Μπεργκ: «Με τον Παναθηναϊκό στο Champions League»

Μπεργκ: «Με τον Παναθηναϊκό στο Champions League»

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε σε ιστοσελίδα της Σουηδίας και υποστήριξε πως στόχος του είναι να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Champions League.

Νέα… πόρτα προς τους επίδοξους μνηστήρες έριξε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός στράικερ του Παναθηναϊκού μίλησε στην ιστοσελίδα «expressen.se» και αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα. Μεταξύ αυτών, οι μεταγραφικές φήμες που τον αφορούν και τον φέρνουν στη λίστα της Στόουκ αλλά και αρκετών γερμανικών ομάδων. Ο Μπεργκ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από τον Παναθηναϊκό και πως στόχος του είναι να παίξει στο Champions League με το «τριφύλλι».

Ακόμα, μίλησε για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στους «πράσινους», βγάζοντας… το καπέλο στον Νίκο Νταμπίζα και στο προπονητικό τιμ για τη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων, ενώ αναφέρθηκε και στη συνύπαρξή του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Εθνική Σουηδίας αλλά και στην προσωπικότητα του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είναι πιο ανοιχτό το θέμα από ότι ήταν πριν, αλλά την ίδια στιγμή παίζω κι εγώ καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο Μπεργκ για την πιθανότητα να είναι στις κλήσεις του Έρικ Χάμρεν για τα προκριματικά του Euro 2016.

Για το ποιον προτιμά να έχει στο πλευρό του στην Εθνική, είπε: «Νομίζω ότι ο Ζλάταν μου έχει δώσει τις περισσότερες ασίστ για τα γκολ μου στην Εθνική. Δουλεύει καλά αυτά το δίδυμο».

Ενώ για την προσωπικότητα του Ιμπραΐμοβιτς, σχολίασε: «Είναι φανταστικός παίκτης και μπορεί να παίξει με τον καθένα λόγω της ποδοσφαιρικής του ευφυΐας. Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει. Σαν προσωπικότητα, επίσης συμπεριφέρεται το ίδιο. Είναι μοναδικός».

Σε ερώτηση για την προσωπική του απόδοση και τις αρκετές ασίστ που έδωσε φέτος, απάντησε: «Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά τόσες ασίστ, και είμαι χαρούμενος με αυτό. Εμπλέκομαι περισσότερο στο παιχνίδι. Υπήρχαν πολλοί νέοι παίκτες όταν έφτασα στην ομάδα, κυρίως νεαροί Έλληνες και έπρεπε να πάρω περισσότερες ευθύνες. Όταν όλα όμως γίνονται όπως πρέπει, τότε είναι πιο απλά τα πράγματα».

Όσο για τα σενάρια που τον θέλουν να είναι στις λίστες ευρωπαϊκών ομάδων, ανέφερε: «Στόχος μου είναι να παίζω στα κορυφαία πρωταθλήματα. Ειμαι όμως μέλος μιας ομάδας που είναι στις κορυφαίες του πρωταθλήματος και θα παίξει στο Champions League ή στο Europa League. Αυτό σημαίνει πολλά και για τις ομάδες που θες να αγωνίζεσαι».

Για το αν σκέφτεται τη μεταγραφή, σχολίασε: «Απολαμβάνω να δουλεύω εδώ, δεν σκέφτομαι να φύγω. Έχω μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή και μου έχουν ξεκαθαρίσει πως με θέλουν εδώ. Φυσικά και η ομάδα θεωρεί πως είμαι σημαντικός παίκτης, συνεπώς η ευθύνη είναι μεγαλύτερη και πρέπει να συνεχίσω να προσφέρω».

Ακολούθως, για το ενδεχόμενο να παίξει στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό, πρόσθεσε: «Στην έδρα μας θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους. Οι οπαδοί μας είναι πολύ εκδηλωτικοί στους αγώνες τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο στο μπάσκετ και στο βόλει. Θα είναι... γαμάτο να αγωνιστώ στο Champions League. Η ατμόσφαιρα στους εντός έδρας αγώνες είναι εκπληκτική και λίγο τρελή. Τώρα πια το έχω συνηθίσει, όμως στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση ο φανατισμός τους τόσο στις καλές όσο και στις κακές μας στιγμές».

Τέλος, για την οικονομική κατάσταση στην ομάδα, επεσήμανε: «Ακούτε πολλά για την οικονομία, αλλά φαίνεται πως αλλάζουν τα πράγματα. Υπάρχουν αρκετοί νέοι άνθρωποι που έχουν έρθει, προπονητές και τεχνικός διευθυντής ανάμεσά τους. Νωρίτερα φαινόταν πως πετούσαν τα χρήματα οπουδήποτε, τώρα έχουμε μόνο δυο δανεικούς παίκτες, ενώ οι άλλοι ήρθαν ως ελεύθεροι. Ξέρουν καλύτερα τους πόρους τους τώρα».



Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved