Super League: Επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέι οφ

Super League: Επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέι οφ

Κανονικά επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέι οφ κατά την συνεδρίαση του ΔΣ της Super League.

Οσες ΠΑΕ έδωσαν το παρών ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης, ενώ ΠΑΟΚ και Ξάνθη ζήτησαν να τοποθετηθεί υποσημείωση, σε περίπτωση που υπάρξει απόφαση από το CAS, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στον 3ο προκριματικό του Champions League, και οι ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, κατά σειρά στο Europa League.

Παράλληλα, ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και σε όποια ομάδα τερματίσει 3η στα πλέι οφ της Football League, ορίστηκε να γίνει στις 8/6. Τέλος, αποφασίστηκε πως η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την 1η Ιουλίου.

Κατά συνέπεια, μετά και την επικύρωση της βαθμολογίας από το ΔΣ της Λίγκας, έγινε προφανές πως έπεσε σε… τοίχο η προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να αλλάξουν τα δεδομένα. Οι Θεσσαλονικείς «σήκωσαν» αρκετά το θέμα της τιμωρίας τους, σε πρώτη φάση όμως δεν κατάφεραν το παραμικρό και τα πράγματα παραμένουν ως έχουν από τη λήξη των πλέι οφ κι έπειτα. Ήτοι, ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που δηλώνεται ως ο δεύτερος του πρωταθλήματος και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που ο «δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει σε αυτά του Γιουρόπα…

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ αλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εκπρόσωπος της Super League στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 6 Ιουνίου 2014, ή σε τυχόν επαναληπτική, ορίζεται ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και αναπληρωτής αυτού, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος.

2/ Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των αγώνων κατάταξης (Play Off) αγωνιστικής περιόδου 2013-2014. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη ζήτησαν η επικύρωση να γίνει με την επιφύλαξη της επικείμενης απόφασης του CAS επί της προσσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Διευκρινίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί την όποια απόφαση του CAS.

3/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League ΟΠΑΠ (Κ20, Κ17 & Κ15) αγωνιστικής περιόδου 2013 – 14.

4/ Η Super League αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί όπως ο αγώνας μπαράζ (play out) μεταξύ της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και της 3ης ομάδας της Football League διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου 2014, σε γήπεδο που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 από ομάδα της Super League.

5/  Η κλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Ιουλίου 2014 και ώρα 9:00 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο και αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου της Super League.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved