Αναμένονται αποχωρήσεις
Για τη νέα σεζόν παρά τη μεταγραφική περίοδο που αρχίζει σε λίγες ημέρες φαίνεται πως δουλεύουν οι άνθρωποι του Εργοτέλη και ο Νίκος Καραγεωργίου.
Και αυτό γιατί τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι είναι πολλά και ως εκ τούτου θα πρέπει να υπάρξει ο σωστός σχεδιασμός προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
«Την ομάδα θα τη βοηθήσουμε και θα την ενισχύσουμε όπως κάνουμε κάθε φορά. Τώρα δεν υπάρχει επιτακτική ανάγκη να αποκτήσουμε έναν οι περισσότερους παίκτες. Θα το κάνουμε όμως, με την προοπτική της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Το καλοκαίρι θα φύγουν από την ομάδα βασικοί παίκτες και θα πρέπει από τώρα να κοιτάξουμε με ποιους θα τους αντικαταστήσουμε. Αν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς μπορέσουμε να τους πάρουμε από τώρα, έχει καλώς, αλλιώς θα τους εξετάσουμε πάλι το καλοκαίρι» τόνισε ο πρόεδρος των Κρητικών, Απόστολος Παπουτσάκης, μιλώντας χθες σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.