ΠΑΟΚ: Χωρίς Γλύκο στη Γαλλία

ΠΑΟΚ: Χωρίς Γλύκο στη Γαλλία

Ο Παναγιώτης Γλύκος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ και δεν θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γκινγκάμπ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League – Ελπίδες για Περέιρα.

Σημαντικό πρόβλημα αποκόμισε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, καθώς τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο κι είχε έντονες ενοχλήσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο Παναγιώτης Γλύκος εξετάστηκε τη Δευτέρα (29/09) και ο Γιώργος Οικονομίδης έκανε τη διάγνωση που αναφέρει ότι ο διεθνής πορτιέρο έχει υποστεί κάκωση. Αυτό σημαίνει πως θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα με θεραπεία τις επόμενες ημέρες και πως δεδομένα θα χάσει το ματς με τη Γκινγκάμπ στη Γαλλία.

Το μόνο ενθαρρυντικό για τον Άγγελο Αναστασιάδη, είναι πως ο Φακούντο Περέιρα έβγαλε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης και έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς της Πέμπτης. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθούν συνέχισαν οι Χέντβιγκες Μαντούρο και Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν κανονικά.

Οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά» που έπαιξαν στο παιχνίδι με τους Κρητικούς έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική σε μικρό χώρο. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 της Τρίτης (30/09), ενώ στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για τη Γαλλία.



Πένθος για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Έχασε» την γιαγιά του
Πένθος για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Έχασε» την γιαγιά του
Παναθηναϊκός: «Είπε αντίο στους συμπαίκτες του ο Σαντίνο Αντίνο»
Παναθηναϊκός: «Είπε αντίο στους συμπαίκτες του ο Σαντίνο Αντίνο»
Κρίσταλ Πάλας: Αποχωρεί ο Γκλάσνερ στο τέλος της σεζόν
Κρίσταλ Πάλας: Αποχωρεί ο Γκλάσνερ στο τέλος της σεζόν
Ρότζερ Φέντερερ: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε
Ρότζερ Φέντερερ: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved