Ολυμπιακός: Κέρδισε Φορτούνη, εξετάσεις για δύο

Ολυμπιακός: Κέρδισε Φορτούνη, εξετάσεις για δύο

Η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας και η θετική παρουσία του Κώστα Φορτούνη είναι τα δύο πράγματα που κρατάει ο Μίτσελ από το… πέρασμα 1-0 από την Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή - Ανησυχία για Σιόβα και Γκαζαριάν.

Το πρώτο ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» στην πρεμιέρα τους στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν η νίκη και… συνάμα το «τρίποντο» που θα έθετε επικεφαλής την ομάδα του Πειραιά στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. Το δεύτερο ήταν η εικόνα που θα παρουσίαζαν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μέχρι στιγμής πολλά λεπτά συμμετοχής, προκειμένου ο Μίτσελ να αξιολογήσει την ετοιμότητά τους, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, με αναμετρήσεις στην Ευρώπη και τους ομίλους του Champions League, αλλά και εντός των τειχών με Πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπου τα ματς διαδέχονται το ένα το άλλο, χωρίς περιθώρια για ξεκούραση.

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, μια και ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 των Αχαιών με το αυτογκόλ του Κάργα. Ωστόσο, δεν ισχύουν τα ίδια και για τον δεύτερο, μια και με μερικές εξαιρέσεις, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν μερικά προβλήματα, κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα, η Παναχαϊκή να καλύπτει καλύτερα τους χώρους και συνεχώς να… κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα, αν οι «ροσονέρι» ήταν πιο τυχεροί στις δύο φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου με τους Στεφανίδη και Ντα Κόστα, οι οποίες… σταμάτησαν στο δοκάρι, ίσως και να έπαιξαν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

FortounisMesaOlympiakos

Φωτεινή… εξαίρεση για τους Πειραιώτες ήταν η παρουσία του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επέστρεψε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχε καταφέρει να πάρει ευκαιρία σε επίσημη αναμέτρηση. Αυτή του δόθηκε στο Κύπελλο Ελλάδας και ο διεθνής άσος φρόντισε να δείξει πως διαθέτει τις δυνατότητες να «χτυπήσει» θέση στο αρχικό σχήμα του Μίτσελ στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος, μια και βρίσκεται εκτός λίστας για το Champions League.

Παράλληλα, θετική παρουσία είχε ο νεαρός Πραξιτέλης Βούρος, αλλά και ο Νίκος Βέργος που έδωσε άλλη… πνοή στην επίθεση, όπως και ο Χόρχε Μπενίτεζ, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα κινητικός με εμπιστοσύνη στα πόδια του, δοκιμάζοντας ουκ ολίγες φορές τα αντανακλαστικά του Μπαλασάκη. Πλέον, το «διπλό» στην Πάτρα περνάει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, μια και αρχίζει άμεσα η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (27/9) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, ούτως ώστε να πάνε χωρίς απώλειες στην Σουηδία για τη «μάχη» της Τετάρτης (1/10) με την Μάλμε.

SiovasMesaOlympiakos

Ανησυχία για Σιόβα και Γκαζαριάν

Ωστόσο, το ματς με την Παναχαϊκή ολοκληρώθηκε με δύο προβλήματα για τους Πειραιώτες. Ο λόγος γίνεται για τους Δημήτρη Σιόβα και Γκεβόργκ Γκαζαριάν που αποχώρησαν με τραυματισμούς από την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο διεθνής αμυντικός έχει υποστεί τράβηγμα στον έσω πλατύ δεξιό μηρό, ενώ ο Αρμένιος υποφέρει από θλάση. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να φανεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αλλά και ο χρόνος που θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved