Χογκ: «Η Καλλονή έκανε σωστές επιλογές το καλοκαίρι»

Χογκ: «Η Καλλονή έκανε σωστές επιλογές το καλοκαίρι»

Εντυπωσιάζει φέτος η ΑΕΛ Καλλονής με τις εμφανίσεις της και συμβολή έχει ο Άντριου Χογκ, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA για την ελληνική του περιπέτεια.

Ο τερματοφύλακας από τη Μάλτα επισήμανε πως όλα γίνονται σωστά φέτος στην Καλλονή και πως η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στις ψηλές θέσεις. Ο 29χρονοσς αναφέρθηκε ακόμη στην πορεία της εθνικής της χώρας του, αλλά και στο πέρασμά του από την Κύπρο.

Αναλυτικά:

Ποιος είναι ο λόγος των εξαιρετικών εμφανίσεών ως τώρα στη σεζόν;

«Η Καλλονή είναι ένας σοβαρός σύλλογος, με επαγγελματικές φιλοδοξίες. Η διοίκηση πήρε τους σωστούς παίκτες το καλοκαίρι και δημιούργησε την σωστή ατμόσφαιρα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Κάθε βδομάδα προπονούμαστε καλά και δουλεύουμε σκληρά. Αυτό φαίνεται στο παιχνίδι μας. Προσωπικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος στη Λέσβο. Η ομάδα μου έδειξε εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι τους ανταμείβω στο γήπεδο».

hogg-uefa

Πήγες στην Καλλονή το 2013, μετά από την Κύπρο. Πως προσαρμόστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Το ελληνικό και το κυπριακό πρωτάθλημα είναι παρόμοια. Δεν μου πήρε καιρό να προσαρμοστώ, αφότου έφυγα από το Παραλίμνι. Πέρασα ωραία στην Κύπρο. Απόλαυσα κάθε λεπτό. Εχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου και ξέρω πως η ζωή είναι οι προκλήσεις. Γι’ αυτό δουλεύω για να βελτιωθώ καθημερινά. Θέλω να φτάσω όσο το δυνατόν πιο ψηλά σε αυτό το άθλημα».

Βλέπεις τον εαυτό σου να πηγαίνει σε κάποια μεγάλη ελληνική ομάδα;

«Θα ήταν λάθος από μέρους μου να κοιτάω τόσο μακριά στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος στην Καλλονή και η ομάδα μου αξίζει να βρεθεί μεταξύ των κορυφαίων του ελληνικού πρωταθλήματος».

Η Μάλτα έχασε στα τρία πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2016. Πως νιώθεις γι’ αυτό;

«Το να είσαι τακτικά καλός δεν αρκεί από μόνο του για να πάρεις τη νίκη. Είμαστε μια μικρή χώρα σε σχέση με τις άλλες στον όμιλό μας. Ο προπονητής μας, Πιέτρο Γκεντίν, έχει ένα μεγάλο έργο στα χέρια του. Δεν έχει την πολυτέλεια ενός μεγάλου γκρουπ παικτών για να επιλέξει και οι περισσότεροι από εμάς είναι ερασιτέχνες. Έχουμε τους περιορισμούς μας, αλλά προσπαθούμε να δυσκολέψουμε κάθε αντίπαλο».

Σου λείπει η πατρίδα σου;

«Δεν μου λείπει πολύ η Μάλτα, για να είμαι ειλικρινής. Πηγαίνω αρκετά συχνά, όταν παίζω με την εθνική ομάδα. Η σύντροφός μου και η κόρη μου μένουν μαζί μου στη Λέσβο, οπότε η Ελλάδα έχει γίνει το νέο μου σπίτι».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved