Πόζογλου: «Στο πετσί μας ο πρωταθλητισμός» (video)

Πόζογλου: «Στο πετσί μας ο πρωταθλητισμός» (video)

Τις ευκαιρίες τους από τον Άγγελο Αναστασιάδη περιμένουν οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Στέλιος Πόζογλου.

Ο νεαρός μέσος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία το μεσημέρι της Τρίτης (15/7), τονίζοντας πως έχουν μέσα τους τον πρωταθλητισμό οι νεαροί άσοι του ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο της ομάδας για την αξία τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πόζογλου:

Για το αν εκτιμά πως θα δοθούν ευκαιρίες στους νεαρούς και το αν υπάρχει άγχος: «Νομίζω ότι με τον Αναστασιάδη θα πάρουμε όλοι οι νεαροί. Υπάρχει άγχος αλλά πιστεύω πως αν δίνεις το 100% του εαυτού σου, μετά ο προπονητής θα σε επιλέξει».

Για το αν υπάρχει πίεση στους "μικρούς" και αν αυτή είναι υπερβολική: «Η πίεση σαφώς και είναι υπερβολική. Περιμένουμε 4-5 παιδιά από την Εθνική».

Για το ότι πολύς κόσμος θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίζει με νεαρούς και αν αυτό απογοητεύει τους "μικρούς" της ομάδας: «Ισα ίσα αυτό πρέπει να μας πεισμώνει. Πρέπει να δείξουμε πως αξίζουμε και πως θα παίξουμε εμείς. Θα αποδείξουμε πως είμαστε καλοί και μετά δεν θα έχουνε αμφιβολίες για εμάς».

Για το ότι πολλοί νεαροί του ΠΑΟΚ γνωρίζονται από τα τμήματα υποδομής και για το ότι ο ίδιος πέρυσι πήρε χρόνο στην ανδρική ομάδα: «Είμαστε πολλά χρόνια συμπαίκτες και γνωριζόμαστε. Αυτό είναι καλό. Έχω μπει από πέρυσι στο κλίμα της ομάδας και φέτος νομίζω θα είμαι καλύτερα. Όλα τα παιδιά από την Κ20 έχουμε μέσα μας τον πρωταθλητισμό».

Για τον ίδιο και ότι πέρυσι έκανε προπονήσεις με την ομάδα: «Είναι καλό αυτό και φέτος θα είναι πιο καλά γιατί γνωρίζω τα πράγματα».

Για το ότι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε πως δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές της περσινής ομάδας με την φετινή και το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ με νεαρούς παίκτες: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί όλα τα παιδιά από την Κ20 έχουμε μέσα μας τον πρωταθλητισμό. Μέσα μας έχουμε τον πρωταθλητισμό και όχι την δεύτερη θέση. Θα πηγαίνουμε για την πρωτιά».

Για το ότι πέρυσι χρειάστηκε να βοηθήσει την ανδρική ομάδα και μετέπειτα ξανά την Κ20: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ αυτό. Περισσότερο στο τέλος έπαιξα με την Κ20. Ήταν καλύτερο έπαιξα με την Κ20 γιατί πήρα παιχνίδια».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Βλέπω να γίνονται πολύ καλά πράγματα μαζί του. Έχει πει πως εδώ πρέπει να γίνονται προπονήσεις Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό βλέπω να γίνεται».

Για το αν βλέπει ήδη κάποια διαφορά σε σχέση με πέρυσι: «Φέτος νομίζω υπάρχει μεγαλύτερη πειθαρχία...».

Για το βάρος που έχει πέσει στους μικρούς και τι τους λέει ο Αναστασιάδης: «Μας έχει πει να μην έχουμε άγχος. Αν παίξουμε καλά, δεν υπάρχει λόγος να παίξει κάποιος μεγάλος και αν είμαστε καλοί, θα παίξουμε εμείς. Ο προπονητής μας έχει βάλει στο πετσί μας τον πρωταθλητισμό. Και ότι δεν γίνεται να είσαι δεύτερος».

Για τους στόχους του: «Θέλω να καθιερωθώ στην αρχική ενδεκάδα. Αυτό θέλει πολλή δουλειά και θέλω να δείξω στον προπονητή πως μπορώ να παίξω. Θα δείξω τον καλό μου εαυτό για να καθιερωθώ».

Για το πόσο μετράνε τα αποτελέσματα των φιλικών: «Δεν παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα, αυτό μας είπε ο προπονητής».

Για το στοιχείο που έχει βάλει ήδη ο Αναστασιάδης στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Όταν η μπάλα πηγαίνει στα πλάγια, μας είπε να πιέζουμε όπως κάνουνε οι ομάδες στο Τσάμπιολς Λιγκ».

Για τις... ιδιαίτερες ατάκες του Αναστασιάδη, όπως για παράδειγμα την λέξη "πεθαμένα": «Όταν το λέει αυτό γελάμε αλλά δεν το δείχνουμε γιατί μετά μας λέει εμάς πεθαμένα. Αυτά που λέει μας ανεβάζουν τον εγωισμό».

Για την μέχρι στιγμής προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Θα υπάρχει βελτίωση σε αυτά που δουλεύουμε. Μέχρι σήμερα είμαστε σε ένα καλό σημείο».

Για τον Εγιάλ Γκολάσα: «Είναι πολύ καλός παίκτης και είναι μια καλή μεταγραφή».

Πόζογλου: «Στο πετσί μας ο πρωταθλητισμός» (video)



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved