Μπούρμπος: «Να σηκώσουμε κεφάλι»

Μπούρμπος: «Να σηκώσουμε κεφάλι»

Το… σύνθημα της «αντεπίθεσης» στον Παναθηναϊκό έδωσε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ο έμπειρος αμυντικός

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε αρκετά αλλά δεν του βγήκε το ματς και πλέον θα πρέπει αν σηκώσει κεφάλι, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μπούρμπος μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Μιλώντας στην NOVA ο έμπειρος αμυντικός ανέφερε αρχικά: «Καλή χρόνια και υγεία να έχουμε. Εύχομαι να μην είναι σοβαρά τα παιδιά. Θέλαμε τη νίκη. Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε αρκετά. Δεν μας βγήκε το ματς. Καταφέραμε να ισοφαρίσαμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών σημείωσε: «Πήγαν στο νοσοκομείο. Δεν έχουμε νεότερα. Ο Μπεργκ για μας είναι μεγάλο κεφάλαιο. Εύχομαι να είναι όσο το δυνατό μικρότερη η ζημιά. Είμαστε μια ομάδα. Εξαρτιόμαστε από όλους τους παίκτες και πρέπει να ξεπεράσουμε ό,τι πρόβλημα παρουσιαστεί».

Ερωτηθείς αν πίστευε σε μια μεταγραφική σε μια μεγάλη ομάδα, απάντησε: «Πάντα πίστευα στις δυνατότητές μου. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται όπως τα περιμένεις,. Δεν υπάρχουν μόνο αγωνιστικοί παράγοντες. Δυστυχώς ια μένα δεν πήγαν όπως ήθελα τα πράγματα κι έστω προς το τέλος της καριέρας μου οι κόποι μου δικαιώνονται και είναι ηθική ικανοποίηση για μένα».

Όσο για το πότε έμαθε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, υπογράμμισε: «Να ξεκαθαρίσω ότι είχα αποφασίσει να αποχωρήσω από τον ΟΦΗ. Τελείωσε η χρονιά κι όταν αποφάσισα να κινηθώ δικαστικά με τον ΟΦΗ τότε υπήρξε η πρώτη επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό».

Αναφορικά με την κατάσταση που βρήκε στον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Νεανική ομάδα με ενθουσιασμό και καλό κλίμα. Επειδή και στην ΑΕΚ ήμουν με μεγάλους παίκτες, είναι σημαντικό να υπάρχει καλό κλίμα. Αυτό είναι το Α και το Ω. Έχουν όρεξη για διάκριση τα παιδιά και αυτό είναι μεγάλο κίνητρο για να έναν αθλητή να βοηθήσει μια ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις βλέψεις των «πράσινων» τη νέα σεζόν, επεσήμανε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που έχει η ομάδα και χρειάζεται δουλειά. Ταπεινότητα και σκληρή δουλειά για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τίτλους στην ομάδα και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία».

Κλείνοντας, ενόψει της ρεβάνς με τη Μίντιλαντ, τόνισε: «Είναι δύσκολο ματς. Αν δεν έχουμε την ίδια σοβαρότητα σε όλα τα ματς δεν είναι κανένα ματς εύκολο. Το σημερινό αποτέλεσμα τα λέει όλα».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
Παναθηναϊκός Aktor: Καζάνι που… βράζει το ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός Aktor: Καζάνι που… βράζει το ΟΑΚΑ
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved