Δάρας: «Κανένα πρόβλημα ο Πανιώνιος»

Δάρας: «Κανένα πρόβλημα ο Πανιώνιος»

Ο Χρήστος Δάρας υποστήριξε πως ο Πανιώνιος δεν θα έχει προβλήματα με την προθεσμία που του έχει δώσει η Σούπερ Λίγκα, αλλά και η ΕΕΑ, έτσι ώστε να καταθέσει την εγγυητική επιστολή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ Fm:

Για το πρόστιμο από την ΕΕΑ για έλλειψη εγγυητικής επιστολής: «Το ποσό της εγγυητικής επιστολής είναι ανάλογο με το μπάτζετ που έχεις. Εμείς θέλαμε μια αναβολή για κάποιες μέρες, προκειμένου να την καταθέσουμε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε την αναβολή και γι’ αυτό ήρθε αυτό το πρόστιμο των 150.000 ευρώ. Αν δεν έχει η ΠΑΕ να πληρώσει το πρόστιμο, τα χρήματα παρακρατούνται από τα προβλεπόμενα έσοδα από τη Σούπερ Λίγκα. Εμείς εντός των ημερών θα καταθέσουμε την εγγυητική και δεν θα υπάρξει πρόστιμο».

Για την προθεσμία για ρύθμιση των προσφυγών: «Για τις προσφυγές που έχουμε, έχουμε καλύψει το 97% των παικτών και μένει ένα πολύ μικρό ποσοστό που θα το καλύψουμε. Γι’ αυτό και ψηφίσαμε υπέρ του μέτρου, με αναβολή μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχουμε απαλλαγεί από τις προσφυγές επί αθλητικών θεμάτων και θα το κάνουμε γιατί είναι ένα πολύ μικρό ποσό που απαιτείται».

Για τα οικονομικά προβλήματα του Πανιωνίου: «Ως διοίκηση που παραλάβαμε είχαμε τόσα χρέη, είχαμε δύο λύσεις. Η μία, που δεν συνάδει με την ιστορία του Πανιωνίου και τις αρχές μας, ήταν να ρίξουμε την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Η άλλη λύση ήταν να καταφύγουμε στον πτωχευτικό κώδικα. Βάλαμε μαζί με άλλα δύο άτομα το κεφάλι μας στον ντορβά για να σώσουμε αυτή την ιστορική ομάδα και να παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, σε όλα τα παιχνίδια ο Πανιώνιος έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο».

Για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πώς θα τα έλυνε: «Προτεραιότητα θα έδινα στα θέματα βίας που είναι πλέον καθημερινά κι από εκεί και πέρα στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη παραγωγή θεάματος και αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, ώστε να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Ο κόσμος τι να πάει να δει, όταν το πρωτάθλημα κρίνεται τόσο νωρίς. Θα πρέπει επίσης να καθαριστεί το θέμα της διαιτησίας και να φύγει από το μυαλό όλων μας ότι ένας διαιτητής είναι κατευθυνόμενος. Έχουμε δει στο εξωτερικό μεγαλύτερα λάθη, αλλά εκεί δεν διαμαρτύρεται κανένας. Πρέπει να απομακρύνουμε το ποδόσφαιρο από υπόνοιες και να παρουσιάζεται ένα αγνό πράγμα για να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο. Η ομάδα μας παίζει πολύ ωραία μπάλα, άσχετα από τα αποτελέσματα, αλλά με 800 εισιτήρια τι μπορούν να παίξουν αυτά τα παιδάκια. Ο κόσμος έχει φύγει από το γήπεδο γι’ αυτά που βλέπει και διαβάζει. Τα πράγματα είναι σοβαρά και εδώ που έφτασε η κατάσταση θα πρέπει όλοι οι φορείς να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, γιατί οδεύουμε προς καταστροφή».Λαμία-Βόλος 1-3: Φιλική νίκη η ομάδα της Μαγνησίας με ανατροπή στο β’ ημίχρονο
Λαμία-Βόλος 1-3: Φιλική νίκη η ομάδα της Μαγνησίας με ανατροπή στο β’ ημίχρονο
Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην Αθήνα η αποστολή
Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην Αθήνα η αποστολή
Το σχόλιο του Αργυρού για την ελληνική βραδιά των Μιλγουόκι Μπακς (video)
Το σχόλιο του Αργυρού για την ελληνική βραδιά των Μιλγουόκι Μπακς (video)
Ανόρθωση: Ενημερώθηκε ο Λάζαρος πως δεν υπολογίζεται
Ανόρθωση: Ενημερώθηκε ο Λάζαρος πως δεν υπολογίζεται