ΟΦΗ:  Δεν τα βάζεις εύκολα με τον Γκατούζο

ΟΦΗ: Δεν τα βάζεις εύκολα με τον Γκατούζο

Ο Γκατούζο  πότε δεν ήταν το καλύτερο παιδί στο γήπεδο. Συχνά πυκνά η εκρηκτική συμπεριφορά του,  ήταν αιτία για σχολιασμό.

Κανείς αντίπαλος δεν ήθελε να βρεθεί «στο στόχαστρο» του Γκατούζο. Δεν είναι τυχαίο και του παρατσούκλι «πίτμπουλ», που τον συνόδευε για πολλά χρόνια στα γήπεδα.

Τα τάκλιν του, «θανατηφόρα». Τις περισσότερες φορές έβρισκε στόχο την μπάλα. Πάντα όμως ήταν δυνατά, «βρετανικά». Και αποτελούσε και αποτελεί  έναν από τους αγαπημένους  ήρωες του Σαν Σίρο και της Μίλαν. Δεν ήταν λίγες οι φορές που τα «έψελνε» στον αντίπαλο του, όταν είχε το «θράσος» να του ζητήσει το λόγο.

 Τώρα που έγινε προπονητής δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Συχνά πυκνά και στην νέα του καριέρα, ο χαρακτήρας γίνεται αφορμή για σχολιασμό και όχι  μια νίκη ή μια ήττα της ομάδας που προπονεί.

Τελευταίο παράδειγμα, η φράση που χρησιμοποίησε, ως απάντηση σε ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας που τον ήθελε έτοιμο να αποχωρήσει, λόγω οικονομικών δυσκολιών.  Ο Ιταλός, απάντησε στον εν  λόγω δημοσίευμα, «να πάνε να γ…..» διαψεύδοντας με τον «γλαφυρό» αυτό τρόπο, ότι δεν υπάρχει σκέψη αποχώρησης.

Στο θέμα αναφέρθηκε και η Daily ΜIrror. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο τρόπο που απάντησε στο ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας και μια αναφορά στον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του.  



Euroleague: Θέλει Μάικ Τζέιμς ο Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα
Euroleague: Θέλει Μάικ Τζέιμς ο Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θερμή υποδοχή στο Σαράγεβο (vid)
Παναθηναϊκός AKTOR: Θερμή υποδοχή στο Σαράγεβο (vid)
ΑΕΚ: Αγωνία για Βάργκα - Με διάστρεμμα στην Εθνική Ουγγαρίας
ΑΕΚ: Αγωνία για Βάργκα - Με διάστρεμμα στην Εθνική Ουγγαρίας
Εθνική Ελλάδας: Συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς για τα φιλικά με Παραγουάη και Ουγγαρία
Εθνική Ελλάδας: Συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς για τα φιλικά με Παραγουάη και Ουγγαρία
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved