ΟΦΗ: Πουλινάκης για όλα!
SHARE

ΟΦΗ: Πουλινάκης για όλα!

Ο Μάνθος Πουλινάκης μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ, ξεκαθαρίζοντας πως ο Τενάρο γκατούζο θα στηριχθεί από τη διοίκηση και πως θα δοθεί «μάχη» για την εξασφάλιση της άδειας που έχει ανακληθεί από την ΠΑΕ!

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ στον «Κρήτη TV»

Για το οικονομικό πλάνο της ΠΑΕ: «Δεν υπάρχει νέο πλάνο. Πριν από δύο χρόνια η διοίκηση αυτή ανέλαβε, με ένα χρέος πολύ μεγάλο της τάξεως των 12 εκ. Χωρίς τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε, δε θα έμπαινε η ομάδα στο πρωτάθλημα. Στα δύο χρόνια, κάθε μέρα, μια νέα μέρα με 100 νέα προβλήματα. Δε θέλαμε να βγαίνουν έξω ως γκρίνια. Είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις. Είχα πει και πέρυσι, ότι αν περάσουν τρία χρόνια και είναι κάποια πράγματα όπως τα θέλουμε, μετά από τρία χρόνια, κανείς δε θα μπορεί να πειράξει την ομάδα».

Για το άρθρο 99 και τις δόσεις σε ποδοσφαιριστές: «Το άρθρο 99, επειδή πολλά ακούστηκαν, είναι ένα βοήθημα στο πλάνο που έχει θέσει η διοίκηση, για να έρθουν καλύτερα δεδομένα στο οικονομικό κομμάτι. Επειδή κάποιοι ποδοσφαιριστές είχαν ενεργοποιήσει ποινές, δεν είναι θέμα για 30 χιλιάρικα. Δεν έχω τη διάθεση κάθε εβδομάδα, να με εκβιάζει κάποιος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το άρθρο 99 έγινε, γιατί αν μπορέσει η ΠΑΕ να μπει, μπορεί να έρθουν πιο γρήγορα καλές μέρες. Εμείς θα αφαιρέσουμε τους ποδοσφαιριστές, γιατί θα κάνουμε και μια αίτηση ανάκλησης, της άδειας που μας πήραν. Η ΕΠΟ σου λέει, ότι δεν μπορείς να πηγαίνεις στα πολιτικά δικαστήρια, εμείς πηγαίνουμε γιατί εξαιρούμε τους ποδοσφαιριστές. Στην αίτηση που θα γίνει την Παρασκευή θα αναφέρεται αυτό. Η αχαριστία είναι αδίκημα, που δε δικάζεται στην Ελλάδα. Εγώ θα σας αναφέρω μερικά ονόματα ενδεικτικά Μπαρτζώκας, Ουκάρ, Ξενοδόχοφ, Βεζυρίδης, Χαριτωνίδης, Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπουλής, Αγρίτης, Μπερτίν, Ρούσεφ, Κιάσσος, Ψωμάς, Σφακιανάκης, Πίτσος, Μπουλούτ, Κουνδουράκης, Λόπεζ, Ρόβας, Γεωργίου, Γαλανόπουλος, GS Travel. Υπάρχει λίστα με ατελείωτα ονόματα. Δε θα τα διαβάσω όλα, γιατί θα χάσουμε το χρόνο μας. Έχουμε δώσει σε 1.5 χρόνο σε πρώην ποδοσφαιριστές 2 εκ. ευρώ, είμαστε στο 50% στη δοσοποίηση που κάναμε. Τι θέλω να μεταφέρω. Το καλοκαίρι μαζέψαμε τους δικηγόρους και τους είπαμε, ότι υπάρχει κρίση, δε θέλουμε να πάμε σε παραδείγματα ομάδων που “έσκασαν”, όμως κανείς δεν ήθελε. Θέλω να πω σ” αυτά τα παιδιά ευχαριστώ για την υπομονή που κάνουν, άσχετα αν έχουμε 2-3 περιπτώσεις που έκαναν ενεργοποίηση. Άσχετα με το άρθρο 99, που είναι μια κάλυψη για μας, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε. Περίπου 2.5 εκ. ευρώ είναι το υπόλοιπο σε ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή. Η αίτηση στο 99 σημαίνει ότι μπορείς να “κουρέψεις” ένα ποσό ή να κάνεις περισσότερες δόσεις, όπως σου λέει το Κράτος για περισσότερες δόσεις στην Εφορία. Όταν δείξεις μια βιώσιμη εταιρεία στο άρθρο 99, συμφωνήσεις με το 50% των πιστωτών και κάνεις τρία πράγματα, μπορείς να προχωρήσεις».

Για τα χρέη της ΠΑΕ ΟΦΗ στην Εφορία: «Το ειδοποιητήριο ήρθε σε μένα, εγώ πήρα όλο το χρέος πάνω μου. Τα χρέη τα αναλαμβάνει ο τελευταίος. Είμαι ενήμερος για όλα. Η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι φορολογικά ενήμερη. Έχουμε ένα θέμα με τον τοπικό Έφορα, που είναι συνεχώς απέναντι, αλλά κανένας δεν μπορεί να μας πειράξει. Η ΠΑΕ για τα δύο χρόνια που είμαστε εμείς, έχει δώσει στην εφορία πάνω από 1.5 εκ. ευρώ. Μιλάω καθημερινά και με τον κ. Κουράκη, που αφουγκράζεται και αυτός τα προβλήματα. Όσοι πέρασαν από τον ΟΦΗ και δημιουργήθηκαν κάποια χρέη, πάνε στο όνομα τους. Πρέπει να προστατευτούμε όλοι. Κοιτάμε να δούμε πως θα το ξεπεράσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα. Και στο δικό μου ΑΦΜ ήρθε 1.5 εκ. Έχουμε στείλει νομικά χαρτιά, που κανείς δεν μπορεί να “ακουμπήσει” την ΠΑΕ ΟΦΗ. Δυστυχώς το πρόβλημα το δημιουργεί η τοπική Εφορία. Αν ο Έφορας θέλει να τραβάει το… σκοινί, είναι δικό του θέμα. Μια ευεργετική ρύθμιση έχει η ΠΑΕ από την εποχή Ορφανού, 100 δόσεων που την πληρώνει κανονικά. Δεν λέει κανείς, ότι από την πρώτη μέρα που πήγα εκεί παρακαλούν να “σκάσει” η ομάδα σε μένα. Να ξέρουν ότι δε θα “σκάσει”, γιατί δουλεύω 24 ώρες και έχω παρατήσει το σπίτι μου. Ακούω ανθρώπους που χρέωσαν την ομάδα, να βγάζουν γλώσσα. Μέχρι εδώ. Δεν μιλάω τόσο καιρό. Ψάχνουν να βρουν πότε η ομάδα δε θα πηγαίνει καλά αγωνιστικά για να μιλάνε, όταν πάει καλά κρύβονται. Μπήκα μπροστά και θα πάω μέχρι τέλους. Δεν φοβάμαι τίποτα, λέω όλη την αλήθεια και το λογιστήριο της ΠΑΕ είναι ανοιχτό. Όταν αναλαμβάνω κάτι, θέλω να το τελειώνω. Ακόμη και αν δεν μπούμε στο άρθρο 99, θα προχωρήσουμε με το πλάνο μας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οι ποδοσφαιριστές και οι δικηγόροι, όχι το κράτος. Υπάρχει ένα πρωτάθλημα φέτος που πέφτουν τέσσερις ομάδες. Γίνεται ένας άτιμος πόλεμος γιατί η νοοτροπία μου και η φιλοσοφία μου είναι να ασχολούμαι μόνο με τη δική μου ομάδα και με τα δικά μου προβλήματα και τη δική μου καμπούρα κάποιοι άλλοι θέλουν να δημιουργούν προβλήματα και να ασχολούνται με τους άλλους. Εκεί είναι το όλο πρόβλημα. Τώρα εάν συμβεί η ζημιά, εύχομαι να μη συμβεί».

Γιατί ανακλήθηκε η άδεια: «Η άδεια χάθηκε πρώτα από την εμπλοκή των τρίτων. Εμείς θα κάνουμε αίτηση ανάκληση αυτής της απόφασης γιατί δεν προσφύγαμε σε ποδοσφαιριστές, προπονητές. Η ανάκληση της άδειας που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα έγινε προσφύγαμε σε πολιτικά δικαστήρια. Εμείς θα εξαιρέσουμε το αθλητικό αντικείμενο και θα ζητήσουμε να ανακληθεί αυτή η απόφαση. Την ανάκληση της αδειοδότησης την πήρα σαν μία ήττα. Πίστευα ότι θα κερδίζαμε σε δεύτερο βαθμό. Θα δούμε πως θα το παλέψουμε κι αυτό».

Γιατί αυτός ο πόλεμος προς τον ΟΦΗ: «Εγώ συνήθως φοβάμαι αυτούς που δε φαίνονται και κρύβονται. Αυτούς που βγαίνουν μπροστά δεν τους φοβάμαι ποτέ γιατί ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Το πρωτάθλημα φέτος είναι ανταγωνιστικό. πέφτουν τέσσερις ομάδες. Καθένας κοιτάζει την ομάδα του, δυστυχώς κάποιοι κοιτάζουν και τις άλλες ομάδες Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα κρίνονται πολλά, όπως και στο περυσινό. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σε εγρήγορση να μη χαλαρώνουμε ποτέ. Η ομάδα να είναι έτσι όπως και το Σάββατο για να βγει η χρονιά για να είναι επιτυχημένη χρονιά όπως πέρυσι και να έχει συνέχεια η ομάδα».

Ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από τον πόλεμο: «Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία ούτε φετινά. Κάποιοι συγκεκριμένοι δημιουργούν προβλήματα που έχουν το δικό τους σκοπό και στόχο. Ο Γκατούζο είναι ένας άνθρωπος που δεν τα βάζει μέσα του τα πράγματα και όταν βλέπει κάτι στραβό μιλάει».

Γιατί τέτοια αντίδραση από πλευράς Γκατούζο: «Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα και κατάλαβε ότι ήταν εκ του πονηρού και επί τούτου και γι αυτό υπήρξε αυτή η έκρηξη. Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν κρύβονται. όταν έχει κάτι και είσαι καθαρός πρέπει να το λες. Από την πρώτη μέρα που ήρθε, γιατί ξέρω την ελληνική πραγματικότητα και ξέρω πόσο κομπλεξικοί είναι κάποιοι άνθρωποι και πόσο ανασφαλείς είναι και όταν βλέπουν έναν άνθρωπο με την οντότητα και τις παραστάσεις που έχει ο Ρίνο θα θελήσουν να του κάνουν κακό. από την πρώτη στιγμή είπα ότι θα προσπαθήσω να τον προστατεύσω. Ο Γκατούζο είναι ένα παράδειγμα για εμάς γιατί βλέπουμε ένα άνθρωπο τόσο απλό τόσο δεκτικό, με τόσα προβλήματα που έχει συναντήσει και έχει δει για πρώτη φορά στη ζωή του. Όταν έρχεται και πέφτει στην ελληνική πραγματικότητα είναι μία σφαλιάρα γι αυτόν. Μου λέει ότι όλη η Ευρώπη, όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα οικονομικά. Γίνονται τα ίδια παντού. περισσότερο τον νοιάζει η νοοτροπία. Εκεί τρελαίνεται ότι δεν υπάρχει η νοοτροπία. Ο Γκατούζο δεν είναι άνθρωπος που μπορείς να του βάλεις δικλίδες».

Για Φραγκουλάκη-Δασκαλάκη: «Η συνέντευξη του Γκατούζο δεν ήταν για τους ποδοσφαιριστές αυτούς, άλλο εάν ερωτήθηκε και γι αυτούς. Δεν ήταν το κύριο θέμα τα δύο συγκεκριμένα παιδιά. ήταν μία απόφαση προπονητή κι επειδή σεβόμαστε την απόφαση του εκάστοτε προπονητή προσπαθήσαμε να βρούμε κάποια λύση. Με τα δύο συγκεκριμένα παιδιά ήρθαμε σε επαφή. Είπα να ηρεμίσουν για δέκα μέρες να επιστρέψουν στην ομάδα. Ξαφνικά λέχθηκαν, ειπώθηκαν διάφορα Ήρθε ο δικηγόρος τους, τους έκανα μία πρόταση, να δούμε τι κάνει να πάρετε μέχρι το Δεκέμβριο, αν και δεν είστε στην ομάδα, να βρούμε μία λύση να φύγετε. Περίμενα την απάντηση, Δευτέρα μεσημέρι μιλάω με το δικηγόρο τους μου λέει ο ένας δέχεται ο άλλος δε δέχεται θα τη βρούμε τη λύση. Τρίτη, Τετάρτη πρωί έστειλαν τις προσφυγές. Είναι ένα θέμα που για εμάς έχει τελειώσει και για τα ίδια τα παιδιά νομίζω. Θα προσπαθήσουμε να τα βρούμε, εάν δε γίνει θα πάμε δικαστικώς και έχει λήξει το θέμα. Αυτά τα ανακατέματα εμένα δε μου αρέσουν. Πολλά που ακούω δεν ισχύουν, αλλά για μένα το θέμα είναι λήξαν. Φανταστείτε να μην κέρδιζε η ομάδα το Σάββατο θα έπρεπε να φοράω κράνος στην εκπομπή».

Τι γίνεται αν δεν δικαιωθεί ο ΟΦΗ για την άδεια: «Το βασικό είναι ότι δε θα μας επηρεάσει. Είναι απαγόρευση μεταγραφών του Δεκεμβρίου. Με τα συμβόλαια που έχουμε δε θα έχουμε αγωνιστικό θέμα Δε θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα. Ανανέωση συμβολαίου Ροβύθη και του Αγριμάκη, αύριο θα ανακοινωθεί και του Γιαγκιόζη για τρία χρόνια. Κοιτάμε η ομάδα να έχει και τα δικά της παιδιά να τους δείχνει ότι τα πιστεύει και οι καινούργιοι παίκτες να έχουν περισσότερο από ένα χρόνο συμβόλαιο ώστε η ομάδα να καλύπτεται σε περίπτωση που δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Καλό είναι να προλαβαίνεις κάποια πράγματα. Είναι επίσης το γεγονός ότι τα πιστεύουμε αυτά τα παιδιά και θεωρούμε ότι μπορούν να βοηθήσουν».

Πως μπορείτε διαχειρίζεστε τόσες πολλές καταστάσεις: «Χάνεται πάρα πολλή ενέργεια και χρόνος στο οικονομικό σκέλος. Εάν τα πράγματα δεν ήταν τόσο δύσκολα στα οικονομικά θα είχαν γίνει πολύ περισσότερα πράγματα στην ΠΑΕ ΟΦΗ. έχουν μείνει πίσω λόγω του οικονομικού. Αυτό είναι το μεγάλο προβλήματα γιατί τα μέτωπα είναι πάρα πολλά και πρέπει να προλαβαίνεις εκατοντάδες πράγματα κάθε μέρα για να λειτουργεί μία ποδοσφαιρική ομάδα με την οντότητα του ΟΦΗ. Είναι οι ακαδημίες που προσπαθούμε να βρούμε μία λύση γιατί για μένα είναι μεγάλη υπόθεση οι ακαδημίες. προσπαθούμε να βρούμε μία μόνιμη στέγη. προσπαθούμε παιδιά από την ακαδημία. Οι ακαδημίες στη Μεσαρά στη Χερσόνησο τώρα και στα Μάλια. παρά τα προβλήματα κάτι προσπαθούμε να κάνουμε. Εάν η ΠΑΕ ΟΦΗ ξεκινούσε τη χρονιά με μηδενικό χρέος είναι κάλλιστα μία εταιρία που δε θα είχε οικονομικό πρόβλημα. παρά τη μεγάλη κρίση έχουμε πάνω από 50-60 μικρούς χορηγούς. Δυστυχώς δεν έχουμε μεγάλους. Να ευχαριστήσω τον κ. Χαλκιαδάκη, τον κ. Σηφάκη Αντίπα και τον κ. Μεταξά αυτοί οι τρεις άνθρωποι είναι παρών και βοηθούν όσο μπορούν. Να ζητήσω και ένα μεγάλο ευχαριστώ από το προσωπικό της ΠΑΕ που είναι παρών στέκεται με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν. Όλα τα παιδιά και αγαπούν και την ομάδα».

Για τις πολλές μεταγραφές: «Κάποια στιγμή άκουγα γκρίνια γιατί δεν κάναμε μεταγραφές. Θέλουμε μία ομάδα που κάθε χρόνο να βγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ. μία ομάδα να μη χρωστά πουθενά και μία ομάδα η οποία να μπαίνουν στο γήπεδο και να μην πληρώνουν. Εμείς κοιτάζουμε να υπάρχει ένα μπάτζετ όσο το δυνατό χαμηλό στα δεδομένα που να μπορεί η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο να μην έχει πρόβλημα να πέσει, αλλά εάν μπορέσει να κάνει το κλικ το παραπάνω να διεκδικήσει και κάτι, ίσως τα πλέι οφ. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μία ομάδα που να μην ντρέπεσαι που τη βλέπεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το καλοκαίρι επειδή αργούσαμε να κάνουμε μεταγραφές. όταν αρχίσαμε να κάνουμε λέγανε γιατί τόσες μεταγραφές. Το θέμα δεν είναι πόσες μεταγραφές κάνεις, αλλά το κόστος. Εμείς δεν ξεφεύγουμε από το πλάνο που έχουμε και σαν μπάτζετ. Είναι 1 εκατομμύριο, ενώ ο Ατρόμητος που αντιμετωπίσαμε προχθές είναι τρία-τέσσερα εκατομμύρια. Το μπάτζετ σε ποδοσφαιριστές είναι 1.1 εκατ. ευρώ χωρίς προπονητές, προσωπικό κτλ».

Για την επιλογή προσωπικοτήτων για τον πάγκο: «Άνθρωποι σαν τον Γκατούζο ή σαν τον Πίντο πέρα του ότι είναι τιμή που βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας σου ανοίγουν και άλλους ορίζοντες. Δηλαδή μόνο οι γνωριμίες μόνο ότι ακούγεται η ομάδα σε όλο τον κόσμο. Είναι άνθρωποι που εάν ο ΟΦΗ τους σεβαστεί θα ωφεληθεί από αυτούς. Το σημαντικό είναι ότι φέρνουν παραστάσεις που μας βελτιώνουν όλους μας. Στο σημείο που θέλουμε δεν έχουμε εκμεταλλευτεί εμπορικά τον Γκατούζο, αλλά ετοιμάζουμε κάτι. Το όνομα του προπονητή πουλάει και υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη χώρα για βοήθεια. Από το Κατάρ μας κάλεσαν τον επόμενο μήνα να πάμε τον προπονητή γίνεται ένα φόρουμ πολύ κλειστό 20 κλαμπ από όλη την Ευρώπη (Μάντσεστερ Σίτι, Άγιαξ και βρισκόμαστε κι εμείς. Είναι τιμητικό να κάνουμε τέτοιες γνωριμίες γιατί μπορείς να βοηθηθείς σε πολλά πράγματα. Η εταιρία κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει να πουλάει κάποιους ποδοσφαιριστές. το έκανε και παλιότερα. έχω δώσει βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι για να έχει έσοδα από εκεί. Συζητάμε με εταιρίες από την Ιταλία και ενδιαφέρονται».

Με τι ποδοσφαιρικά κριτήρια επιλέχθηκε ο Γκατούζο: «Έψαχνα έναν άνθρωπο να ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία της ομάδας. Κάποια στιγμή δυσκολεύτηκα δε μου έκανε κλικ κανένας. Αυτόματα μου ήρθε το πρόσωπο του Γκατούζο. Ήταν 9 το βράδυ, πήρα ένα φίλο μου στην Ιταλία και μου είπε ότι είμαι τρελός που θέλω τον Γκατούζο. Του είπα να τον πάρει τηλέφωνο και να του πει ότι θέλω να του μιλήσω. Ο Γκατούζο μιλήσαμε την ίδια μέρα και μου είπε έλα να σε δω να τα πούμε τετ α τετ. Ήταν προετοιμασμένος. είχε δει την ομάδα ήξερε τους παίκτες τι θέλει η ομάδα. Είχε πάρει πληροφορίες για την ομάδα. Του λέω ότι πρέπει να μιλήσουμε για το οικονομικό. Βλέπω ότι είσαι μικρός σε ηλικία θα τα βρούμε. Μου μετέφερε ότι για να έρθει στον ΟΦΗ θα ρίξει στο μισό το μισθό του γιατί θέλει να έρθει στην Κρήτη, γιατί του θυμίζει την πόλη που γεννήθηκε. Όταν τον ρώτησα ποιο είναι το μισό από αυτό που έπαιρνε ήταν κάτι εξωπραγματικό για τον ΟΦΗ. Ήθελε να έρθει εξαρχής. Στον μάνατζέρ του έλεγε ότι θα πάει στον ΟΦΗ. Είχε προτάσεις και τώρα τελευταία είχε πρόταση να μας φέρει και λεφτά να φύγει από εξωτερικό, όχι από την Ιταλία».

Μήπως θα ήταν καλύτερο να καλέσετε ορκωτούς λογιστές; «Κάθε ανώνυμη εταιρεία κάθε 6 μήνες έχει ισολογισμό. Έχει ορκωτούς λογιστές ο ΟΦΗ. Ο καθρέπτης κάθε ΑΕ είναι ο ισολογισμός της. Ο ΟΦΗ δεν έχει μαύρα συμβόλαια οπότε όποιος θέλει μπορεί να εξετάσει τους ισολογισμούς. Ο ΟΦΗ είναι ευάλωτος οικονομικά εδώ και μία δεκαετία. Οι κίνδυνοι είναι πάρα πολλοί. Εμείς είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις όσο μπορούμε. Δίνουμε τον αγώνα μας θα το παλέψουμε όσο δεν πάει. Η κατάσταση είναι καλύτερη από ότι ήταν πριν δυο χρόνια. Είναι πιο ξεκάθαρη. έχουμε πληρώσει παλιά χρέη. έχουμε βρει που χρωστάμε γιατί δεν ξέραμε. Τώρα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Η ΠΑΕ Άρης κάθε δύο συμβούλια άλλαζε πρόεδρο, δεν πληρώνανε κανένα είχαν μπει στο 99 με το σκεπτικό δεν πληρώνουμε και όπου πάει. Εμείς θέλουμε να μπούμε για άλλο λόγο. Γίνεται μία προσπάθεια με όλους τους πιστωτές έχουμε επαφή. Δεν χάθηκε ο κόσμος εάν δεν μπει ο ΟΦΗ στο άρθρο 99. Υπάρχει ένα πλάνο, το οποίο τρέχει 1,5 χρόνο. έχουμε ζητήσει μεγαλύτερη δοσοποίηση σε κάποιους παλιούς ποδοσφαιριστές και συνεχίζουμε να πληρώνουμε. Το μνημόνιο βοηθούσε ομάδες με χρέη άνω των 300 χιλ. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχει να κάνει το μνημόνιο με το 99. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το μνημόνιο έχει κάποιες δόσεις. Στο ματς με την Ξάνθη πέρυσι προτελευταία αγωνιστική, ένας ποδοσφαιριστής ενώ ήταν πληρωμένος, μας έστειλε χαρτί γιατί δεν πληρώσαμε τους τόκους μας».

Έχει περάσει από το μυαλό σας η Γ’ Εθνική: «Εμένα προσωπικά ούτε έχει περάσει ούτε θα περάσει ποτέ. Πολλοί περίμεναν ή παρακαλούσαν η ομάδα να σκάσει στα χέρια μου. Είναι κρίμα ένας τέτοιος μεγάλος κόπος να χαθεί. δεν περνάει καν από το μυαλό μου».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Ευχαριστώ τον κόσμο που δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα κι εμείς όσο έχουμε την υγειά μας για 24 ώρες θα δίνουμε το παρών. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι δεν είναι προσπάθεια ενός ατόμου να μπορεί να υπάρχει αυτή η ομάδα και να πρωταγωνιστεί. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα μεγάλη δύναμη και όλα θα πάνε καλά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε νέο spoiler για το GNTM – Δε φαντάζεστε ποιο φαβορί θα αποχωρήσει
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε νέο spoiler για το GNTM – Δε φαντάζεστε ποιο φαβορί θα αποχωρήσει
Έτοιμος για Ντόρτμουντ ο Μολέδο!
Έτοιμος για Ντόρτμουντ ο Μολέδο!
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε… (photos)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε… (photos)
Δίπλωμα οδήγησης - Ανατροπή: Αλλάζουν τα όρια ηλικίας για τους οδηγούς
Δίπλωμα οδήγησης - Ανατροπή: Αλλάζουν τα όρια ηλικίας για τους οδηγούς

 • Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Βόλος ΝΠΣ
  11:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2018 E23
  12:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  12:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:45Τέξας, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Μπαρτσελόνα
  13:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Βόλφσμπουργκ
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  14:35Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα
  14:45Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Γιούτα Τζαζ
  15:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε (Ζ)
  16:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  16:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:00Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E4
  17:30Outdoor Specials.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E8
  18:00Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  18:15Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • MotoGP 2018
  19:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας (Ζ)
  19:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ν. Γιορκ Νικς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Σάλκε
  20:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • GP Confidential 2018 E23
  20:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:45Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Συνέντευξη Ντίνο Ράτζα - Η Εξομολόγηση ενός Μύθου
  22:00Ένας 'μύθος' του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θυμάται με συγκίνηση τα χρόνια του στους αιώνιους αντίπαλους και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο Ντίνο Ράτζα σε μια συγκινητική εξομολόγηση στον Βασίλη Σκουντή και τον Ρήγα Δάρδαλη.
 • Τένις: Τσεχία - ΗΠΑ
  22:30Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Τελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  22:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα
  23:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Μπέρνλι
  23:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018
 • GP Confidential 2018 E23
  00:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  00:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  01:25Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • RBAR 2018 - Magazine
  01:30Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  02:15Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  02:2015η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Ουέσκα
  02:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  02:50Οι καλύτερες στιγμές του 2018. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E23
  03:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E671
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναιτωλικός
  04:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Μπαρτσελόνα
  05:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  05:45Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  06:15SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  06:45Οι καλύτερες στιγμές του 2018. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  07:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2018
  07:30SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  07:454 Deserts Race Series.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E8
  08:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  08:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Λ. Α. Λέικερς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Γκρόιτερ Φιρτ
  09:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC 2018
  09:20Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Moto3 2018
  10:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Κροατία - ΗΠΑ
  10:45Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας Μονού.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Moto2 2018
  11:55Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός
  12:15Betshop Basket League 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  13:15Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ν. Γιορκ Νικς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  15:05Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: CEV Champions League Ανδρών 2018-19
  15:30League Round. 1ος αγώνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Ντάρμσταντ
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Μπαρτσελόνα
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Εσπανιόλ
  17:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Χάντμπολ: Κίελο - Φούξε Βερολίνου (Ζ)
  18:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E47
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βραζιλίας
  19:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σάο Πάουλο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Μπουντοβλάνι Λοτζ (Ζ)
  19:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου
  20:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • GP Confidential 2018 E23
  21:30Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies