβαρύνθηκε . Ο μέσος του ΠΑΟΚ, θα μείνει εκτός αποστολής, εναντίων του Πανθρακικού, ώστε να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκης.  

Σε ότι  αφορά τον Αθανασιάδη,  τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.  Οι πρώτες εκτιμήσεις του γιατρού του Δικεφάλου, κάνουν λόγο για αιμάτωμα ή ελαφρύ κάταγμα. Αν πρόκειται για κάταγμα, θα μείνει εκτός με Πανθρακικό, αλλά θα αγωνιστεί κανονικότατα εναντίων του Ολυμπιακού. Αν η γνωμάτευση δείξει κάταγμα, τότε δυσκολεύει η κατάσταση και στην καλύτερη, θα του γίνει ένεση για να αγωνιστεί.

Η κατάσταση του Μακ κάθε μέρα βελτιώνεται, όμως ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Λόγο κινδύνου  υποτροπής είναι αμφίβολος και για το Καραϊσκάκης.

Πανέτοιμος είναι ο Μαντούρο και ο Αναστασιάδης αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στην Τούμπα, εναντίων του Πανθρακικού 



ΑΕΚ: Υποψήφια για καλύτερη ομάδα της αγωνιστικής στο Conference - Κορυφαία επίθεση στη διοργάνωση
ΑΕΚ: Υποψήφια για καλύτερη ομάδα της αγωνιστικής στο Conference - Κορυφαία επίθεση στη διοργάνωση
Κάλεσμα Γκριγκόνις - Ρογκαβόπουλου στο τουρνουά «Αλέξανδρος» (vid)
Κάλεσμα Γκριγκόνις - Ρογκαβόπουλου στο τουρνουά «Αλέξανδρος» (vid)
ΟΦΗ: Θλάση πρώτου βαθμού ο Νέιρα
ΟΦΗ: Θλάση πρώτου βαθμού ο Νέιρα
Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΛ ο Τσιριβέγια
Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΛ ο Τσιριβέγια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved