ΟΦΗ: Συνεργασία με Κόρακα στις Ακαδημίες

ΟΦΗ: Συνεργασία με Κόρακα στις Ακαδημίες

Οι ιθύνοντες της κρητικής ΠΑΕ φροντίζουν να εξαπλώνουν το δίκτυο των τμημάτων υποδομών του συλλόγου

Ακόμη μια συνεργασία στο επίπεδο των τμημάτων υποδομή γνωστοποίησε ο ΟΦΗ με την ομάδα του Κόρακα στην Πόμπια. Αναλυτικά αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ πιστή στην φιλοσοφία της για εξάπλωση της ιδέας του ΟΦΗ σε όλη την Κρήτη μέσα και την δημιουργία τμημάτων ακαδημιών, ανακοινώνει την έναρξη σχολής ποδοσφαίρου στην Πόμπια σε συνεργασία με τον τοπικό Κόρακα. Η συνεργασία αυτή, είναι ένα σπουδαίο και σημαντικό βήμα για το μέλλον, αλλά και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές της ευρύτερης περιοχής της Μεσσαράς, να ενταχθούν στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Έχοντας κοινό πλάνο με την ακαδημία του ΟΦΗ και με έμπειρους πιστοποιημένους προπονητές OYEFA C… η συνεργαζόμενη πλέον ακαδημία ποδοσφαίρου Κόρακα/ΟΦΗ επιστρέφει και πάλι στην ενεργό δράση, προγραμματίζοντας την πρώτη συνάντηση την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στις 18:00 ́ ́ στο γήπεδο της Πόμπιας.

Σύνθημα της συνεργαζόμενης ακαδημίας (σχολής) ποδοσφαίρου Κόρακα/ΟΦΗ είναι: "μια σχολή ποδοσφαίρου είναι επίσης και ένα σχολείο για τη ζωή…". Έχοντας αυτό ως βάση, η συνεργαζόμενη ακαδημία ποδοσφαίρου Κόρακα/ΟΦΗ, λειτουργεί σαν πρώτο βήμα ένταξης στο μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, όπου παιδιά ηλικίας 4 – 14 ετών έρχονται σε πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο. Επιθυμία μας είναι η ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση του τρόπου εκπαίδευσης και αξιολόγησης των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και η ενθάρρυνση – υποστήριξή τους στο να έρθουν κοντά και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες.

Εκτός από την προώθηση του ποδοσφαίρου αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία αξιών όπως ο σεβασμός, η τήρηση των κανόνων του αθλήματος, η κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη κάθε νεαρού Αθλούμενου και η πειθαρχία. Στην συνεργαζόμενη ακαδημία Κόρακα/ΟΦΗ, Θα λειτουργήσουν τη φετινή σεζόν τα παρακάτω τμήματα για αγόρια και κορίτσια: Γεννηθέντες: 2000-2001, 2002 – 2003, 2004 -2005, 2006 – 2007, 2008-2009 και … (2010-2011 ΔΩΡΕΑΝ, για πρώτη επαφή και γνωριμία με το άθλημα)…

• Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία θα δίνονται με την εγγραφή. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, με νέες μειωμένες τιμές, προσαρμοσμένες  στα δεδομένα της εποχής μας… ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ : 1 ΠΑΙΔΙ 20 ΕΥΡΩ – 2 ΠΑΙΔΙΑ 35 ΕΥΡΩ – 3 ΠΑΙΔΙΑ 40 ΕΥΡΩ – ΤΟ 4ο ΠΑΙΔΙ ΔΩΡΕΑΝ
Πληροφορίες καθημερινά στα τηλέφωνα: 6932 428880 Αριστοτέλης Μπαστάκης – 6978 238831 Νικήτας Πατεράκης & 6974 088676 Αντώνης Χαριτάκης».



Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved