Βένος: «Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια στον Άρη»

Βένος: «Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια στον Άρη»

Το… καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε για τους «κίτρινους» ο πρόεδρος των παλαιμάχων του συλλόγου

Καθιστώντας σαφές πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου και της αναμονής στον Άρη ο Γιάννης Βένος άφησε να εννοηθεί πως βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Γιώργου Γαλανού, επισημαίνοντας πως η Γ’ Εθνική ίσως είναι μια ευκαιρία να αναγεννηθεί η ομάδα στα 100 της χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου των βετεράνων της ομάδας:

Για την συνάντηση με τον Γιώργο Γαλανό: «Τον ακούσαμε με προσοχή, εκφράσαμε κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς και μας έδωσε απαντήσεις. Η συνάντηση είχε καθαρά ενημερωτικό σκοπό και ίσως για να δείξει πως υπολογίζει στους βετεράνους για μια μελλοντική σχέση. Επίσης, ζήτησε μια επιτροπή των βετεράνων που θα ελέγχει τον σύλλογο κάτι που μας έκανε εντύπωση και λέει κάτι. Το τονίζω επειδή ποτέ δεν υπήρχε έλεγχος στον Άρη. Ζήτησε να δημιουργηθεί μια επιτροπή, που θα επιβλέπει και θα αξιολογεί τι συμβαίνει στην ΠΑΕ. Ο άνθρωπος θέλει να πάρει την ομάδα χωρίς χρέη, δηλαδή στην Γ’ εθνική και πρέπει να πάρουμε την απόφαση στην Γενική Συνέλευση. Θα ακούσουμε την πρόταση ολοκληρωμένη, θα ακουστούν και άλλες προτάσεις και οι μέτοχοι θα πρέπει να πάρουν τώρα την απόφαση. Ο σχεδιασμός άργησε, πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια».

Για το ενδεχόμενο να παίξει ο Άρης στην Γ’: «Το ενδεχόμενο αυτό δεν αρέσει σε κανέναν, αλλά δεν υπάρχει και κάτι χειροπιαστό για την Β’. Να λέει αυτοί είμαστε, αυτά τα χρήματα βάζουμε και μ’ αυτόν τον τρόπο θα πάμε στην Α’. Όλοι θέλουμε την ομάδα στην Β’ εθνική και σ’ έναν χρόνο να ξαναπάει στην πρώτη. Το μόνο που ακούμε είναι για κάποιους Ρώσους, που θέλουν να βάλουν λεφτά στον Άρη. Μακάρι να είναι αλήθεια, όμως μ’ αυτά που έχουμε ακούσει κατά καιρούς δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Αν δεν υπάρχει άλλη λύση, τι να κάνει η ομάδα; Θα πάει εκεί και ίσως είναι μια ευκαιρία να αναγεννηθεί πάλι. Μετά τα 100 χρόνια θα ξεκινήσει από το μηδέν, να δημιουργήσει κάτι υγιές».

Για το πόσα χρήματα χρειάζεται η ομάδα στην Football League: «Λένε πως χρειάζονται τρία με πέντε εκατομμύρια ευρώ. Εδώ, όμως, δεν μπορούμε να δώσουμε 1800 ευρώ και χάνουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μας και μιλάμε για τρία έως πέντε εκατομμύρια ευρώ; Στην συνέλευση θα ακούσουμε τους ανθρώπους, θα τους αξιολογήσουμε και θα κρίνουμε. Δεν αναφερθήκαμε σε πρόσωπα. Ο κ. Γαλανός ανέφερε πως είναι Αρειανός, πως ο πατέρας του έχει παίξει στον Άρη, πως θέλει να ασχοληθεί αλλά με μια προϋπόθεση. Ο ίδιος το θέλει και άλλοι που θέλουν να δραστηριοποιηθούν για να πάει ο Άρης καλύτερα».

Για το αν αισθάνεται πιο αισιόδοξος: «Τουλάχιστον έχουμε κάτι χειροπιαστό στα χέρια μας. Έχουμε μια πρόταση. Έχουμε ζητήσει κάποιες επιβεβαιώσεις από τον κ. Γαλανό και θα δούμε. Δεν θα τελειώσει κάτι στην συνέλευση, θα δοθεί μια προθεσμία μια εβδομάδα με 10 ημέρες και μετά οι μεγαλομέτοχοι θα πάρουν την απόφαση. Στην συνέλευση θα είμαστε παρόντες όλοι. Θα πάρουμε θέση, ναι, θα μιλήσουμε».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved