Λεβαδειακός: Μέσα τρεις, έξω ο Μάντζιος

Λεβαδειακός: Μέσα τρεις, έξω ο Μάντζιος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά την Τετάρτη (29/10), στην έδρα του.

Ο Λεβαδειακός μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου έχει στρέψει το βλέμμα του στις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της Τετάρτης (29/10) με τον Πλατανιά, με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (28/10) στις εγκαταστάσεις της Χαιρώνειας.

Όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος ενώ κανονικά είναι στην αποστολή οι Πίντερ, Μιλοσάβλιεφ και Πρόγιτς που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Στη δράση επιστρέφει και ο Ζίτο, ο οποίος έλειψε από το ματς με τους «κυανέρυθρους» λόγω τιμωρίας. Έτσι, μετά το τέλος της προπόνησης σήμερα (28/10), ο Παντελίδης έκανε γνωστή και την αποστολή για το ματς με τους Χανιώτες.

Η αποστολή: Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Πιντέρ, Κώτσιος, Πρόγιτς, Μάγκας, Μαχαίρας, Ρ. Γκόμεζ, Αποστολόπουλος, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Σάντσεζ, A. Ορτέγα, Γιακουμάκης, Μπορνταγκαράι και Σοτέλο.



«Δίνει 10 εκατ. ευρώ για Μανδά ο Παναθηναϊκός»
«Δίνει 10 εκατ. ευρώ για Μανδά ο Παναθηναϊκός»
Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas
Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas
Πολωνικά ΜΜΕ: «Παναθηναϊκός για Σέχου»
Πολωνικά ΜΜΕ: «Παναθηναϊκός για Σέχου»
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην προπονητής, Άγκε Χαρέιντε
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην προπονητής, Άγκε Χαρέιντε
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved