Ποζατζίδης: «Να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ»

Ποζατζίδης: «Να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ»

Το ντεμπούτο του σε αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ έκανε ο Στέλιος Ποζατζίδης στα Χανιά και ελπίζει να πάρει περισσότερες συμμετοχές στη συνέχεια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος κι εγώ που ξεκίνησα έτσι τις επίσημές μου συμμετοχές. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να παίξω γιατί ο προπονητής είχε σηκώσει άλλους για 'ζέσταμα' και στο τέλος μ' έβαλε. Εντάξει... χάρηκα πάρα πολύ, ήμουν ενθουσιασμένος αλλά εκείνη τη στιγμή αυτό που σκεφτόμουν ήταν να μπω και να βοηθήσω την ομάδα μου, δηλαδή σκεφτόμουν το παιχνίδι. Μετά το ματς σκέφτηκα ότι ήταν η πρώτη συμμετοχή, ότι ξεκίνησα κι ότι πρέπει να συνεχίσω», ανέφερε ο Ποζατζίδης στην κάμερα της Novα.

- Ηταν κάτι σαν... όνειρο που το σκεφτόσουν και το περίμενες πολλά χρόνια τώρα;

«Προφανώς κι είναι ονειρεμένο να ξεκινάς τις συμμετοχές σου στην Α' Εθνική στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα κι ήταν κάτι το... ιδανικό, δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι καλύτερο».

- Είσαι ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν την πρόοδο και την εξέλιξη όλων όσων προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας η κατάσταση ήταν λίγο περίεργη. Πολλά νέα παιδιά, αβεβαιότητα, ένα άγχος . Τώρα τρεις μήνες μετά, όπως εξελίσσονται τα πράγματα και διαπιστώνοντας για το πώς πορεύεται η ομάδα ποια είναι η αίσθησή σου για όλη αυτήν την προσπάθεια που βρίσκεται σ' εξέλιξη;

«Στην αρχή όντως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα γιατί καθημερινά έπρεπε ν' αποδεικνύουμε όχι μόνον ότι είμαστε καλοί κι αξίζουμε να είμαστε στον ΠΑΟΚ αλλά ότι είμαστε καλύτεροι από όλους τους υπόλοιπους. Γιατί ήταν και μια περίοδος αβεβαιότητας όπως είπες τ' ότι δεν ξέραμε αν θα είμαστε ή όχι - μιλάω για εμάς τους πιτσιρικάδες - τώρα πλέον που το ρόστερ έχει ξεκαθαρίσει κι εμείς όπως κι οι υπόλοιποι κοιτάμε τους στόχους της ομάδας, τα παιχνίδια... ένα - ένα ξεχωριστά κι είμαστε συγκεντρωμένοι σ' αυτό: ότι πρέπει να βοηθήσουμε κι εμείς όσο το δυνατόν μπορούμε την ομάδα».

- Κρίνοντας από τα πλέον πρόσφατα αγωνιστικά δείγματα γραφής της ομάδας, σε τί κατάσταση βρίσκεστε;

«Το φιλικό με τον Αιγινιακό ήταν πιο πολύ μια δυνατή προπόνηση. Η ομάδα είναι πολύ καλά και κοιτάμε το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου αύριο και την Πέμπτη τον ευρωπαϊκό για το οποίο πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

- Εχεις εικόνα για τη Νίκη Βόλου;

«Προς το παρόν όχι, αλλά τις επόμενες ημέρες θ' αποκτήσουμε όταν και θα μας μιλήσει ο προπονητής για τον αντίπαλο».

- Ούτως ή άλλως κάτι που βρίσκεται κι ανάμεσα στα βασικά δόγματα του κόουτς είναι πως η μεγαλύτερη σημασία δίνεται στην ίδια την ομάδα παρά στον εκάστοτε αντίπαλο. Συνεπώς τί θέλεις και τι περιμένεις να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση σημειώνοντας πως για δεύτερο διαδοχικό αγώνα θ' αγωνιστείτε στην έδρα σας χωρίς κόσμο;
     
«Ναι, δυστυχώς θα παίξουμε πάλι χωρίς κόσμο αλλά η ομάδα θα παίξει το ποδόσφαιρο που παίζει. Θα κοιτάξουμε να σκοράρουμε, να παίξουμε επιθετικά, στην έδρα μας παίζουμε, θα πάμε για τη νίκη».

- Το όνειρο για σένα ξεκίνησε με την παρουσία σου στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ποιοι είναι οι στόχοι σου σε προσωπικό επίπεδο;

«Προς το παρόν αυτό που σκέφτομαι είναι να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές μπορώ, να καθιερωθώ στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Αυτό σκέφτομαι μέχρι στιγμής, βήμα - βήμα. Τίποτ' άλλο».



Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved