Χρήστου: «Να κρατήσουμε το μηδέν»

Χρήστου: «Να κρατήσουμε το μηδέν»

Να προσέξει τα λάθη στην άμυνα πρέπει ο Πανθρακικός στο ματς στη Λιβαδειά, όπως τόνισε ο Γιάννης Χρήστου.

Ο άσος των «κροκόδειλων», μίλησε στην κάμερα της Nova για το ματς με τον Λεβαδειακό και τη φετινή σεζόν της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου:

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Θεωρώ πως στη διακοπή δουλέψαμε αρκετά καλά και πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Έχουμε δει πάνω - κάτω τις ομάδες. Έχουν περάσει δυο αγωνιστικές και καμία ομάδα δεν ήταν έτοιμη. Τώρα πιστεύω πως θα πάμε στη Λιβαδειά και θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις κάτι καλό».

Για το τι χρειάζεται ο Πανθρακικός για να πάρει τη νίκη: «Θα πρέπει να πιάσουμε κάποια στάνταρ στην απόδοση. Να έχουμε λίγο καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, όλη η ομάδα, σε καίρια σημεία. Δε μπορώ να πω πως είμαστε άσχημοι αμυντικοί, αλλά κάνουμε σε κάποια σημεία λάθη, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά και έχουμε δεχτεί τρία γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αλλά πιστεύω ότι αν κρατήσουμε το μηδέν και έχουμε οργάνωση, τότε θα πάρουμε κάτι καλό στη Λιβαδειά».

Για το τι διόρθωσε ο Πανθρακικός κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Η ομάδα μας δεν περίμενε το διάστημα της διακοπής για να διορθώσει κάτι. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά δυο μήνες και ήμασταν αρκετά έτοιμοι και για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς και στα φιλικά ήμασταν αρκετά καλοί. Εντάξει στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα σίγουρο. Πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι αρκετά καλή και όσο περνούν τα παιχνίδια θα βρισκόμαστε ακόμα πιο πολύ και θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τον Λεβαδειακό: «Ξέρουμε ότι η Λιβαδειά έχει πολύ καλή έδρα. Αυτό το έδειξε και την προηγούμενη χρονιά. Εγώ αυτό που έχω δει είναι ότι έχουν μια αρκετά καλή ομάδα, συμπαγής ομάδα, που θέλει μεγάλη προσπάθεια για να τους βάλεις γκολ».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Πανθρακικός: «Σε όλα τα παιχνίδια χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος στον αμυντικό τομέα. Πόσο μάλλον σε ένα εκτός έδρας ματς. Σίγουρα εμείς θα πάμε εκεί για να μη δεχτούμε γκολ και ότι καλύτερο κάνουμε μπροστά. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει αρκετό ταλέντο μπροστά και πιστεύω ότι θα πετύχουμε γκολ».

Για τους στόχους της ομάδας της Κομοτηνής: «Θέλουμε πολύ την πρώτη μας νίκη και γιατί όχι να μην την πάρουμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Η ομάδα μας δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή χρονιά, η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη και θεωρώ ότι θα έχουμε μια εξίσου καλή χρονιά και γιατί όχι να μην πάμε και ακόμα καλύτερα».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Είναι ένας άνθρωπος που εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Του χρωστάω πάρα πολλά. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στην ομάδα της Κομοτηνής και ξέρω σίγουρα πως και αυτός θα έχει κάποιο κίνητρο για να μας κερδίσει, αλλά όλα αυτά σε αγωνιστικά πλαίσια. Έξω από το γήπεδο έχουμε πολύ καλή σχέση και να του ευχηθώ κιόλας τα καλύτερα. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη και τη διεκδικούμε και τη θέλουμε την Κυριακή».



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved