Αστέρας Τρίπολης: Η... εκπρόσωπος της Αργεντινής στο Europa League

Αστέρας Τρίπολης: Η... εκπρόσωπος της Αργεντινής στο Europa League

Η πορεία του Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη φέτος έχει προκαλέσει αίσθηση, όχι μόνο στη Γηραιά ήπειρο, αλλά και στην Αργεντινή.

Το έντονο λάτιν στοιχείο των Αρκάδων αναγκάζει τους Αργεντινούς να κοιτούν προσεκτικά προς την Τρίπολη και γι’ αυτό η ιστοσελίδα vavel.com έκανε ένα αφιέρωμα.

Σε αυτό αναφέρεται πως η Ευρώπη είναι συνήθης προορισμός για τους παίκτες από την Λατινική Αμερική, αλλά ο Αστέρας αποτελεί ειδική περίπτωση, καθώς φέτος έχει επτά Αργεντινούς στο ρόστερ του. Στην Ελλάδα βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας, αλλά στην Ευρώπη κάνει εξαιρετική πορεία, παίζοντας σε τρεις προκριματικούς και τώρα στους ομίλους του Europa League.

Η ιστοσελίδα προχώρησε σε μια παρουσίαση των επτά παικτών από τη χώρα του τάνγκο που αγωνίζονται στους «κυανοκίτρινους».

Χερόνιμο Μπαράλες

Ο παίκτης έπαιζε στις μικρές κατηγορίες και στην Μπάνφιλντ και μετακόμισε στον Αστέρα μετά από μια σεζόν στη Β’ Εθνική με την Ουρακάν, όπου πέτυχε 12 γκολ σε 32 αγώνες. Φέτος έχει παίξει σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος και έχει σημείωσε 2 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί και στα ματς του Europa League.

Φακούντο Πάρα

Ο επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Τσακαρίτα και μετά έπαιξε στην Ιντεπεντιέντε και την Αταλάντα. Στην Ελλάδα ήρθε για δεύτερη φορά ως ελεύθερος και άρχισε ήδη να πετυχαίνει γκολ. Δύο από τα τρία γκολ στους ομίλους του Europa League είναι δικά του και αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες στην ομάδα.

Μάρτιν Ρόλε

Ο μέσος, που έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις στην Ολίμπο και μετά πέρασε από τη Σαν Λορέντσο, ζει την πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη, παίζοντας βασικός στην ελληνική ομάδα. Ο ταλαντούχος πλεϊμέικερ έχει δύο γκολ και τέσσερις ασίστ και το παιχνίδι περνά από τα πόδια του.

Πάμπλο Μάσα

Ο Μάσα είναι επιθετικός που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Περγκαμίνο και πήρε μεταγραφή στη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά μια σειρά από τραυματισμοί δεν τον άφησαν να παίξει ποδόσφαιρο. Εκανε μια σπουδαία χρονιά στην Ντούγκλας Χέιγκ και σημείωσε σχεδόν 20 γκολ, συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας του στη Β’ Εθνική. Αν και δεν είναι σταθερά βασικός, έχει πετύχει δύο γκολ φέτος στον Αστέρα.

Μπράιαν Λούι

Ο αμυντικός ξεκίνησε από τη Ρασίνγκ Κλουμπ και στη συνέχεια μετακόμισε στον Αστέρα Τρίπολης. Εδώ κι έναν χρόνο είναι βασικός στην ομάδα κι έχει πετύχει ένα γκολ.

Χουάν Μανουέλ Μουνάφο

Ο 26χρονος μέσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπόκα, αλλά στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα και συνέχισε την καριέρα του, παίζοντας σε Πανθρακικό και Πλατανιά, πριν κάνει το άλμα στον Αστέρα. Συχνά μπαίνει ως αλλαγή, αλλά έχει και συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα

Νίκο Φερνάντεζ

Ο 27χρονος μέσος έχει παίξει στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Ευρώπη. Έπαιζε σε αρκετές ομάδες στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας και το καλοκαίρι ήρθε στον Αστέρα, όπου μετρά τρεις συμμετοχές ως τώρα.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved