Γιοβάνοβιτς: «Πρώτα ο Εργοτέλης και μετά όλα τα άλλα» (photo)

Γιοβάνοβιτς: «Πρώτα ο Εργοτέλης και μετά όλα τα άλλα» (photo)

Στη σκληρή δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία στάθηκε ο άσος των Κρητικών που επεσήμανε ότι οι στόχοι του είναι συνδεδεμένοι με τις βλέψεις της ομάδας

Ως τη δεύτερή του οικογένεια χαρακτήρισε τον Εργοτέλη ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς που επεσήμανε πως η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Ο 28χρνος αμυντικός εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ σημείωσε πως οι βλέψεις του είναι συνδεδεμένοι με τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Για την τέταρτη διαδοχική χρονιά του στον Εργοτέλη και τις δυσκολίες της προετοιμασίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα και φέτος στον Εργοτέλη, που είναι η δεύτερη μου οικογένεια. Μου αρέσει να αγωνίζομαι με αυτή τη φανέλα, ο Εργοτέλης είναι η ομάδα μου. Η προετοιμασία είναι ίσως η δυσκολότερη περίοδος για έναν αθλητή, όμως παράλληλα είναι και η πιο σημαντική. Υπάρχει πολλή κούραση κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση, ωστόσο αυτός είναι ο δρόμος που θα μας οδηγήσει, στην πορεία της χρονιάς, στην επίτευξη του στόχου μας. Η δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο είναι εξαιρετική και τα αποτελέσματα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος, δουλεύουμε σκληρά για να καταφέρουμε να το επιτύχουμε».

Για τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους: «Οι στόχοι ενός ποδοσφαιριστή είναι σε πλήρη συνάρτηση με τους στόχους της ομάδας. Αν ο Εργοτέλης δεν καταφέρει να πετύχει τους στόχους του, δεν θα έχει καμία σημασία το τι έχει κάνει ο κάθε ένας χωριστά. Η ομάδα είναι πάνω από όλους μας, πρώτα ο Εργοτέλης και μετά όλα τα άλλα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθάω κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Να βελτιώνομαι και να δίνω το 100% μέσα στο γήπεδο είτε στα παιχνίδια, είτε στις προπονήσεις. Φέτος αισθάνομαι ακόμα πιο έτοιμος και πιο δυνατός για να προσφέρω και να έχουμε μια καλή χρονιά τόσο εγώ, όσο και ο Εργοτέλης. Έχουμε πάθος και θέληση όλοι που ανήκουμε στην ομάδα για να έχουμε και φέτος μια επιτυχημένη χρονιά».

Για τα δύο φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει ο Εργοτέλης: «Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Δεν έχει μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα, αλλά το να δει ο προπονητής αυτά που θέλει και θεωρεί σημαντικά μέσα στο γήπεδο. Πάντως, θεωρώ ότι είχαμε καλή εικόνα, γίναμε απειλητικοί και δείξαμε θετικά στοιχεία. Έχουμε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή με την Δόξα Κατωκοπιάς και θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved