Ερνάντεθ: «Καλό βήμα για τον Μπεν ο ΠΑΟΚ»

Ερνάντεθ: «Καλό βήμα για τον Μπεν ο ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας τονίζει πως δεν ξέρει κάτι για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» αλλά  επισημαίνει πως ενδεχόμενη συνεργασία θα ωφελήσει και τις δυο πλευρές

Μπορεί αφενός να ξεκαθαρίζει πως δεν ξέρει κάτι για όσα ακούγονται περί του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Μπεν αλλά ο Κίκε Ερνάντεθ φρόντισε να επισημάνει πως θα είναι θετική εξέλιξη τόσο για τον «Δικέφαλο» όσο και για τον στράικερ της Βέροιας, εφόσον προχωρήσει στην απόκτησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Βέροιας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis»:

«Θεωρώ πως θα ήταν ένα πάρα πολύ καλό βήμα για τον ποδοσφαιριστή και τον ΠΑΟΚ να πάει ο Μπεν στον ΠΑΟΚ, από εκεί και πέρα εμένα δουλειά μου είναι να βρω έναν άξιο αντικαταστάτη στην Βέροια αν συμβεί αυτό».

Για το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από ισπανικές ομάδες: «Ο Μπεν είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με παίρνουν από την Ισπανία και με ρωτάνε πως βλέπω τον ποδοσφαιριστή, γιατί τον ζω καθημερινά στις προπονήσεις και πιστεύω πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του».

Για το αν γνωρίζει κάτι σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπεν: «Όχι αυτή την στιγμή δεν έχω κάποια ενημέρωση».

Για την εξαιρετική παρουσία της Βέροιας στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα και αυτό είναι σημαντικό παρ’ όλο που είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να σταθεροποιηθούμε σε ένα καλό επίπεδο απόδοσης, γιατί προερχόμαστε από ένα αρνητικό σερί και σκοπός μας είναι να επανέλθουμε και πάλι στις νίκες. Στόχος είναι πάντα να εξασφαλίσουμε από νωρίς την παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα κανείς δεν μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε το κάτι παραπάνω».

Για τον Άρη: «Όλοι όσοι έχουμε περάσει και έχουμε δουλέψει στον Άρη, καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που περνάει ο σύλλογος και την στεναχώρια που υπάρχει. Ωστόσο ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με πάρα πολύ κόσμο και δεν υπάρχει άλλο βήμα από το να κοιτάξει η ομάδα την πραγματικότητα και να κυνηγήσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα το γρηγορότερο δυνατό».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved