ΟΦΗ: Πουλινάκης για όλα!
SHARE

ΟΦΗ: Πουλινάκης για όλα!

Ο Μάνθος Πουλινάκης μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ, ξεκαθαρίζοντας πως ο Τενάρο γκατούζο θα στηριχθεί από τη διοίκηση και πως θα δοθεί «μάχη» για την εξασφάλιση της άδειας που έχει ανακληθεί από την ΠΑΕ!

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ στον «Κρήτη TV»

Για το οικονομικό πλάνο της ΠΑΕ: «Δεν υπάρχει νέο πλάνο. Πριν από δύο χρόνια η διοίκηση αυτή ανέλαβε, με ένα χρέος πολύ μεγάλο της τάξεως των 12 εκ. Χωρίς τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε, δε θα έμπαινε η ομάδα στο πρωτάθλημα. Στα δύο χρόνια, κάθε μέρα, μια νέα μέρα με 100 νέα προβλήματα. Δε θέλαμε να βγαίνουν έξω ως γκρίνια. Είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις. Είχα πει και πέρυσι, ότι αν περάσουν τρία χρόνια και είναι κάποια πράγματα όπως τα θέλουμε, μετά από τρία χρόνια, κανείς δε θα μπορεί να πειράξει την ομάδα».

Για το άρθρο 99 και τις δόσεις σε ποδοσφαιριστές: «Το άρθρο 99, επειδή πολλά ακούστηκαν, είναι ένα βοήθημα στο πλάνο που έχει θέσει η διοίκηση, για να έρθουν καλύτερα δεδομένα στο οικονομικό κομμάτι. Επειδή κάποιοι ποδοσφαιριστές είχαν ενεργοποιήσει ποινές, δεν είναι θέμα για 30 χιλιάρικα. Δεν έχω τη διάθεση κάθε εβδομάδα, να με εκβιάζει κάποιος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το άρθρο 99 έγινε, γιατί αν μπορέσει η ΠΑΕ να μπει, μπορεί να έρθουν πιο γρήγορα καλές μέρες. Εμείς θα αφαιρέσουμε τους ποδοσφαιριστές, γιατί θα κάνουμε και μια αίτηση ανάκλησης, της άδειας που μας πήραν. Η ΕΠΟ σου λέει, ότι δεν μπορείς να πηγαίνεις στα πολιτικά δικαστήρια, εμείς πηγαίνουμε γιατί εξαιρούμε τους ποδοσφαιριστές. Στην αίτηση που θα γίνει την Παρασκευή θα αναφέρεται αυτό. Η αχαριστία είναι αδίκημα, που δε δικάζεται στην Ελλάδα. Εγώ θα σας αναφέρω μερικά ονόματα ενδεικτικά Μπαρτζώκας, Ουκάρ, Ξενοδόχοφ, Βεζυρίδης, Χαριτωνίδης, Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπουλής, Αγρίτης, Μπερτίν, Ρούσεφ, Κιάσσος, Ψωμάς, Σφακιανάκης, Πίτσος, Μπουλούτ, Κουνδουράκης, Λόπεζ, Ρόβας, Γεωργίου, Γαλανόπουλος, GS Travel. Υπάρχει λίστα με ατελείωτα ονόματα. Δε θα τα διαβάσω όλα, γιατί θα χάσουμε το χρόνο μας. Έχουμε δώσει σε 1.5 χρόνο σε πρώην ποδοσφαιριστές 2 εκ. ευρώ, είμαστε στο 50% στη δοσοποίηση που κάναμε. Τι θέλω να μεταφέρω. Το καλοκαίρι μαζέψαμε τους δικηγόρους και τους είπαμε, ότι υπάρχει κρίση, δε θέλουμε να πάμε σε παραδείγματα ομάδων που “έσκασαν”, όμως κανείς δεν ήθελε. Θέλω να πω σ” αυτά τα παιδιά ευχαριστώ για την υπομονή που κάνουν, άσχετα αν έχουμε 2-3 περιπτώσεις που έκαναν ενεργοποίηση. Άσχετα με το άρθρο 99, που είναι μια κάλυψη για μας, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε. Περίπου 2.5 εκ. ευρώ είναι το υπόλοιπο σε ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή. Η αίτηση στο 99 σημαίνει ότι μπορείς να “κουρέψεις” ένα ποσό ή να κάνεις περισσότερες δόσεις, όπως σου λέει το Κράτος για περισσότερες δόσεις στην Εφορία. Όταν δείξεις μια βιώσιμη εταιρεία στο άρθρο 99, συμφωνήσεις με το 50% των πιστωτών και κάνεις τρία πράγματα, μπορείς να προχωρήσεις».

Για τα χρέη της ΠΑΕ ΟΦΗ στην Εφορία: «Το ειδοποιητήριο ήρθε σε μένα, εγώ πήρα όλο το χρέος πάνω μου. Τα χρέη τα αναλαμβάνει ο τελευταίος. Είμαι ενήμερος για όλα. Η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι φορολογικά ενήμερη. Έχουμε ένα θέμα με τον τοπικό Έφορα, που είναι συνεχώς απέναντι, αλλά κανένας δεν μπορεί να μας πειράξει. Η ΠΑΕ για τα δύο χρόνια που είμαστε εμείς, έχει δώσει στην εφορία πάνω από 1.5 εκ. ευρώ. Μιλάω καθημερινά και με τον κ. Κουράκη, που αφουγκράζεται και αυτός τα προβλήματα. Όσοι πέρασαν από τον ΟΦΗ και δημιουργήθηκαν κάποια χρέη, πάνε στο όνομα τους. Πρέπει να προστατευτούμε όλοι. Κοιτάμε να δούμε πως θα το ξεπεράσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα. Και στο δικό μου ΑΦΜ ήρθε 1.5 εκ. Έχουμε στείλει νομικά χαρτιά, που κανείς δεν μπορεί να “ακουμπήσει” την ΠΑΕ ΟΦΗ. Δυστυχώς το πρόβλημα το δημιουργεί η τοπική Εφορία. Αν ο Έφορας θέλει να τραβάει το… σκοινί, είναι δικό του θέμα. Μια ευεργετική ρύθμιση έχει η ΠΑΕ από την εποχή Ορφανού, 100 δόσεων που την πληρώνει κανονικά. Δεν λέει κανείς, ότι από την πρώτη μέρα που πήγα εκεί παρακαλούν να “σκάσει” η ομάδα σε μένα. Να ξέρουν ότι δε θα “σκάσει”, γιατί δουλεύω 24 ώρες και έχω παρατήσει το σπίτι μου. Ακούω ανθρώπους που χρέωσαν την ομάδα, να βγάζουν γλώσσα. Μέχρι εδώ. Δεν μιλάω τόσο καιρό. Ψάχνουν να βρουν πότε η ομάδα δε θα πηγαίνει καλά αγωνιστικά για να μιλάνε, όταν πάει καλά κρύβονται. Μπήκα μπροστά και θα πάω μέχρι τέλους. Δεν φοβάμαι τίποτα, λέω όλη την αλήθεια και το λογιστήριο της ΠΑΕ είναι ανοιχτό. Όταν αναλαμβάνω κάτι, θέλω να το τελειώνω. Ακόμη και αν δεν μπούμε στο άρθρο 99, θα προχωρήσουμε με το πλάνο μας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οι ποδοσφαιριστές και οι δικηγόροι, όχι το κράτος. Υπάρχει ένα πρωτάθλημα φέτος που πέφτουν τέσσερις ομάδες. Γίνεται ένας άτιμος πόλεμος γιατί η νοοτροπία μου και η φιλοσοφία μου είναι να ασχολούμαι μόνο με τη δική μου ομάδα και με τα δικά μου προβλήματα και τη δική μου καμπούρα κάποιοι άλλοι θέλουν να δημιουργούν προβλήματα και να ασχολούνται με τους άλλους. Εκεί είναι το όλο πρόβλημα. Τώρα εάν συμβεί η ζημιά, εύχομαι να μη συμβεί».

Γιατί ανακλήθηκε η άδεια: «Η άδεια χάθηκε πρώτα από την εμπλοκή των τρίτων. Εμείς θα κάνουμε αίτηση ανάκληση αυτής της απόφασης γιατί δεν προσφύγαμε σε ποδοσφαιριστές, προπονητές. Η ανάκληση της άδειας που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα έγινε προσφύγαμε σε πολιτικά δικαστήρια. Εμείς θα εξαιρέσουμε το αθλητικό αντικείμενο και θα ζητήσουμε να ανακληθεί αυτή η απόφαση. Την ανάκληση της αδειοδότησης την πήρα σαν μία ήττα. Πίστευα ότι θα κερδίζαμε σε δεύτερο βαθμό. Θα δούμε πως θα το παλέψουμε κι αυτό».

Γιατί αυτός ο πόλεμος προς τον ΟΦΗ: «Εγώ συνήθως φοβάμαι αυτούς που δε φαίνονται και κρύβονται. Αυτούς που βγαίνουν μπροστά δεν τους φοβάμαι ποτέ γιατί ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Το πρωτάθλημα φέτος είναι ανταγωνιστικό. πέφτουν τέσσερις ομάδες. Καθένας κοιτάζει την ομάδα του, δυστυχώς κάποιοι κοιτάζουν και τις άλλες ομάδες Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα κρίνονται πολλά, όπως και στο περυσινό. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σε εγρήγορση να μη χαλαρώνουμε ποτέ. Η ομάδα να είναι έτσι όπως και το Σάββατο για να βγει η χρονιά για να είναι επιτυχημένη χρονιά όπως πέρυσι και να έχει συνέχεια η ομάδα».

Ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από τον πόλεμο: «Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία ούτε φετινά. Κάποιοι συγκεκριμένοι δημιουργούν προβλήματα που έχουν το δικό τους σκοπό και στόχο. Ο Γκατούζο είναι ένας άνθρωπος που δεν τα βάζει μέσα του τα πράγματα και όταν βλέπει κάτι στραβό μιλάει».

Γιατί τέτοια αντίδραση από πλευράς Γκατούζο: «Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα και κατάλαβε ότι ήταν εκ του πονηρού και επί τούτου και γι αυτό υπήρξε αυτή η έκρηξη. Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν κρύβονται. όταν έχει κάτι και είσαι καθαρός πρέπει να το λες. Από την πρώτη μέρα που ήρθε, γιατί ξέρω την ελληνική πραγματικότητα και ξέρω πόσο κομπλεξικοί είναι κάποιοι άνθρωποι και πόσο ανασφαλείς είναι και όταν βλέπουν έναν άνθρωπο με την οντότητα και τις παραστάσεις που έχει ο Ρίνο θα θελήσουν να του κάνουν κακό. από την πρώτη στιγμή είπα ότι θα προσπαθήσω να τον προστατεύσω. Ο Γκατούζο είναι ένα παράδειγμα για εμάς γιατί βλέπουμε ένα άνθρωπο τόσο απλό τόσο δεκτικό, με τόσα προβλήματα που έχει συναντήσει και έχει δει για πρώτη φορά στη ζωή του. Όταν έρχεται και πέφτει στην ελληνική πραγματικότητα είναι μία σφαλιάρα γι αυτόν. Μου λέει ότι όλη η Ευρώπη, όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα οικονομικά. Γίνονται τα ίδια παντού. περισσότερο τον νοιάζει η νοοτροπία. Εκεί τρελαίνεται ότι δεν υπάρχει η νοοτροπία. Ο Γκατούζο δεν είναι άνθρωπος που μπορείς να του βάλεις δικλίδες».

Για Φραγκουλάκη-Δασκαλάκη: «Η συνέντευξη του Γκατούζο δεν ήταν για τους ποδοσφαιριστές αυτούς, άλλο εάν ερωτήθηκε και γι αυτούς. Δεν ήταν το κύριο θέμα τα δύο συγκεκριμένα παιδιά. ήταν μία απόφαση προπονητή κι επειδή σεβόμαστε την απόφαση του εκάστοτε προπονητή προσπαθήσαμε να βρούμε κάποια λύση. Με τα δύο συγκεκριμένα παιδιά ήρθαμε σε επαφή. Είπα να ηρεμίσουν για δέκα μέρες να επιστρέψουν στην ομάδα. Ξαφνικά λέχθηκαν, ειπώθηκαν διάφορα Ήρθε ο δικηγόρος τους, τους έκανα μία πρόταση, να δούμε τι κάνει να πάρετε μέχρι το Δεκέμβριο, αν και δεν είστε στην ομάδα, να βρούμε μία λύση να φύγετε. Περίμενα την απάντηση, Δευτέρα μεσημέρι μιλάω με το δικηγόρο τους μου λέει ο ένας δέχεται ο άλλος δε δέχεται θα τη βρούμε τη λύση. Τρίτη, Τετάρτη πρωί έστειλαν τις προσφυγές. Είναι ένα θέμα που για εμάς έχει τελειώσει και για τα ίδια τα παιδιά νομίζω. Θα προσπαθήσουμε να τα βρούμε, εάν δε γίνει θα πάμε δικαστικώς και έχει λήξει το θέμα. Αυτά τα ανακατέματα εμένα δε μου αρέσουν. Πολλά που ακούω δεν ισχύουν, αλλά για μένα το θέμα είναι λήξαν. Φανταστείτε να μην κέρδιζε η ομάδα το Σάββατο θα έπρεπε να φοράω κράνος στην εκπομπή».

Τι γίνεται αν δεν δικαιωθεί ο ΟΦΗ για την άδεια: «Το βασικό είναι ότι δε θα μας επηρεάσει. Είναι απαγόρευση μεταγραφών του Δεκεμβρίου. Με τα συμβόλαια που έχουμε δε θα έχουμε αγωνιστικό θέμα Δε θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα. Ανανέωση συμβολαίου Ροβύθη και του Αγριμάκη, αύριο θα ανακοινωθεί και του Γιαγκιόζη για τρία χρόνια. Κοιτάμε η ομάδα να έχει και τα δικά της παιδιά να τους δείχνει ότι τα πιστεύει και οι καινούργιοι παίκτες να έχουν περισσότερο από ένα χρόνο συμβόλαιο ώστε η ομάδα να καλύπτεται σε περίπτωση που δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Καλό είναι να προλαβαίνεις κάποια πράγματα. Είναι επίσης το γεγονός ότι τα πιστεύουμε αυτά τα παιδιά και θεωρούμε ότι μπορούν να βοηθήσουν».

Πως μπορείτε διαχειρίζεστε τόσες πολλές καταστάσεις: «Χάνεται πάρα πολλή ενέργεια και χρόνος στο οικονομικό σκέλος. Εάν τα πράγματα δεν ήταν τόσο δύσκολα στα οικονομικά θα είχαν γίνει πολύ περισσότερα πράγματα στην ΠΑΕ ΟΦΗ. έχουν μείνει πίσω λόγω του οικονομικού. Αυτό είναι το μεγάλο προβλήματα γιατί τα μέτωπα είναι πάρα πολλά και πρέπει να προλαβαίνεις εκατοντάδες πράγματα κάθε μέρα για να λειτουργεί μία ποδοσφαιρική ομάδα με την οντότητα του ΟΦΗ. Είναι οι ακαδημίες που προσπαθούμε να βρούμε μία λύση γιατί για μένα είναι μεγάλη υπόθεση οι ακαδημίες. προσπαθούμε να βρούμε μία μόνιμη στέγη. προσπαθούμε παιδιά από την ακαδημία. Οι ακαδημίες στη Μεσαρά στη Χερσόνησο τώρα και στα Μάλια. παρά τα προβλήματα κάτι προσπαθούμε να κάνουμε. Εάν η ΠΑΕ ΟΦΗ ξεκινούσε τη χρονιά με μηδενικό χρέος είναι κάλλιστα μία εταιρία που δε θα είχε οικονομικό πρόβλημα. παρά τη μεγάλη κρίση έχουμε πάνω από 50-60 μικρούς χορηγούς. Δυστυχώς δεν έχουμε μεγάλους. Να ευχαριστήσω τον κ. Χαλκιαδάκη, τον κ. Σηφάκη Αντίπα και τον κ. Μεταξά αυτοί οι τρεις άνθρωποι είναι παρών και βοηθούν όσο μπορούν. Να ζητήσω και ένα μεγάλο ευχαριστώ από το προσωπικό της ΠΑΕ που είναι παρών στέκεται με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν. Όλα τα παιδιά και αγαπούν και την ομάδα».

Για τις πολλές μεταγραφές: «Κάποια στιγμή άκουγα γκρίνια γιατί δεν κάναμε μεταγραφές. Θέλουμε μία ομάδα που κάθε χρόνο να βγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ. μία ομάδα να μη χρωστά πουθενά και μία ομάδα η οποία να μπαίνουν στο γήπεδο και να μην πληρώνουν. Εμείς κοιτάζουμε να υπάρχει ένα μπάτζετ όσο το δυνατό χαμηλό στα δεδομένα που να μπορεί η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο να μην έχει πρόβλημα να πέσει, αλλά εάν μπορέσει να κάνει το κλικ το παραπάνω να διεκδικήσει και κάτι, ίσως τα πλέι οφ. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μία ομάδα που να μην ντρέπεσαι που τη βλέπεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το καλοκαίρι επειδή αργούσαμε να κάνουμε μεταγραφές. όταν αρχίσαμε να κάνουμε λέγανε γιατί τόσες μεταγραφές. Το θέμα δεν είναι πόσες μεταγραφές κάνεις, αλλά το κόστος. Εμείς δεν ξεφεύγουμε από το πλάνο που έχουμε και σαν μπάτζετ. Είναι 1 εκατομμύριο, ενώ ο Ατρόμητος που αντιμετωπίσαμε προχθές είναι τρία-τέσσερα εκατομμύρια. Το μπάτζετ σε ποδοσφαιριστές είναι 1.1 εκατ. ευρώ χωρίς προπονητές, προσωπικό κτλ».

Για την επιλογή προσωπικοτήτων για τον πάγκο: «Άνθρωποι σαν τον Γκατούζο ή σαν τον Πίντο πέρα του ότι είναι τιμή που βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας σου ανοίγουν και άλλους ορίζοντες. Δηλαδή μόνο οι γνωριμίες μόνο ότι ακούγεται η ομάδα σε όλο τον κόσμο. Είναι άνθρωποι που εάν ο ΟΦΗ τους σεβαστεί θα ωφεληθεί από αυτούς. Το σημαντικό είναι ότι φέρνουν παραστάσεις που μας βελτιώνουν όλους μας. Στο σημείο που θέλουμε δεν έχουμε εκμεταλλευτεί εμπορικά τον Γκατούζο, αλλά ετοιμάζουμε κάτι. Το όνομα του προπονητή πουλάει και υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη χώρα για βοήθεια. Από το Κατάρ μας κάλεσαν τον επόμενο μήνα να πάμε τον προπονητή γίνεται ένα φόρουμ πολύ κλειστό 20 κλαμπ από όλη την Ευρώπη (Μάντσεστερ Σίτι, Άγιαξ και βρισκόμαστε κι εμείς. Είναι τιμητικό να κάνουμε τέτοιες γνωριμίες γιατί μπορείς να βοηθηθείς σε πολλά πράγματα. Η εταιρία κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει να πουλάει κάποιους ποδοσφαιριστές. το έκανε και παλιότερα. έχω δώσει βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι για να έχει έσοδα από εκεί. Συζητάμε με εταιρίες από την Ιταλία και ενδιαφέρονται».

Με τι ποδοσφαιρικά κριτήρια επιλέχθηκε ο Γκατούζο: «Έψαχνα έναν άνθρωπο να ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία της ομάδας. Κάποια στιγμή δυσκολεύτηκα δε μου έκανε κλικ κανένας. Αυτόματα μου ήρθε το πρόσωπο του Γκατούζο. Ήταν 9 το βράδυ, πήρα ένα φίλο μου στην Ιταλία και μου είπε ότι είμαι τρελός που θέλω τον Γκατούζο. Του είπα να τον πάρει τηλέφωνο και να του πει ότι θέλω να του μιλήσω. Ο Γκατούζο μιλήσαμε την ίδια μέρα και μου είπε έλα να σε δω να τα πούμε τετ α τετ. Ήταν προετοιμασμένος. είχε δει την ομάδα ήξερε τους παίκτες τι θέλει η ομάδα. Είχε πάρει πληροφορίες για την ομάδα. Του λέω ότι πρέπει να μιλήσουμε για το οικονομικό. Βλέπω ότι είσαι μικρός σε ηλικία θα τα βρούμε. Μου μετέφερε ότι για να έρθει στον ΟΦΗ θα ρίξει στο μισό το μισθό του γιατί θέλει να έρθει στην Κρήτη, γιατί του θυμίζει την πόλη που γεννήθηκε. Όταν τον ρώτησα ποιο είναι το μισό από αυτό που έπαιρνε ήταν κάτι εξωπραγματικό για τον ΟΦΗ. Ήθελε να έρθει εξαρχής. Στον μάνατζέρ του έλεγε ότι θα πάει στον ΟΦΗ. Είχε προτάσεις και τώρα τελευταία είχε πρόταση να μας φέρει και λεφτά να φύγει από εξωτερικό, όχι από την Ιταλία».

Μήπως θα ήταν καλύτερο να καλέσετε ορκωτούς λογιστές; «Κάθε ανώνυμη εταιρεία κάθε 6 μήνες έχει ισολογισμό. Έχει ορκωτούς λογιστές ο ΟΦΗ. Ο καθρέπτης κάθε ΑΕ είναι ο ισολογισμός της. Ο ΟΦΗ δεν έχει μαύρα συμβόλαια οπότε όποιος θέλει μπορεί να εξετάσει τους ισολογισμούς. Ο ΟΦΗ είναι ευάλωτος οικονομικά εδώ και μία δεκαετία. Οι κίνδυνοι είναι πάρα πολλοί. Εμείς είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις όσο μπορούμε. Δίνουμε τον αγώνα μας θα το παλέψουμε όσο δεν πάει. Η κατάσταση είναι καλύτερη από ότι ήταν πριν δυο χρόνια. Είναι πιο ξεκάθαρη. έχουμε πληρώσει παλιά χρέη. έχουμε βρει που χρωστάμε γιατί δεν ξέραμε. Τώρα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Η ΠΑΕ Άρης κάθε δύο συμβούλια άλλαζε πρόεδρο, δεν πληρώνανε κανένα είχαν μπει στο 99 με το σκεπτικό δεν πληρώνουμε και όπου πάει. Εμείς θέλουμε να μπούμε για άλλο λόγο. Γίνεται μία προσπάθεια με όλους τους πιστωτές έχουμε επαφή. Δεν χάθηκε ο κόσμος εάν δεν μπει ο ΟΦΗ στο άρθρο 99. Υπάρχει ένα πλάνο, το οποίο τρέχει 1,5 χρόνο. έχουμε ζητήσει μεγαλύτερη δοσοποίηση σε κάποιους παλιούς ποδοσφαιριστές και συνεχίζουμε να πληρώνουμε. Το μνημόνιο βοηθούσε ομάδες με χρέη άνω των 300 χιλ. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχει να κάνει το μνημόνιο με το 99. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το μνημόνιο έχει κάποιες δόσεις. Στο ματς με την Ξάνθη πέρυσι προτελευταία αγωνιστική, ένας ποδοσφαιριστής ενώ ήταν πληρωμένος, μας έστειλε χαρτί γιατί δεν πληρώσαμε τους τόκους μας».

Έχει περάσει από το μυαλό σας η Γ’ Εθνική: «Εμένα προσωπικά ούτε έχει περάσει ούτε θα περάσει ποτέ. Πολλοί περίμεναν ή παρακαλούσαν η ομάδα να σκάσει στα χέρια μου. Είναι κρίμα ένας τέτοιος μεγάλος κόπος να χαθεί. δεν περνάει καν από το μυαλό μου».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Ευχαριστώ τον κόσμο που δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα κι εμείς όσο έχουμε την υγειά μας για 24 ώρες θα δίνουμε το παρών. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι δεν είναι προσπάθεια ενός ατόμου να μπορεί να υπάρχει αυτή η ομάδα και να πρωταγωνιστεί. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα μεγάλη δύναμη και όλα θα πάνε καλά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».


Euroleague: «Τελειώνει» από Χίμκι ο Μπαρτζώκας, έρχεται ο Κουρτινάιτις! (photos)
Euroleague: «Τελειώνει» από Χίμκι ο Μπαρτζώκας, έρχεται ο Κουρτινάιτις! (photos)
Σβιντέρσκι: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ» (video+photos)
Σβιντέρσκι: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ» (video+photos)
Τον Στέφανο απλά τον… αγαπάς!
Τον Στέφανο απλά τον… αγαπάς!
Πήρε τον Πιόντεκ, θέλει και το «τρίποντο»
Πήρε τον Πιόντεκ, θέλει και το «τρίποντο»

 • Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  11:30Διεθνής Μαραθώνιος - Σαγκάη.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  12:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  12:15Gearing Up.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  12:30Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • NBA Daily
  12:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  13:00Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  13:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βόλφσμπουργκ
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  14:40Ανασκόπηση της σεζόν.
 • RBAR 2018
  15:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  15:50Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Σάρλοτ Χόρνετς
  16:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:25Μόντε Κάρλο.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  16:30Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  17:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Ντάλας Μάβερικς (Ζ)
  19:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Topspin
  19:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019
  20:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  21:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • NBA Daily
  22:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Ορλίνς Πέλικανς (Ζ)
  22:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  23:00Martinsville First Data 500. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Sports Classics: ABC of Sailing
  23:30Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος ιστιοπλόος; Η ιστιοπλοΐα είναι δύσκολο άθλημα αλλά ανταμείβει με τα υπέροχα τοπία που περιλαμβάνει. Μάθετε τα πάντα για τη γλώσσα του αθλήματος και κάποιες βασικές τεχνικές.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  23:5523η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  00:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Βόρσκλα - Άρσεναλ
  00:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  01:0018η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Μούρθια
  01:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Topspin
  02:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Αϊντχόφεν - Μπαρτσελόνα
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • RBAR 2018
  03:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς (Ζ)
  03:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  04:00Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ολυμπιακός
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  04:55Χάγη, Ολλανδία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Ζάξα - Τσιβιτανόβα
  05:55CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Drone Champions League 2018 E1
  06:10Επεισόδιο: Μόναχο. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Εσπανιόλ
  06:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  07:00Αφιέρωμα.
 • Drone Champions League 2018 E2
  07:20Επεισόδιο: Μαδρίτη. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  07:35Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Ξάνθη ΑΟ - Ολυμπιακός
  07:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Drone Champions League 2018 E3
  08:30Επεισόδιο: Πεκίνο. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  08:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Topspin
  08:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  09:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Drone Champions League 2018 E4
  09:40Επεισόδιο: Βρυξέλλες. Στιγμιότυπα.
 • SportShow
  10:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:15Επεισόδιο: 2ος σταθμός: Μπιλμπάο. Στιγμιότυπα.
 • Drone Champions League 2018 E5
  10:50Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο
  10:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Έβερτον
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2019 E1
  11:25Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  11:40Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  11:55XTERRA World Championship.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  12:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Ντάλας Μάβερικς
  12:25NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  13:00CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαλένθια
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Βέρντερ Βρέμης
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019
  15:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  15:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Topspin
  15:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Μάιντς
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Βόλεϊ: Κομερσέκον - Ιμόκο Κονελιάνο (Ζ)
  17:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή ΓΕ (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:4520ή αγωνιστική.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  18:00Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  18:45Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  18:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  19:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  19:30Μόντε Κάρλο.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  20:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Adaptive Surfing Championship
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα
  21:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies