Νίκη Βόλου: Παράπονα Πάτση για την προσέλευση στο φιλικό

Νίκη Βόλου: Παράπονα Πάτση για την προσέλευση στο φιλικό

Όποιος μπορεί να… κουμαντάρει το καράβι τότε να αναλάβει αυτός, τόνισε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος των «νεοφώτιστων»

Η μικρή προσέλευση του κόσμου στο φιλικό της Νίκης Βόλου με την Τορπέντο Μόσχας στο Πανθεσσαλικό προκάλεσε τα παράπονα του Ανδρέα Πάτση που επεσήμανε πως όποιος μπορεί να αναλάβει την ομάδα έχοντας διαφορετική οικονομική πολιτική τότε να το πράξει.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Ένα» ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε στις τιμές των εισιτηρίων: «Για τους ενήλικες αποφασίσαμε η γενική είσοδος να είναι 15€ εκτός της σκεπαστής που θα ήταν 25€. Στην πρώτη χρονιά στη Football League, το εισιτήριο ήταν 15€. Τότε είχαμε και πάλι τις ίδιες διαμαρτυρίες. Σκέφτηκα πως ίσως έχει δίκιο η κοινωνία. Μείωσα τις τιμές. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, απλά αυτοί που έπαιρναν εισιτήριο των 15€, έπαιρναν των 10€. Η ομάδα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Χρειαζόμαστε 450.000€ το χρόνο μόνο για τις δόσεις στο δημόσιο, που απορρέουν από υποχρεώσεις του παρελθόντος. Μου τηλεφώνησαν και από τους οργανωμένους. Τους είπα πόσα χρήματα χρειάζονται κάθε αγωνιστική. Τους ρώτησα αν θα καλύπτουν τη διαφορά αν δεν καλύπτονται τα έξοδα. Το ότι τα διαρκείας ήταν ακριβά το παραδέχθηκα και εγώ δημοσίως. Όμως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Εγώ ξέρω και την ξέρα και τον ύφαλο και ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να μη βουλιάξουμε. Για 4η χρονιά εγώ δεν μπορώ να σηκώσω μόνος όλο αυτό το βάρος. Όποιος νομίζει πως με διαφορετική οικονομική πολιτική μπορεί να κουμαντάρει το καράβι, τότε ας αναλάβει αυτός την υλοποίηση και να δούμε το ταμείο στο τέλος του μήνα. Το εύκολο είναι να κάνουμε προτάσεις ανέξοδα και άκοπα. Υπάρχει και η λύση της Γ' Εθνικής για να ξεφύγει η ομάδα από χρέη και δικαστικούς αγώνες».

Όσο για την ομάδα και τον Βίλιαν Βλουτ, σημείωσε: «Είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ανταγωνιστική και αυτό θα επιβεβαιώνουμε αγωνιστική με την αγωνιστική. Δεν ανησυχώ για το αγωνιστικό κομμάτι. Περισσότερο με απασχολεί το εξωαγωνιστικό. Η δόση προς το δημόσιο είναι 35.000€ συν τα τρέχοντα έξοδα. Αν δεν καταβάλλουμε μία δόση τότε το Δημόσιο θα προχωρήσει σε κατασχέσεις και το οικοδόμημα να τιναχθεί στον αέρα. Ο προπονητής έχει τριετές συμβόλαιο και το κόστος του δεν είναι καθόλου μικρό. Έχει όλο το χρόνο να δημιουργήσει το σύνολο που θέλουμε. Δημιουργήσαμε ένα μοντέλο με αγάπη και προοπτική. Θέλει το χρόνο του. Εγώ δεν ανησυχώ. Τα ίδια λέγανε και πέρυσι κάποιοι, ότι δεν θα ανεβούμε όμως η ομάδα τους διέψευσε».

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα για ενότητα υπογραμμίζοντας: «Δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος. Υπάρχουν τα δείγματα γραφής. Θα πρέπει όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια χωρίς γκρίνια. Να επικεντρωθούμε στο στόχο μας. Είμαστε μία οικογένεια. Μαζί προχωράμε. Στα δύσκολα θα πρέπει να είμαστε μία γροθιά. Την τελευταία αγωνιστική πάλι θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Το σεβασμό μου στον κόσμο θα τον δείξω τηρώντας τις υποσχέσεις μου και όχι κάνοντας λαϊκισμό».

Σχετικά με το στόχο της οικονομικής εξυγίανσης, δήλωσε: «Η ΠΑΕ Νίκη πρέπει να λειτουργεί και λειτουργεί με επιχειρηματικούς κανόνες. Σε διαφορετική περίπτωση μετά από πέντε χρόνια θα είναι στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν σκοπεύω να κάνω λαϊκισμό. Στόχος μου είναι να εξυγιάνω την ομάδα και να δούμε την επόμενη μέρα με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Αναφορικά με το φιλικό με την Τορπέντο, τόνισε: «Ήταν ένα φιλικό που έτυχε προβολής σε πολλά μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας. Το σήμα της Νίκης εμφανίστηκε σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και εμείς κόψαμε 256 εισιτήρια. Είχαμε προτάσεις για να κάνουμε ένα φιλικό με ελληνικές ομάδες. Μία από αυτές ήταν ο Τύρναβος. Όμως προτίμησα να δώσω μία διαφορετική, μεγαλύτερη διάσταση, φυσικά με πολύ μεγαλύτερο κόστος. Το ποσό που χάσαμε αντιστοιχεί με το ποσό που πληρώνουμε στο Δημόσιο».



Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved