ΠΑΟΚ: Χωρίς απρόοπτα με ΟΦΗ (video)
Ανήμερα της αναμέτρησης με τους Κρητικούς (Κυριακή 28/9) θα ανακοινώσει την αποστολή ο Αναστασιάδης, με τους γνωστούς απόντες
Θέλοντας να σβήσει τις άσχημες εντυπώσεις από την ήττα στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ουσιαστικά τη… μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Ο Αναστασιάδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με την προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (27/9) να διεξάγεται χωρίς απρόοπτα.
Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με ασκήσεις 5-2 οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο και δούλεψαν στις στημένες φάσεις. Εκτός κανονικού προγράμματος έμειναν οι Περέιρα που ξεκουράστηκε μετά την επέμβαση με PRP που του έκανε ο γιατρός της ομάδας, Γιώργος Οικονομίδης, Μαντούρο , Τζαβέλλας που έκανε θεραπεία και Κωνσταντινίδης που συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης.
Όσο για την αποστολή, θα ανακοινωθεί το πρωί της Κυριακής (28/9) ανήμερα του αγώνα στην Τούμπα, καθώς οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο για το καθιερωμένο ξεμούδιασμα και στη συνέχεια θα καταλύσουν στο Μακεδονία Palace.