Λαμπράκης: «Θα γίνουν άμεσα μεταγραφές»

Λαμπράκης: «Θα γίνουν άμεσα μεταγραφές»

Μια με δύο μεταγραφικές κινήσεις θα ολοκληρωθούν ως το τέλος της εβδομάδας στον Εργοτέλη, όπως τόνισε ο Σταύρος Λαμπράκης.

Ο γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6, για την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς βρέθηκε στη χώρα του καφέ, αλλά και για τις μεταγραφές που ετοιμάζει η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαμπράκη:

Για την εμπειρία του στα γήπεδα της Βραζιλίας ο Σ. Λαμπράκης δήλωσε: «Ήταν ένα όνειρο για εμένα. Για όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και ένιωσα πολύ υπερήφανος για την Εθνική μας».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός Βραζιλία ο ίδιος ανέφερε: «Στη διάρκεια των παιχνιδιών έβλεπες πως το ποδόσφαιρο είναι διέξοδος για τους ανθρώπους στη Βραζιλία. Όταν βλέπουν ποδόσφαιρο τα ξεχνάνε όλα και στο επίπεδο του Μουντιάλ τα γήπεδα είναι γεμάτα, με τους ανθρώπους να πραγματοποιούν ζεστή ατμόσφαιρα.  Πάντως αυτό που είδα και από κοντά είναι η αγάπη τους για την ομάδα τους και συνάμα βλέπεις τη δύσκολη ζωή που περνάει ο λαός».

Όσον αφορά την πορεία της Εθνικής ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη επεσήμανε: «Σίγουρα είμαι  ικανοποιημένος εάν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι, στα δυο επόμενα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κάναμε τρομερή προσπάθεια. Όπως και στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα. Τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν και μας έκαναν υπερήφανους γιατί τα έδωσαν όλα και έκαναν μεγάλη προσπάθεια».

Για το ποια ομάδα βλέπει ο ίδιος ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο του Μουντιάλ: «Σε αυτή τη φάση οι αποστάσεις είναι μικρές και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις κανένα. Βλέπουμε όμως πως και η Κόστα Ρίκα ήταν αήττητη, μια δύσκολη ομάδα, καλή ομάδα και δεν πρέπει να το περνάμε έτσι αυτό. Όλες οι ομάδες έχουν καλό επίπεδο αλλά πιστεύω ότι η Βραζιλία και η Αργεντινή έχουν τον πρώτο λόγο και οι άλλες ακολουθούν από πίσω».

Για το σχεδιασμό του Εργοτέλη τη νέα χρονιά: «Ο σχεδιασμός μιας καλής ομάδας είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Έχουμε κάνει πολύ δουλειά, αρκετή προεργασία και περιμένουμε και τον προπονητή για να γίνουν προσθήκες με αρκετή προσοχή ούτως ώστε να «χτίσουμε» τον Εργοτέλη της νέας χρονιάς».

Όσο για τις μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να γίνουν: «Θα έχουμε κάποιες μεταγραφές. Θα έρθουν δυο νεαροί ποδοσφαιριστές να δοκιμαστούν και θα περάσουν από κόσκινο. Όταν θα έρθει ο προπονητής θα τα βάλουμε κάτω και θα αποφασίσουμε για τις κινήσεις που θα γίνουν. Ο ένας είναι επιθετικός και ο άλλος χαφ, ενώ αναμένεται να έρθουν μεσούσης  της προετοιμασίας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουν γίνει 1-2 κινήσεις αλλά η επόμενη εβδομάδα θα είναι η εβδομάδα των αφίξεων. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνουν κινήσεις για να συμπληρωθεί ένα μεγάλο κομμάτι του ρόστερ και έπειτα να γίνουν λίγες προσθήκες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας».

Για τις εντυπώσεις που έχει για το νέο τεχνικό του Εργοτέλη: «Πρόκειται για ένα νέο, φιλόδοξο και γεμάτο ενέργεια προπονητή και πιστεύω ότι θα έχει αίσιο τέλος για την ομάδα μας. Εμένα μου άρεσε η ιδέα και η φιλοσοφία να πάρουμε ένα τέτοιο προπονητή. Με την ενέργεια, την όρεξη, τις  φιλοδοξίες και τις εμπειρίες που έχει, πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».

Για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας: «Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα ανεξάρτητα με ποιους θα κληρωθούμε ούτως ώστε να μας δώσει ώθηση και δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε με ποιους θα κληρωθούμε».

Για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την πρώτη προπόνηση και σε ποιο μέρος θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Θα το δούμε αυτό όταν έρθει ο προπονητής, θα μιλήσουμε και θα αποφασίσουμε. Στην προετοιμασία θα πάμε όπως όλα δείχνουν στα 3-5 πηγάδια όπως και πέρυσι και όσον αφορά τα φιλικά, θα παίξουμε σίγουρα κάποια φιλικά, είμαστε σε συζητήσεις με ομάδες και θα είμαι σε θέση να απαντήσω σε αυτό τις επόμενες ημέρες».



Παναθηναϊκός AKTOR, Βιλντόζα: «Πάμε στο Βελιγράδι να κερδίσουμε»
Παναθηναϊκός AKTOR, Βιλντόζα: «Πάμε στο Βελιγράδι να κερδίσουμε»
Παναθηναϊκός AKTOR: Φεύγει για Βελιγράδι με τελικό... προορισμό το Βερολίνο!
Παναθηναϊκός AKTOR: Φεύγει για Βελιγράδι με τελικό... προορισμό το Βερολίνο!
NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved