ΑΕΛ Καλλονής: Στο Επιμελητήριο Λέσβου ο Μιχαλάκης

ΑΕΛ Καλλονής: Στο Επιμελητήριο Λέσβου ο Μιχαλάκης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε συνάντηση με τον ομόλογό του και την διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου

Με αντικείμενο τη συνεισφορά της Καλλονής στο νησί της Λέσβου και τις προοπτικές που ανοίγονται στον επιχειρηματικό τομέα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και την διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου του νησιού, ο Νίκος Μιχαλάκης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Εποικοδομητική και άκρως ενδιαφέρουσα υπήρξε η συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ Νίκος Μιχαλάκης με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λέσβου, Θράσο Καλογρίδη και τα μέλη της διοικητικής επιτροπής, Ευάγγελο Μυρσινιά (A' Αντιπρόεδρος), Νικόλαο Αθανάση (Γενικός Γραμματέας) και Παναγιώτη Τατάκη (Οικονομικός Επόπτης). Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο χώρο του Επιμελητηρίου, τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη της διοικητικής επιτροπής του Ε. Λ. συνεχάρησαν εκ του σύνεγγυς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ Νίκο Μιχαλάκη για την πορεία της ομάδας μας και του ευχήθηκαν ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την κοινή διαπίστωση της ηγεσίας του Επιμελητηρίου Λέσβου για την σημαντική συνεισφορά της ΚΑΛΛΟΝΗΣ στο νησί και τις προοπτικές που ανοίγονται τόσο στον επιχειρηματικό τομέα όσο και στην προβολή της Λέσβου από την παρουσία της ομάδας στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογρίδης "πρόθεση του Επιμελητηρίου είναι να μπορέσει να δημιουργήσει τα εχέγγυα για μία συνεργασία με την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ με συμφέρον για τον τόπο, τις επιχειρήσεις και την ίδια την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ".

Η ηγεσία του Επιμελητηρίου Λέσβου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το προσεχές φιλικό με την τουρκική Ακίσαρσπορ, εστιάζοντας στην προοπτική της μετακίνησης των Τούρκων φιλάθλων και αθλητών με μία ειδική συμφωνία σχετικά με τη βίζα, η οποία θα τους επιτρέπει να παραμείνουν για κάποιο διάστημα (πέραν της μίας ημέρας) στο νησί μας καθιστώντας έναν ποδοσφαιρικό αγώνα την αφορμή να συστηθεί και "αθλητικά" η Λέσβος στους Τούρκους επισκέπτες. Το ίδιο φυσικά θα μπορεί να ισχύει και από την πλευρά των Ελλήνων φιλάθλων που θα επιθυμούν να επισκεφθούν την Τουρκία για τον ίδιο λόγο. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Λέσβου και Σμύρνης, η οποία μπορεί να μπει σε πιλοτική εφαρμογή με αφορμή τέτοια γεγονότα και να επεκταθεί σε άλλες πτυχές του τουρισμού.

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης λαμβάνοντας τον λόγο εξέφρασε την προσδοκία να δημιουργηθεί το έδαφος για αγαστή συνεργασία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ με το Επιμελητήριο Λέσβου δημιουργώντας προοπτικές ανάπτυξης για το νησί. Ο κ. Μιχαλάκης δήλωσε αισιόδοξος πως με την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδό της θα τονωθεί το ενδιαφέρον των Λεσβιακών επιχειρήσεων και θα αντιληφθούν όλοι το μέγεθος αυτού που έχει πετύχει και των ευκαιριών που ανοίγονται μέσα από αυτή. "Η Καλλονή είναι μια ευκαιρία για όλους" είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε πως "ένα μεγάλο μέρος της βιωσιμότητάς της τα προσεχή χρόνια θα εναποτεθεί και στη στήριξη των τοπικών –και όχι μόνο– επιχειρήσεων. Η Καλλονή, πέρα από το αγωνιστικό πλάνο που διαθέτει, οργανώνει με σταθερά βήματα τους τομείς του μάρκετινγκ, του merchandising και της εμπορικής διαχείρισης του σήματος και του ονόματός της". Στο σημείο αυτό η Διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου πρότεινε την διοργάνωση ενημερωτικής συνάντησης με τους επιχειρηματίες και του εμπορικούς και επαγγελματικούς φορείς του νησιού μας ώστε να στηριχθεί η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ακόμα περισσότερο.

Ακολούθησε συζήτηση όπου αναφέρθηκαν περιπτώσεις και παραδείγματα συνεργασίας του Επιμελητηρίου Λέσβου με την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ, με τα δύο μέρη να εκφράζουν την πεποίθησή τους πως η συντεταγμένη στήριξη των φορέων στην προσπάθεια της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για την οικονομία του νησιού. Τέλος αποφασίσθηκε να εξετασθεί η διοργάνωση γευσιγνωσίας και πώλησης τοπικών προϊόντων παράλληλα με την διεξαγωγή κάθε αγώνα που δίνει η ομάδα στη Μυτιλήνη».



Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος, αλλά με Αϊτόρ στη Λαμία – Η αποστολή του Φατίχ Τερίμ
Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος, αλλά με Αϊτόρ στη Λαμία – Η αποστολή του Φατίχ Τερίμ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Για την πρόκριση στον τελικό του Barcelona Open – Ώρα και κανάλι με Λάγιοβιτς
Στέφανος Τσιτσιπάς: Για την πρόκριση στον τελικό του Barcelona Open – Ώρα και κανάλι με Λάγιοβιτς
Formula 1: Poleman ο Φερστάπεν με επιβλητικό τρόπο! – Έκανε το «1-2» η Red Bull
Formula 1: Poleman ο Φερστάπεν με επιβλητικό τρόπο! – Έκανε το «1-2» η Red Bull
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved