Παπάζογλου: «Κι ο Ολυμπιακός μας φοβάται»

Παπάζογλου: «Κι ο Ολυμπιακός μας φοβάται»

Ευκαιρία ανάκαμψης είναι για τον Ατρόμητο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο επιθετικός των Περιστεριωτών, που όμως ανήκει στους «ερυθρόλευκους», μίλησε στην κάμερα της Nova για την αλλαγή προπονητή και τον ερχομό του  Ρικάρντο Σα Πίντο, αλλά και το γεγονός ότι ο Ατρόμητος πάντα δυσκολεύει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπάζογλου:

Σάκη γενικά το φαινόμενο της αλλαγής προπονητή μεσούσης της περιόδου δεν είναι ό,τι καλύτερο για μια ομάδα. Ωστόσο υπάρχει και η άποψη ότι μπορεί να προκαλέσει ένα "ηλεκτροσόκ" και να αφυπνίσει τους παίκτες. Εσείς οι παίκτες τί λέτε γι' αυτό;

«Όπως και να' χει μια αλλαγή προπονητή είναι σημαντική για ένα σωματείο. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον, είτε με όσους προπονητές αλλάξουν, να είμαστε επαγγελματίες και να προσαρμοζόμαστε στα θέλω του κάθε προπονητή. Σίγουρα είναι ένα "ηλεκτροσόκ" το οποίο χρειάζεται η ομάδα για να βρούμε ξανά τα πατήματα μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι μπορεί να παίξει ο Ατρόμητος».

Είσαι ο κατάλληλος να μας μιλήσεις για τον κύριο Σα Πίντο, καθώς είναι γνωστά τα όσα πετύχατε πέρσι με τον ΟΦΗ των τόσων προβλημάτων.

«Τον γνωρίζω τον κύριο Πίντο αρκετά καλά από την περσινή μας συνεργασία. Μπορώ να πω ότι είναι ένας προπονητής του οποίου του αρέσει να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές και εντός και εκτός γηπέδου. Μιλάει συνέχεια μαζί τους. Είναι πολύ της πειθαρχίας και γενικά έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο κι αυτό είναι ένα στοιχείο που νομίζω θα δώσει μεγάλη ώθηση γενικά στην ομάδα. Αν καταφέρουμε να καταλάβουμε γρήγορα αυτά που ζητάει νομίζω ότι η ομάδα θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις».

Ο κύριος Σα Πίντο είπε στην παρουσίασή του ότι από όσο σας έχει παρακολουθήσει διέκρινε ότι σας λείπει η χαρά του ποδοσφαίρου, η καλή ψυχολογία και το κίνητρο. Είναι ο προπονητής που με το πάθος που τον διακατέχει μπορεί να σας μεταδώσει αυτά που σας λείπουν;

«Το έχει πιστεύω πάρα πολύ. Γιατί αυτό το πέρασε και πέρσι στην ομάδα που ήμουν και καταφέραμε και κάναμε μια χρονιά αξιόλογη παρά τα προβλήματα που είχαμε. Πόσω μάλλον στον Ατρόμητο, ο οποίος είναι μια ομάδα που έχει τα πάντα, έχουμε την ηρεμία να δουλέψουμε με βάση αυτά που θα μας πει κι αυτά που θα θέλει να μας μεταφέρει. Νομίζω ότι θα το μεταφέρει αυτό που θέλει σαν νοοτροπία στην ομάδα και μόλις το καταφέρει αυτό θα μπορέσουμε να κάνουμε κι εμείς πολύ καλές εμφανίσεις και να φτάσουμε τον Ατρόμητο εκεί που θέλουμε και που έχουμε βάλει από την αρχή σαν στόχο».

Σίγουρα είναι δύσκολο σε δύο τρεις μέρες να μεταφέρει όλα όσα θέλει, ωστόσο πως περιμένετε εσείς το ματς με τον Ολυμπιακό εφόσον έρθει αυτή η επιθυμητή "αφύπνισή" σας;

«Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά θέλω να πιστεύω ότι με την ποιότητα που έχει η ομάδα, κι ο Ολυμπιακός μας φοβάται. Έχουμε δείξει ότι τα τελευταία χρόνια ειδικά στο γήπεδό μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και εγώ πιστεύω ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Από εκεί και ύστερα εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, να παίξουμε για τους τρεις βαθμούς για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα που θα μας δώσει την ώθηση ώστε να πάμε πιο ψηλά».

Ο Ατρόμητος έχει πετύχει μόλις δύο γκολ, ωστόσο για να κερδίσετε πρέπει να σκοράρετε, κατά πόσο είναι αυτό εφικτό να συμβεί κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδος;

«Αυτό που είπε κι ο προηγούμενος προπονητής μας είναι ότι το σκοράρισμα δεν μαθαίνεται. Το σκοράρισμα είναι έμφυτο. Έχουμε ποδοσφαιριστές με την ποιότητα που προανέφερα που τους έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια να σκοράρουν και μάλιστα εύκολα πολλά γκολ. Το ότι δεν έχουμε σκοράρει ακόμα πολλά γκολ είναι θέμα ρέντας. Αν μπουν τα πρώτα ένα-δύο γκολ θα ακολουθήσουν και τα επόμενα».

Συνεπώς περιμένετε το ξεκίνημα της νέας ρέντας σας με τον νέο προπονητή από το ματς με τον Ολυμπιακό;

«Ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε από το Σάββατο για να ξεκολλήσουμε από το μικρό ποσοστό των γκολ που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved