Ολυμπιακός: «Στην Αμερική τα συμπεράσματα»

Ολυμπιακός: «Στην Αμερική τα συμπεράσματα»

Νωρίς είναι ακόμη για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό, μετά από ένα φιλικό, όπως τόνισαν οι Χαβιέρ Σαβιόλα, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Οι τρεις άσοι των «ερυθρόλευκων» μίλησαν για το φιλικό με την Κράσνονταρ, αλλά και την πορεία της προετοιμασίας.

Ο Σαβιόλα ανέφερε αρχικά: «Είναι το πρώτο ματς προετοιμασίας, ερχόμαστε από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με τριπλές προπονήσεις την ημέρα. Τα πόδια είναι λίγο βαριά ακόμα, νιώθουμε λίγο κουρασμένοι. Όμως βλέπουμε ότι μπορούμε να έχουμε μία ποδοσφαιρική ανάπτυξη. Τώρα πρέπει να προσέξουμε την φυσική κατάσταση και σε αυτό το κομμάτι ουσιαστικά δουλεύουμε. Στην Αμερική φανταζόμαστε ότι θα αρχίζουμε όλοι μας να βγάζουμε τα πρώτα συμπεράσματα. Πιστεύω πως ναι.

Θα έχουν περάσει ήδη δύο εβδομάδες, θα αρχίσουμε μετά τα παιχνίδια στην Αμερική, θα είμαστε λιγότερο κουρασμένοι και θα νιώθουμε λιγότερη φόρτωση στα πόδια μας. Πρέπει να ετοιμαστούμε καλά γιατί αυτή η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη με ομάδες από πολύ υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια στην Αμερική όπου θα συναντήσουμε τόσο μεγάλες ομάδες, θα είναι πάρα πολύ δυνατές προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν».

Από την πλευρά του ο Μπουχαλάκης σημείωσε: «Βρισκόμαστε στην πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας. Νομίζω ότι φάνηκε πώς δεν ήμασταν στο 100%. Είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό, γιατί τα πόδια ακόμα είναι βαριά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα που μας ζήτησε ο προπονητής μας περισσότερο τακτικά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας. Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα δέσουμε περισσότερο, θα είμαστε λίγο πιο έτοιμοι στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου. Είμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας».

Για τη δική του εμπειρία στον Ολυμπιακό: «Πρώτη μου προετοιμασία σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είναι μία νέα σελίδα, διαφορετική. Καμία σχέση με την προηγούμενη ομάδα. Μεγαλύτερες προκλήσεις, περισσότερες προσδοκίες και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να μπορέσω να κερδίσω μία θέση στην ομάδα».

Τέλος, ο Ελαμπντελαουί επισήμανε: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι, ακόμα είμαστε στο στάδιο της φυσικής κατάστασης. Είμαστε πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και αυτό που κοιτάμε πρώτα εδώ είναι να γνωριστoύμε καλύτερα και να δέσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το σημαντικό είναι να μην έχουμε τραυματισμούς και να συνεχίσουμε χωρίς προβλήματα στην προετοιμασία μας. Αυτό το κομμάτι στο Ζέεφελντ είναι το πιο σημαντικό γιατί χτίζουμε τη φυσική κατάσταση».

Για διαφορές σε σχέση με τις άλλες ομάδες που έπαιξε, είπε: «Όχι, γιατί όπως σας είπα είμαστε ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση».

Για τη δική του θέση μέσα στο γήπεδο: «Παίζω και στις δύο θέσεις, αλλά τολμώ να πω ότι μ’ αρέσει να παίζω στη μεσαία γραμμή γιατί είμαι επιθετικογενής ποδοσφαιριστής . Μ’ αρέσει να βοηθάω στην ανάπτυξη της ομάδας μου και να κάνω επιθέσεις. Όπως είπα και πριν όμως, εγώ δεν έχω πρόβλημα να παίξω όπου μου πει ο κόουτς. Και ως μπακ μια χαρά αισθάνομαι».



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Οριστικό! «Κλείδωσε» για 25 Μαΐου - Σύμφωνη η UEFA
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Οριστικό! «Κλείδωσε» για 25 Μαΐου - Σύμφωνη η UEFA
Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ έδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Άρη
Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ έδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Άρη
Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
Μίλαν: Τελικές επαφές με Λοπετέγι για αντί-Πιόλι
Μίλαν: Τελικές επαφές με Λοπετέγι για αντί-Πιόλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved