Κωστούλας: «Ξεκινάμε με την παραμονή»

Κωστούλας: «Ξεκινάμε με την παραμονή»

Βασικός στόχος του Παναιτωλικού τη νέα σεζόν είναι αρχικά η παραμονή στην Super League, όπως τόνισε ο Φώτης Κωστούλας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ του Αγρινίου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» και αναφέρθηκε στους στόχους των «καναρινιών», προανήγγειλε την έλευση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, ενώ έκανε την… πρόβλεψή του για την ερχόμενη περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού μίλησε για:

Το φιλικό με τον Πανιώνιο: «Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από ένα φιλικό, διότι είναι διαφορετικές οι συνθήκες αλλά είδαμε μερικά πράγματα».

Το ενδεχόμενο νέας μεταγραφής: «Έχουμε μια μεταγραφή την οποία περιμένουμε να τελειώσει, είμαστε στο τελικό στάδιο και απομένουν οι υπογραφές».

Τους στόχους της νέας σεζόν: «Έχουμε πει σε όλο τον κόσμο πως ξεκινώντας την κάθε χρονιά λέμε πως στόχος είναι η παραμονή και γι' αυτό παλεύουμε. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να δούμε και τους αντιπάλους και μετά θα δούμε αν μπορούμε να θέσουμε υψηλότερο στόχο».

Το αν έχει προσεγγίσει κάποιο «δυνατό» όνομα: «Έχουμε ψάξει και για δυνατά ονόματα κι έχουμε κάνει επαφές, έχουμε μιλήσει με έναν επιθετικό που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά κι έχουμε ελπίδες».

Το νέο πρωτάθλημα: «Βλέπω πως υπάρχει μια ποιοτική αναβάθμιση σε αρκετές ομάδες που έχουν κάνει μεταγραφές και στοχεύουν παραπάνω όπως ο Αστέρας Τρίπολης, ο Πανθρακικός, η Καλλονή ή η Ξάνθη. Όλοι προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους για να σταθούν στην κατηγορία».

Την κορυφή της Super League: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια ομάδα που θα ξεχωρίσει και πάλι, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις μεταγραφές του αλλά δεν νομίζω να έχει βάλει στόχο το πρωτάθλημα, έχει ακόμα προβλήματα».



Πέθανε ο Πετρολούκας Χαλκιάς, βιρτουόζος του κλαρίνου
Πέθανε ο Πετρολούκας Χαλκιάς, βιρτουόζος του κλαρίνου
Super League 2: Ζητά αύξηση υποχρεωτικής συμμετοχής Ελλήνων παικτών στην ενδεκάδα
Super League 2: Ζητά αύξηση υποχρεωτικής συμμετοχής Ελλήνων παικτών στην ενδεκάδα
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί, 4-0 την Ατλέτικο
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί, 4-0 την Ατλέτικο
Μίμης Δομάζος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του - «Θα έδινα χρόνια από τη ζωή μου»
Μίμης Δομάζος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του - «Θα έδινα χρόνια από τη ζωή μου»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved