Σήμερα τα σπουδαία!

Σήμερα τα σπουδαία!

Σήμερα (20/11) αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στα εθνικά πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο, με την ΕΠΟ να παίρνει οριστική απόφαση στη διάρκεια της ημέρας.

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (19/11) υπήρξε η πληροφορία ότι η ΕΠΟ έχει αναθεωρήσει τη στάση της και θα δώσει τη συγκατάθεσή της έτσι ώστε η ΚΕΔ να ορίσει διαιτητές και να διεξαχθούν κανονικά Σούπερ Λίγκα και Football League το προσεχές Σαββατοκύριακο. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα γίνει αν δεν υπάρξει ανακοίνωση από πλευράς της Σούπερ Λίγκας με την οποία θα δεσμεύεται η διοργανώτρια αρχή για αυτά που θέλει η ομοσπονδία.

Συνεπώς, σύμφωνα με όσα αναφέρουν και κορυφαία στελέχη της ΕΠΟ, αν δεν υπάρξει η συγκεκριμένη ανακοίνωση από πλευράς της Σούπερ Λίγκας, δεν πρόκειται να παιχτεί ποδόσφαιρο ούτε αυτή την εβδομάδα. Αν κανείς συνυπολογίσει ότι υπάρχουν πολλές ΠΑΕ που αντιδρούν, και μάλιστα έντονα, σε μια τέτοια ανακοίνωση, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως δύσκολα θα δοθεί λύση και το πράγμα θα μπλέξει ακόμα περισσότερο!

Άπαντες πλέον περιμένουν είτε την… αναδίπλωση των ομάδων και της Σούπερ Λίγκας, με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να ικανοποιηθεί και να… επιτρέψει στην ΚΕΔ να ορίσει διαιτητές, είτε την οριστική ματαίωση της αγωνιστικής για μια ακόμα εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση, η… κωμωδία που διαδραματίζεται τα τελευταία 24ωρα θα πάρει ένα τέλος και θα πρέπει να παρθούν οριστικές αποφάσεις για το πρωτάθλημα. Για το αν αυτό είναι εφικτό να αρχίσει ξανά και να τελειώσει χωρίς… παρατράγουδα, ή αν θα πρέπει να μπει ένα οριστικό λουκέτο για να… τελειώνουμε!Γ' Εθνική: Μοιράστηκε το πριμ στον ΑΟ Χαλκίς για την ισοπαλία στα Τρίκαλα
Γ' Εθνική: Μοιράστηκε το πριμ στον ΑΟ Χαλκίς για την ισοπαλία στα Τρίκαλα
ΕΕ: Νέοι κανόνες ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης απορριμμάτων συσκευασίας
ΕΕ: Νέοι κανόνες ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης απορριμμάτων συσκευασίας
Super League 2: Προπονητής από «μέσα» για την Επισκοπή
Super League 2: Προπονητής από «μέσα» για την Επισκοπή
Βελτιώθηκε το οικονομικό κλίμα το Νοέμβριο
Βελτιώθηκε το οικονομικό κλίμα το Νοέμβριο