Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων με απόφαση Ανδριανού

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων με απόφαση Ανδριανού

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την αναβολή όλων των εθνικών διοργανώσεων σε όλα τα αθλήματα, ως φόρο τιμής στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη

Από τη ΓΓΑ εκδόθηκε η ανακοίνωση που αναφέρει πως αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων, της προσεχούς αγωνιστικής. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισε έτσι να τιμήσει τη μνήμη του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, που έχασε τη ζωή στα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης.

Για άλλη μια φορά, η πολιτεία αντί να θεσπίσει μέτρα και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους, αντί να κινηθεί προς την κατεύθυνση της πάταξης των τραγικών αυτών φαινομένων, περιορίστηκε στο να αναβάλει την αγωνιστική δραστηριότητα και να σταματήσει τη δράση στα επίσημα παιχνίδια των πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής».

Διαβάστε ακόμα:

Οι αγώνες που αναβάλλονται



Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved