Λίνο: «Τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Λίνο: «Τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Λίνο μετά από επτά χρόνια, τονίζοντας ότι έζησε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στην Τούμπα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ μιλώντας στον Libero 107,4 αναφέρθηκε στους λόγους που δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα κέρδισε από την παρουσία του στην ομάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνο:

Για το αν φεύγει από τον ΠΑΟΚ: «Ναι σας αποχαιρετάω. Το συμβόλαιο μου έχει φτάσει στο τέλος του».

Για το αν υπάρχει περιθώριο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ σε 15 ημέρες ή σε ένα μήνα: «Στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ο ΠΑΟΚ είχε κάνει κάποιες πρώτες επαφές μαζί μου και μία πρώτη συμφωνία. Στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα και δεν ίσχυσε αυτή η συμφωνία. Οι αρχικές συζητήσεις δεν οδήγησαν κάπου με την ομάδα».

Για το αν τον Μάιο υπήρχε οικονομική διαφορά με τον ΠΑΟΚ: «Αρχικά είχα συζητήσει με τον ΠΑΟΚ και υπήρχε οικονομική διαφορά αρκετά μεγάλη. Εξετάζαμε όμως κάποια καινούργια δεδομένα στο συμβόλαιο μου. Επέστρεψα από τη Βραζιλία και ενώ ξαναμίλησα με τον ΠΑΟΚ και ήμασταν σε συζητήσεις η ομάδα με ειδοποίησε ότι δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο γιατί δεν ήθελε να καλύψει την οικονομική διαφορά που υπήρχε. Πριν κάποιες μέρες επικοινώνησε μαζί μου ο Βρύζας και μου είπε ότι μάλλον ότι θα μου προσφέρουν καινούργιο συμβόλαιο. Όταν ξαναεπικοινώνησε μαζί μου, μου είπε ότι υπάρχει ένας παίκτης που αποκτήθηκε που υπολογίζεται ως βασικός και για αυτό δε θα μου ανανεωθεί το συμβόλαιο».

Για το αν ο Λίνο θα άλλαζε τώρα τον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύτηκε με τον ΠΑΟΚ κι αν θεωρεί ότι έγινε ένα λάθος από την πλευρά του με βάση τα τωρινά δεδομένα: «Ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ και νόμιζα ότι αυτό θα γίνει και θα μείνω και την ερχόμενη σεζόν. Θα μπορούσα να συνεχίσω με τα ίδια χρήματα, αλλά και ο ΠΑΟΚ ήθελε να μου κάνει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Συμφώνησε και η ομάδα μαζί μου αρχικά στις μεγαλύτερες αποδοχές. Ήμουν από τους πρώτους που μίλησαν μαζί μου για ανανέωση. Εκτός από εμένα το ίδιο συνέβη και για τον Βούκιτς και τον Αθανασιάδη επίσης. Παρ’ όλα αυτά η προσφορά του ΠΑΟΚ δεν με ικανοποίησε και θέλησα να το συζητήσουμε».

Για τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: «Δε θα ήθελα να μπω σε διαμάχη με τον ΠΑΟΚ. Πέρασα εδώ από τα καλύτερα μου χρόνια ποδοσφαιρικά. Απλά αναφέρω ότι συνέβη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και τους συμπαίκτες μου. Τους είμαι ευγνώμων. Ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον είναι οριστικό ότι δε θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ».

Για τα αισθήματα του που δε θα ζήσει τον Γκαρσία ως προπονητή: «Αισθάνομαι λύπη που δε θα μπορέσω να μοιραστώ αυτές τις στιγμές με τον Γκαρσία. Θα ήθελα να το ζήσω γιατί έμαθα ότι ο Γκαρσία επιστρέφει στον ΠΑΟΚ».

Για το τι κρατάει από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο είναι η ατμόσφαιρα του γηπέδου. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι μοναδικοί στον κόσμο και δεν μπορώ να τους ξεχάσω. Πέρασα πολύ καλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και πάντα θα τον θυμάμαι και θα τον παρακολουθώ. Απλά έτσι είναι τα πράγματα, η ζωή συνεχίζει».

Για το αν του έγινε πρόταση να συνεχίσει από άλλο πόστο στον ΠΑΟΚ όταν τελειώσει την καριέρα του: «Θα δεχόμουν ευχαρίστως να βοηθούσα τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσα ως κάτοικος Βραζιλίας να λειτουργήσω ως σκάουτερ του ΠΑΟΚ για παίκτες και σίγουρα θα το ήθελα».

Τέλος ο Λίνο επανέλαβε για ακόμα μία φορά την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, την οποία θέλει να κρατήσει, τονίζοντας: «Να σας υπενθυμίσω ότι δε θέλω να μπω σε καμία διαμάχη. Κρατάω μόνο την αγάπη από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο λάτρεψα. Στον ΠΑΟΚ αναγεννήθηκα. Δε θέλω να ρίξω ευθύνες σε κανέναν και κρατάω μόνο την αγάπη. Ήθελα να συνεχίσω λίγο ακόμα, αλλά δεν κατέστη δυνατό αυτό».



Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved