Καλλονή: Το όραμα του Μιχαλάκη

Καλλονή: Το όραμα του Μιχαλάκη

Στην ετήσια γιορτή της Καλλονής, τα «Καλλονιάτικα», βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης με τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη το Σάββατο το βράδυ.

Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία των επικεφαλής των τριών συνδέσμων της Καλλονής: του Στράτου Καλογήρου (ΣΦ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ συνεπικουρούμενος από τους Παναγιώτη Τράγο και Γιώργο Αξιώτη), του Διονύση Χατζηευσταθίου (Blue Sardines συνεπικουρούμενος από τον Παναγιώτη Κακογιάννη) και του Παναγιώτη Ψωμά (Σύνδεσμος Καλλονής Αυστραλίας). Και οι τρεις ευχήθηκαν επιτυχίες στην ομάδα ενώ δήλωσαν για ακόμη μία φορά τη στήριξή τους προαναγγέλλοντας εκδρομές για τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ζεστό χειροκρότημα δέχθηκε ο πρόεδρος της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης λαμβάνοντας τον λόγο, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο όραμά του για την ομάδα.

Αναλυτικά η ομιλία του:

«Εγώ δεν έχω μάθει να μιλάω σε κόσμο ή να κάνω ανακοινώσεις. Έχω μάθει να δουλεύω. Να δουλεύω με την ομάδα και να προχωράμε προς τα πάνω. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε εσάς τους Καλλονιάτες γιατί τώρα τελευταία η στήριξη της ομάδας από εσάς είναι πολύ μεγάλη και ιδιαίτερα από τους τρεις συλλόγους. Νιώθουμε τη στήριξη αυτή και ανταποκρινόμαστε. Θέλω να πω όμως κάτι: εσείς οι Καλλονιάτες μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί αλλά δεν τα κάνετε. Δεν ενώνεστε όπως πρέπει για να πετύχετε πράγματα. Είστε από εδώ και από εκεί. Μαζευτείτε όλοι μαζί για να πετύχετε. Αν δε μαζευτείτε δε θα τα καταφέρετε. Προσπαθείτε αλλά μόνο στα λόγια. Ένα παράδειγμα θα σας πω. Ειπώθηκε πριν λίγο κάτι για αντιμνημόνια κλπ. Από εσάς όλους τους Καλλονιάτες δεν έπρεπε να είναι κανένας υποψήφιος για τις εκλογές που πέρασαν. Για να δείξετε την αντίδρασή σας. Μαθαίνω και κάτι άλλο. Ο παιδικός σταθμός της Καλλονής υπολειτουργεί. Μίλησα με την κυρία Αντωνέλλη και μου είπε η ίδια πως πληρώνει στους εμπόρους με δίμηνες επιταγές και πως εκείνοι δεν μπορούν να το δεχτούν. Οι έμποροι πρέπει να καταλάβουν πως ζουν από τους γονείς των παιδιών αυτών και θα πρέπει να συνεισφέρουν ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του παιδικού σταθμού. Εμείς ως ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να βοηθήσουμε τόσο στο κτιριακό πρόβλημα όσο και ενισχύοντας οικονομικά. Τώρα που επέστρεψε η ομάδα στον τόπο της, στο νησί -μην σας πειράζει που είναι στη Μυτιλήνη, στο νησί είναι- θα έχει κάποια έσοδα από την στήριξη των φιλάθλων. Κάποια από αυτά τα έσοδα θα πάνε και προς αυτή την κατεύθυνση. Και κάτι άλλο και να κλείσω με αυτό. Η ιστορία έχει γράψει πως αυτή η ομάδα προέκυψε από την ένωση δύο σωματείων του Αρισβαίου Καλλονής και του Απόλλωνα Δαφίων. Αυτό δεν αλλάζει. Είναι μια αθλητική ένωση των ομάδων του λεκανοπεδίου που σήμερα εκπροσωπεί όλη τη Λέσβο. Πρόθεσή μας είναι να μείνει μόνο το Καλλονή ως όνομα της ομάδας και σύντομα σε κάποια από τις επόμενες γενικές συνελεύσεις μας θα τεθεί προς αλλαγή το όνομα της ΠΑΕ η οποία θα ονομαστεί ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ. Καλή επιτυχία λοιπόν. Να ανταμώνετε, να βρίσκεστε, να μας στηρίζετε, να σας στηρίζουμε και να βρισκόμαστε όλοι μαζί. Και του χρόνου…».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved