Σπυρόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα»

Σπυρόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα»

Νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά θέλει ο Νίκος Σπυρόπουλος για τον ΠΑΟΚ.

Ο 31χρονος μπακ μετά την πρόκριση επί της Ζίμπρου θέλει μια νίκη και στο πρωτάθλημα, για να ανασυνταχθεί η ομάδα στη διακοπή.

«Θεωρώ πως ήμασταν σαφώς καλύτεροι και στο παιχνίδι που παίξαμε στη Μολδαβία. Βέβαια κάναμε τη ζωή μας λίγο δύσκολη, ενώ δε θα έπρεπε. Την Πέμπτη ήμασταν αρκετά καλοί, κερδίσαμε δίκαια και πήραμε αυτό που έπρεπε να πάρουμε», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova.

- Μια νίκη - πρόκριση η οποία σας δίνει τί άλλο εκτός από αυτήν καθ' αυτήν τη συνέχεια στους ομίλους της διοργάνωσης;

«Σίγουρα μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια, γιατί τα πρώτα δυο - ατυχή θα έλεγα - αποτελέσματα αναμφίβολα μας επηρέασαν. Από εδώ και πέρα νομίζω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι, παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Ισως η διακοπή που ακολουθεί να μας κάνει καλό επειδή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δουλέψαμε πάρα πολύ και χρειαζόμαστε λίγο ξεκούραση. Ελπίζω το παιχνίδι της Κυριακής να είναι νικηφόρο για εμάς και να μπορέσουμε μετά να ξεκουραστούμε και ν' ατενίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια και του πρωταθλήματος αλλά και του Europa League».

- Επικαλούμενος την εμπειρία σου, παρακολουθώντας τον αγώνα της Πέμπτης, διέκρινες κάποιες αγωνιστικές συμπεριφορές της ομάδας σου τις οποίες ενδεχομένως θα ήθελες να τις ξαναδείς και στις επόμενες αγωνιστικές σας υποχρεώσεις;

«Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Αυτό είναι το βασικό που είδα εγώ χτες (σ.σ. προχτές). Επίσης, σίγουρα ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, αυτό θεωρώ ότι το δείξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, απλά μας έλειπε... κάτι στην τελική μας προσπάθεια θα έλεγα. Γιατί θεωρώ ότι προϋποθέσεις δημιουργήσαμε στους αγώνες που προηγήθηκαν απλά ελπίζω στη συνέχεια να παρουσιαστούμε καλύτεροι και βελτιωμένοι στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια που αυτό πιστεύω ότι μας λείπει αυτή τη στιγμή».

- Το... γαϊτανάκι των αγωνιστικών σας υποχρεώσεων συνεχίζεται την Κυριακή με την αναμέτρηση στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά. Λίγο ή πολύ τα δεδομένα για τις δυο ομάδες είναι γνωστά. Πού κρίνονται αγώνες σαν κι αυτόν κι αν θέλεις... ο συγκεκριμένος;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς μετά το κακό αποτέλεσμα που κάναμε στον πρώτο αγώνα (σ.σ. πρωταθλήματος) πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει κι αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

- Μπορεί να γίνει λόγος για συγκεκριμένα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα σου προκειμένου να πάρει αυτό που επιθυμεί;

«Τα είπαμε και πριν αυτά τα καλά στοιχεία που δείξαμε και χτες. Να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε στις προϋποθέσεις που δημιουργούμε και στο επιθετικό κομμάτι μας. Αυτό θα είναι το... 'κλειδί' για το ματς».

- Και κάτι τελευταίο... Είσαι ότι πιο . οικείο στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον του νέου σας συμπαίκτη, Δημήτρη Παπαδόπουλου καθώς συνυπήρξατε και στον Παναθηναϊκό. Δεδομένο που σου δίνει το δικαίωμα να τον γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλον στην ομάδα...

«Ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έμπειρος. Αφού έχει ολοκληρωθεί πλέον η μεταγραφή εύχομαι να έχει υγεία. Θα τον υποδεχτούμε όπως πρέπει και θεωρώ πως θα μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και θα μας βοηθήσει άμεσα, γιατί είναι ένας παίκτης πολύ έμπειρος και δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής».



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved