Νταμπίζας: «Δεν θα κάνουμε λάθη του παρελθόντος»
SHARE

Νταμπίζας: «Δεν θα κάνουμε λάθη του παρελθόντος»

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι δογματικός αλλά ευέλικτος στον μεταγραφικό του σχεδιασμό σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας – Τον ενθουσιασμό τους για την παρουσία τους στους «πράσινους» εξέφρασαν οι Στιλ, Μπούρμπος, Μπούι και Μπερίσα

Στην αποφυγή λαθών του παρελθόντος στάθηκε ο Νίκος Νταμπίζας στις δηλώσεις του κατά την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Δευτέρας (29/9). Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» επεσήμανε μάλιστα πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας δεν είναι δογματικός αλλά ευέλικτος, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως θα γίνει κατάχρηση σχετικά με το οικονομικό κομμάτι. Όσο για τα νέα αποκτήματα (Μπούρμπος, Στιλ, Μπούι και Μπερίσα) τόνισαν με… μια φωνή πως είναι ικανοποιημένοι κι ενθουσιασμένοι από την παρουσία τους στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Χρήστος Μπούρμπος
«Καταρχήν θέλω να πω ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην ομάδα. Ξέρω πόσο δύσκολη απόφαση ήταν λόγω της ηλικίας μου αλλά και από τον κόσμο που μπορεί να περίμενε κάτι καλύτερο σαν όνομα. Εγώ θέλω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος. Σίγουρα υπάρχουν άλλες απαιτήσεις στην ομάδα και ήθελα χρόνο για να προσαρμοστώ».

Ουασίμ Μπούι
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ το  προπονητικό τιμ και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και δουλεύουμε σκληρά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για τους φιλάθλους».

Λουκ Στιλ
«Είμαι πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και είναι ιδιαίτερη τιμή για σένα . Έχω ξαναπεί ότι στην Αγγλία ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σεβαστός και τον έβλεπα όταν έπαιζε με αγγλικές ομάδες. Τον ξέρουν όλοι οι φίλοι μου, η οικογένεια μου. Η πρόκληση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν ο λόγος που ήρθα και έκανα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου.  Είμαι ευτυχισμένος που έπαιξα στους δύο προηγούμενους αγώνες, είμαι εδώ για να μάθω και να βοηθήσω. Έχω προσαρμοστεί. Στην αρχή είχε πολύ ζέστη, μου φαινόταν λίγο περίεργο αλά έχω εγκλιματιστεί με τις συνθήκες. Κατά τα άλλα το ποδόσφαιρο σε όλες τις χώρες είναι το ίδιο. Με αγκάλιασαν και με βοήθησαν. Δεν ξέρω αν θα παίξω ή όχι την Πέμπτη (2/10) αλλά εγώ προετοιμάζομαι το ίδιο. Θα είναι μια πρόκληση για όλους μας την Πέμπτη (2/10) και ένα σκληρό ματς. Είναι καλό να ξεκινάς εντός έδρας και μετά να παίζεις εκτός έδρας. Υπάρχουν κάποιες διαφορές με την Αγγλία αλλά μετά από 5-6  περίπου προπονητές τερματοφυλάκων στην καριέρα μου παίρνω διαφορετικά πράγματα. Εδώ είναι πολύ σκληρή η προπόνηση αν και είναι λιγότερη ώρα. Στην Αγγλία κάναμε δύο ώρες αλλά πιο χαλαρά. Εδώ κάνουμε μια ώρα σκληρή με πολύ μεγαλύτερη ένταση. Έχω άριστη σχέση με τον Στέφανο και τα άλλα παιδιά. Εδώ βλέπω βελτίωση».

Βαλμίρ Μπερίσα
«Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και είναι ιδιαίτερη η χαρά μου. Θα μπορέσω να αναπτυχθώ. Δεν έχω παίξει ακόμα πολύ όμως χρόνο με τον χρόνο θα τα καταφέρω. Είναι εύκολο να τραυματιστείς. Στη Ρόμα κάναμε προπόνηση σε πλαστικό τάπητα ενώ εδώ κάνουμε σε φυσικό χόρτο και θέλω χρόνο».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας, τονίζοντας αρχικά: «Τα παιδιά κάνανε τις προσωπικές τους τοποθετήσεις. Θεωρώ ότι με γνώμονα τις ανάγκες της ομάδας και με κριτήρια που έχουμε από την αρχή που βάλαμε το σχήμα της νέας κατάστασης που υπάρχει στην ομάδα, με βάση αυτά τα κριτήρια κινηθήκαμε. Θεωρώ ότι και ο Σίλντενφελντ θα μπορούσε να είναι εδώ ως μεταγραφή. Ίσως τα παιδιά ήταν και κάπως απολογητικοί. Προφανώς έχουν εισπράξει κάποια αμφισβήτηση».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Στο πλάνο υπήρχε ο σχεδιασμός για τον Αλφάρο. Δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα εκεί. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε με βάση τη λογική. Για θέματα που είναι πολύ ξεκάθαρα, παίρνουμε αποφάσεις με βάση την ποδοσφαιρική λογική. Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. Πήραμε την απόφαση να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη λύση αν και πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις αφού μπορούσε να παίξει σε περισσότερες από μια θέσεις. Από κει και πέρα εξετάσαμε τα δεδομένα με καθαρό μυαλό και αποφασίσαμε να μην κινηθούμε σε απόκτηση παίκτη στο στυλ του Αλφάρο. Με την εικόνα που είχαμε από το ρόστερ μας θεωρήσαμε ότι μπορούσαμε να το καλύψουμε εκ των έσω. Δεν υπήρξε καμία σύγχυση. Με τον προπονητή έχουμε διαφωνήσει, στο τέλος όμως αυτή είναι η απόφαση και στηρίζεται ομόφωνα. Μέσα από τον διάλογο και μέσα από την διαφωνία δημιουργούνται και γόνιμες συνθήκες. Στη συγκεκριμένη περίοδο που μιλάμε δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα».

Αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ανέφερε επιπλέον: «Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έγινε στην αρχή. Ξεκινώντας είδαμε κάποια πράγματα. Σαφώς υπήρξε η εισήγηση, βλέποντας όμως τα δεδομένα και ζυγίζοντας όλες τις παραμέτρους πήραμε αυτή την απόφαση. Δεν είμαστε δογματικοί, είμαστε ευέλικτοι. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να εξετάζουμε όλα τα δεδομένα. Σε πολλούς μπορεί να φαίνεται ρίσκο, και σε άλλους εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ. Σαφώς κινηθήκαμε με προοπτική να πάρουμε κάτι καλύτερο και δεν έγινε για τον Α ή Β λόγο».

Όσο για τις μεταγραφικές κινήσεις, υπογράμμισε: «Η περίπτωση του Αμπέντ είναι όπως του Σίφο, ο παίκτης ανήκει αλλού. Θεωρήσαμε σωστό να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα. Η περίπτωση του Γκόρντον είχε πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας όμως πήραμε το ρίσκο και δικαιωθήκαμε. Μας έδειξε μέσα στο γήπεδο ότι άξιζε. Το ίδιο κάναμε και με τον Αμπέντ όμως η υπόθεση δεν ήταν στο χέρι μας. Την περίπτωση του Αμπέντ την εξαντλήσαμε γιατί την θεωρούσαμε πολύ καλή. Και πέρυσι θεωρούταν ότι καθυστερήσαμε στις μεταγραφές. Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα κριτήρια που πρέπει να κινηθούμε. Όπως και με τον Φιγκερόα. Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα εμπόδια που μπορούν να καθυστερήσουν μια μεταγραφή. Είμαστε σε μια περίοδο που πρέπει να παίξουμε ένα παιχνίδι διαπραγματεύσεων που φέρνει καθυστέρηση. Εμείς φέτος θέλαμε ένα πολύ συγκεκριμένο αριθμό παικτών».

Σχετικά με τον Μπερίσα, σημείωσε: «Είναι μια περίπτωση προοπτικής που είχε ξεκινήσει πριν τον τραυματισμό του Μάρκους. Αυτό που ψάχνουμε είναι ένας επιθετικός για το μέλλον. Στις ακαδημίες μας υπάρχουν όλες οι λύσεις στις μεσοαμυντικές θέσεις αλλά δυστυχώς σαν χώρα δεν παράγουμε το δύσκολο, αλλά το εύκολο».

Σχολιάζοντας την επιτυχία των μεταγραφικών κινήσεων, υπογράμμισε: «Τα ονόματα που πήραμε πέρυσι ήταν γνωστά όμως δεν πετούσαμε και την σκούφια μας ότι ήρθαν αυτοί οι παιχταράδες και θα τα κάνουνε όλα. Η αμφισβήτηση είναι μέρος του παιχνιδιού. Δέχομαι την ποδοσφαιρική λογική σε όποιον παίζει άλλα όποιος δεν παίζει… Ο Χρήστος (Μπούρμπος) ήταν μια συγκεκριμένη επιλογή δική μας. Προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα ελληνικό στοιχείο. Όχι ότι επειδή είναι Έλληνας έρχεται. Θεωρούμε ότι ο Μπούρμπος μπορεί να βοηθήσει. Δεν νομίζω ότι είναι ακόμα σωστό να βγαίνουν συμπεράσματα μετά από 5-10 ματς. Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει αν είναι επιτυχημένες οι μεταγραφές. Εγώ περιμένω και τη βελτίωση της ομάδας που πέρυσι έβαλε τα θεμέλια. Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και έχουν αλλάξει όμως τα δεδομένα είναι τα ίδια. Να είστε σίγουροι ότι το οικονομικό κομμάτι θα είναι ξεκάθαρο και δεν θα γίνει καμία κατάχρηση. Αν αποτύχει μια μεταγραφή το οικονομικό πλάνο δεν θα αποτύχει. Δεν θα ξανακάνουμε λάθη του παρελθόντος. Ο σύλλογος δεν βελτιώνεται μόνο από τις μεταγραφές παικτών. Όταν ζητάμε περισσότερα από τους παίκτες πρέπει να τους παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες. Το ρόστερ θέλει να αποδείξει ότι είναι ικανό».

Μιλώντας για τον Αμπέντ ανέφερε: «Είναι ανοιχτή η περίπτωσή του για τον Γενάρη. Όμως δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι τεσταρισμένη και ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει αυτή η περίπτωση. Η Νιούκαστλ μπορεί να ξοδέψει 30-40 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές και δεν κάνει κάποια ουσιαστική διαφορά για αυτούς. Είμαστε σε μια φάση αναμονής».

Όσο για τον αποκλεισμό από το Champions League, δήλωσε: «Η ενδεκάδα που έκανε την πορεία στον δεύτερο γύρο ουσιαστικά αποκλείστηκε από τη Σταντάρ. Μπορούσαν να είχαν έρθει αυτοί οι παίκτες και πάλι το αποτέλεσμα να ήταν το ίδιο. Το δοκάρι και μέσα είναι επιτυχημένο και το δοκάρι και έξω αποτυχημένο, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Αν μια ομάδα έπρεπε να προκριθεί ήταν ο Παναθηναϊκός. Δεν περιμένουμε από κανέναν παίκτη να μπει μέσα και κάνει θαύματα. Ακόμα δεν έχουμε κριτήριο αξιολόγησης για τους νέους παίκτες. Το σίγουρο είναι ότι ο αποκλεισμός από τη Σταντάρ ήταν οικονομικό πλήγμα».

Αναφερόμενος στον Στιλ, τόνισε: «Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ ιδιαίτερη. Μπορεί κάποιος να πει ότι είναι από τα χαμηλά της Αγγλίας  αλλά η Τσάμπιονσιπ είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Η θέση του τερματοφύλακα έχει να κάνει με πολύ λεπτές ισορροπίες. Έχουμε την τύχη στον Παναθηναϊκό να έχουμε… τσουνάμι τερματοφυλάκων που έρχονται από πίσω. Ο Κοτσόλης πέρυσι σε όσα παιχνίδια κλήθηκε να αγωνιστεί ήταν αξιόπιστος και θελήσαμε να πάρουμε ένα τερματοφύλακα που έχει παραστάσεις και προοπτική. Ο Παναθηναϊκός έχει τρεις τερματοφύλακες και έρχονται και άλλοι».

Σχετικά με τον Μπούι, επεσήμανε: «Σίγουρα δεν είναι Αμπέντ όπως είχε παρουσιαστεί. Μπορεί να μας δώσει λύσεις στο κοντρόλ του παιχνιδιού και να μας δώσει περισσότερες λύσεις από πίσω. Είναι ένα παιδί που έχει προοπτική».

Ερωτηθείς για τα έσοδα της ΠΑΕ, απάντησε: «Δεν μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη εισροή εσόδων από κάποιο άλλο κομμάτι, από την ανταγωνιστικότητα. Να φτιάξεις μια ομάδα που να είναι ελκυστική να το εκμεταλλευτείς στην ποδοσφαιρική αγορά. Πρέπει να φέρεις έσοδα από τις πωλήσεις και στα εισιτήρια. Όμως έχουν αλλάξει οι εποχές για τα εισιτήρια και θεωρώ ότι δεν έχω δικαίωμα να μπω».

Επίσης, μιλώντας για τον Μπαϊράμι, δήλωσε: «Η ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που κινείται και η ζωή δεν σταμάτησε στον Αλφάρο. Υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις που όμως δεν προχώρησαν. Θέλω να αναφερθώ στον Μπαϊράμι. Κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από πέρυσι τον Μάρτιο. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί θα μπορούσε να «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιο και να κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ευελπιστούμε ότι αυτή η προσπάθεια που καταβάλει θα έχει το αποτέλεσμα και για αυτόν και τον σύλλογο. Θα μπορούσαμε πέρυσι να μπούμε σε μια άλλη διαδικασία το καλοκαίρι όμως δεν έχουμε τέτοιες ποδοσφαιρικές αρχές. Ποδοσφαιρικά δεν συμφωνώ με τις γρήγορες κρίσεις».

Ερωτηθείς για τις ανανεώσεις και τις αναπροσαρμογές συμβολαίων, απάντησε: «Υπάρχουν συμβόλαια παικτών που λήγουν και θα μπούμε σε μια άλλη διαδικασία μαζί τους. Ο σύλλογος έχει μπει σε μια διαδικασία να ανανεώνει συμβόλαια παικτών και να γίνουν αυξήσεις στις απολαβές κάποιων παικτών. Για εμάς αυτό είναι μια έμμεση απάντηση στο ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Προτεραιότητα είναι να αναπροσαρμόσεις τις απολαβές σε χαμηλόμισθους ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να χτίσουμε. Όσο λιγότερες μεταγραφές θα χρειάζεται τόσο καλύτερα θα είμαστε. Δεν είναι δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα».

Αναφορικά με την ταυτότητα της ομάδας, τόνισε: «Έχουμε μια συγκεκριμένη ταυτότητα ως ομάδα. Η ομάδα δημιουργεί οπότε δεν χρειάζεται να φέρει κάποιον παίκτη που θα δημιουργεί. Θέλουμε να πιέζουμε τον αντίπαλο ψηλά αλλά φέτος θα κριθούμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Παρότι παίζουμε χωρίς τον Μπεργκ δημιουργούμε, αλλά αυτό έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα και όχι την δημιουργία. Εμείς θέλουμε να δώσουμε μια διαφορετική διάσταση στο παιχνίδι μας. Ίσως με την υπερβολική τάση να είμαστε μπροστά, χάνουμε την αμυντική ισορροπία μας. Σε βάθος χρόνου θεωρώ ότι δεν είμαστε η ομάδα που θα εξαρτηθεί από έναν παίκτη. Έχει άλλα στοιχεία ο Παναθηναϊκός».

Κληθείς να σχολιάσει την διαιτησία, υπογράμμισε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην άποψη που έχουμε στον σύλλογο. Με την έλευση του κυρίου Ντάλας θα θέλαμε να ξέρουμε την κατεύθυνση. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να έχουμε ρυθμό. Είναι καλύτερο για την ομάδα μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσο λιγότερο εμπλέκεται ένας διαιτητής μέσα στο παιχνίδι τόσο καλύτερο για το άθλημα. Μην πάμε βέβαια και στην άλλη άκρη που μας σφύριξαν ένα φάουλ στον Πλατανιά. Και στην Αγγλία λίγα φάουλ σφυρίζονται αλλά όχι και έτσι».

Όσο για τον Πέτριτς, ανέφερε: «Ο Μλάντεν ήταν μια επιλογή περσινή. Χωρίς να έχει μεγάλους τραυματισμούς, υπήρχαν κατά διαστήματα μικροί τραυματισμοί που τον κρατούσαν εκτός ρυθμού. Το κέρδος είναι η συνεχόμενη παρουσία του στις προπονήσεις και βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή. Είναι μέσα στις φάσεις και περιμένουμε πάρα πολλά από αυτόν. Είναι στα πόδια του πλέον να αποδείξει και αυτός με την σειρά του τον λόγο που τον επιλέξαμε. Μέχρι τώρα δεν είναι τόσο αποτελεσματικός και το γνωρίζει και ο Μλάντεν».

Επίσης, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την παρουσία του Καραγκούνη στην Εθνική: «Θα πέθαινε αν έμενε μακριά από το ποδόσφαιρο και είναι το ιδανικότερο για την Εθνική και για αυτόν. Είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση και είναι ο άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στη νέα σελίδα της Εθνικής. Ο Γιώργος είναι μια τεράστια ιστορία για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Όσο περισσότεροι Καραγκούνηδες υπάρχουν, τόσο καλύτερες οι προδιαγραφές».

Αναφορικά με τον Μπεργκ, σημείωσε: «Τους επόμενους μήνες θα υπάρχουν ορισμένες κινήσεις ώστε η ΠΑΕ να διασφαλίσει την παρουσία κάποιων παικτών. Θεωρώ ότι ο Μάρκους και οι υπόλοιποι γουστάρουν που είναι εδώ. Και όταν θα έρθει μια πρόταση για τον Μάρκους ή οποιονδήποτε άλλον να το σκεφτεί καλά, πριν αποφασίσει».

Ερωτηθείς για τα έργα υποδομών, απάντησε: «Η διάθεση πραγματικά υπάρχει. Υπάρχουν όμως πάρα πολλά προβλήματα, γραφειοκρατικά. Μπορεί να υπάρχουν σχέδια από πλευράς πολιτείας ή προγραμμάτων. Δυστυχώς στην χώρα μας κολλάμε αλλά η διάθεση υπάρχει να βελτιωθεί στο κομμάτι των ακαδημιών. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη προοπτική στο κομμάτι των υποδομών και σε βάθος χρόνου θέλουμε να δημιουργήσουμε όλες αυτές τις συνθήκες. Γίνεται μια συνεχής προσπάθεια».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πάει στο CAS η Λεβάντε για Μπαρτσελόνα
Πάει στο CAS η Λεβάντε για Μπαρτσελόνα
Eurocup: Μεγάλο διπλό της Παρτιζάν του Τρινκέρι στο Μονακό!
Eurocup: Μεγάλο διπλό της Παρτιζάν του Τρινκέρι στο Μονακό!
Διακόπηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Εμιλιάνο Σάλα
Διακόπηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Εμιλιάνο Σάλα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε στοίχημα με τον Αλέγκρι και το έχασε (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε στοίχημα με τον Αλέγκρι και το έχασε (vid)

 • Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ολυμπιακός
  00:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος ΓΣΣ - ΠΑΣ Γιάννινα
  02:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Λιόν - Μάντσεστερ Σίτι
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  04:00Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λεμεσού - Λάτσιο
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  04:40Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  05:10Χάγη, Ολλανδία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  05:25Μόντε Κάρλο.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:10Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης
  06:25UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Βόλεϊ: Κομερσέκον - Ιμόκο Κονελιάνο
  06:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Pick n' Roll
  06:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος ΓΣΣ - ΠΑΣ Γιάννινα
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  08:20Μόντε Κάρλο. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  08:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Κάρντιφ Σίτι
  08:40Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  09:0010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή ΓΕ
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • WRC 2018
  09:30Σουηδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:15Επεισόδιο: 3ος σταθμός: Αζόρες. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:40Μεξικό. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μπέρνλι
  10:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Ανδρέας Σερεβέτας.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Topspin
  11:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • WRC 2018
  11:50Γαλλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC 2018
  13:00Αργεντινή. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  14:10Πορτογαλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  15:0023η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  15:20Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Βουκουρέστι (Ζ)
  15:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Pick n' Roll
  16:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:30Sydney Gala.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  17:15Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  17:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  17:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  18:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  18:25Στιγμιότυπα.
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  18:45Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • NBA Daily
  18:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: Ζιλ Σιμόν - Μπενουά Περ
  19:102019 ATP World Tour 250. Πούνε. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Κισσαμικός
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Drone Champions League 2018 E5
  21:00Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies