Μπαλάφας: «Η Βέροια βγάζει υγεία»

Μπαλάφας: «Η Βέροια βγάζει υγεία»

Αν η «βασίλισσα του Βορρά» θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω θα πρέπει να κοντράρει Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον έμπειρο άσο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει τελευταία στη Βέροια, που πλέον βγάζει υγεία, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Μπαλάφας. Ο άσος της «βασίλισσας του Βορρά» δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την… υποδοχή που έτυχε από τους φίλου του ΠΑΟΚ καθώς και τις δυνατότητες του «Δικεφάλου» στο τρέχον πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero fm 107,4»:

Για το χθεσινό (26/10) παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Φάνηκε και χθες. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, όπως κάναμε και κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το στυλ μας. Ο ΠΑΟΚ δεν μας άφησε βέβαια πολλά περιθώρια να τον κοντράρουμε».

Για το ποιες διαφορές διαπιστώνει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: «Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Πιέζει ψηλά, είναι συμπαγής, οι παίκτες του είναι ενωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία στο ποδόσφαιρο, να είσαι πραγματική ομάδα. Δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο τα ονόματα. Σημασία έχει το πως θα διαχειριστείς το ρόστερ που έχεις στη διάθεσή σου και να το μετατρέψεις σε ομάδα. Μπαίνουν πολύ παθιασμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σύνολο και μάλλον ο προπονητής τους ντοπάρει πολύ καλά ψυχολογικά».

Για την αποτελεσματική μεσοαμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ στο χθεσινό (26/10) παιχνίδι: «Οι παίκτες που αγωνίζονται, ο Κάτσε, ο Τζιόλης και ο Τζανδάρης, αγωνίζονται καιρό πλέον μαζί και υπάρχει ομοιογένεια. Μου θυμίζει τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ την εποχή που αγωνιζόμουν εγώ, με Γκαρσία, Σορλέν, Βιτόλο και Φωτάκη».

Για την κατάσταση στη Βέροια: «Η Βέροια βγάζει πλέον υγεία. Προσωπικά δε πρόλαβα την αλλαγή στη διοίκηση και την έλευση του κ. Καρυπίδη, αλλά όντως στην ομάδα έχουν αλλάξει πολλά. Έχουν έρθει πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ενώ ο σύλλογος σιγά- σιγά οργανώνεται. Υπάρχει καλό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, τόσο από οικονομικής άποψης όσο και οργανωτικής».

Για το αν η Βέροια μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη πεντάδα: «Ο πρώτος μας στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει. Αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, θα πρέπει να κοντράρουμε τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης. Έχουμε καλό και ποιοτικό ρόστερ, υπάρχουν 7-8 ποδοσφαιριστές που περιμένουν να παίξουν στην ενδεκάδα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Έχει όλα τα στοιχεία για να παραμείνει στην πρώτη θέση. Αυτή τη στιγμή, δε του λείπει τίποτα σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι θα γίνει αργότερα αν ο ΠΑΟΚ έχει κάμψη στην απόδοσή του. Αυτή τη στιγμή τα πάει πάρα πολύ καλά».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο και το πώς βίωσε την επιστροφή του στην Τούμπα: «Ένιωσα πραγματικά σαν το σπίτι μου. Όλα ήταν όπως παλιά, όπως τα ήξερα. Όλα τα παιδιά με υποδέχθηκαν πολύ καλά, ακόμα και ο κόσμος. Θα είναι κάτι που θα το λέω για χρόνια, εννοείται».



Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved