Super League: Κλήσεις για πέντε και Ματζουράκη

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία πέντε ΠΑΕ αλλά και τον προπονητή της Καλλονής, Γιάννη Ματζουράκη, μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Χρήστος Γιαννούλης
Super League: Κλήσεις για πέντε και Ματζουράκη

Γεμάτο είναι το… δελτίο των κλήσεων των ομάδων σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Εκτός των ομάδων, ωστόσο, έχει κληθεί και ο προπονητής της Καλλονής Γιάννης Ματζουράκης, για την αποβολή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, όπως και ο φροντιστής της ομάδας, κ. Χατζηγιαννάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 06/11/2014 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 9η αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ AEΛ Καλλονή, Π. Καρτάλη (διερμηνέα), Σ. Χατζηγιαννάκη (φροντιστή), Ι. Ματζουράκη (προπονητή): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Π. Καρτάλη, Σ. Χατζηγιαννάκη και Ι. Ματζουράκη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ Λεβαδειακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Νίκη Βόλου : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Νίκη Bόλου-ΠΑΕ ΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός -ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ17, 8ηαγωνιστική

Α) Skoda Ξάνθη (Κ17), Κ. Τερζανίδη (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ. Κ. Τερζανίδη στον αγώνα των ομάδων Πανθρακικός-Skoda Ξάνθη.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

COMMENTS