Τέλος ο Άλβαρεζ

Τέλος ο Άλβαρεζ

Μετά από περίπου δύο μήνες, αγωνιστικής απραξίας, ο Πάμπλο Άλβαρεζ, αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ήταν σε καραντίνα, επειδή δεν δεχόταν να λύσει το συμβόλαιό του, πείστηκε τελικά να πάρει «συναινετικό διαζύγιο» με τα «λιοντάρια», εισπράττοντας ένα ποσό, περίπου 50.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Pablo Alvarez και του εύχεται ό,τι καλύτερο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

Όσον αφορά στην προπόνηση της Πέμπτης (31/3), πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα, αφού όλοι οι παίκτες παρακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα. Έτσι λοιπόν, ο τεχνικός των «λιονταριών», Παύλος Δημητρίου, για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακή (3/4) με τον Παναθηναϊκό για τη δυνατότητα εκτός απρόοπτου, να παρατάξει την πιο ισχυρή ενδεκάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή (1/4), θα προπονηθούν, στις 11:30 το πρωί.

ΣΕΡΡΕΣ: Οδυσσέας Δαρνάκας



Πάσχα 2026: Πότε είναι φέτος
Πάσχα 2026: Πότε είναι φέτος
Άμεση αποχώρηση τριών παικτών της Χάποελ Μπερ Σεβά
Άμεση αποχώρηση τριών παικτών της Χάποελ Μπερ Σεβά
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved