Τίγκρες: «Δεν δικαιώνεται ο Πουλίδο»

Τίγκρες: «Δεν δικαιώνεται ο Πουλίδο»

Δεδομένη θεωρούν την… επιστροφή του Άλαν Πουλίδο στην Τίγκρες, οι άνθρωποι του συλλόγου από το Μεξικό, υποστηρίζοντας πως ο διεθνής άσος δεν θα δικαιωθεί.

Η υπόθεση του νεαρού επιθετικού απασχολεί εδώ και πολλούς μήνες τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή, ωστόσο, η Τίγκρες, υποστηρίζει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι δύο πλευρές βρίσκονται στα δικαστήρια.

Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκάρσα, ο Άλαν Πουλίδο δεν πρόκειται να πάρει την ελευθέρας του από τον σύλλογο και… επιβεβαίωσε τα σενάρια για ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. «Ναι, υπήρξε προσέγγιση από μεξικάνικες ομάδες. Όλοι γνωρίζουν το πώς έχει η κατάσταση. Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα στο δικαστήριο. Δίχως αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε καμία κίνηση», ήταν τα πρώτα λόγια του νομικού συμβούλου της Τίγκρες.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που τον θέλουν. Όσον αφορά στην εκδίκαση της υπόθεσης, εμείς είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή. Έχουμε συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2016. Προχωράμε τις διαδικασίες κανονικά και περιμένουμε την απόφαση. Σύμφωνα με όσα έχουμε δει ως τώρα, δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να δικαιωθεί ο Πουλίδο».



Στο Next Gen του Final-4 ο Παναθηναϊκός
Στο Next Gen του Final-4 ο Παναθηναϊκός
Γιανάι: «Δε θέλω Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Ρεάλ»
Γιανάι: «Δε θέλω Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Ρεάλ»
Παναθηναϊκός: Φουλάρουν για Ολυμπιακό οι «πράσινοι»
Παναθηναϊκός: Φουλάρουν για Ολυμπιακό οι «πράσινοι»
Πουρσανίδης, Καρπάνος και Σκανδαλάκης στη Θεσσαλονίκη
Πουρσανίδης, Καρπάνος και Σκανδαλάκης στη Θεσσαλονίκη
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved