Χαντί: «Άκρως επιτυχημένη η χρονιά για τον Εργοτέλη»

Χαντί: «Άκρως επιτυχημένη η χρονιά για τον Εργοτέλη»

Το φετινό ρόστερ της ομάδας ήταν το καλύτερο στην ιστορία της σύμφωνα με τον 25χρονο μέσο

Εμφανώς ικανοποιημένος τόσο από την πορεία του Εργοτέλη τη φετινή σεζόν όσο και από την δική του παρουσία στην ομάδα εμφανίζεται ο Άγγελος Χαντί. Ο 25χρονος μέσος χαρακτήρισε άκρως επιτυχημένη τη σεζόν για τους Κρητικούς επισημαίνοντας πως είχαν το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2:

Για το αν ήταν η καλύτερη σεζόν για τον ίδιο: «Σίγουρα ήταν η καλύτερη και προσωπικά και για την ομάδα που τερμάτισε στην ψηλότερη θέση της ιστορίας της. Άκρως επιτυχημένη για όλους».

Για το που οφείλεται η πετυχημένη πορεία του Εργοτέλη: «Νομίζω είναι ένας συνδυασμός πολλών παραγόντων. Καταρχάς της ίδιας της ομάδας, δηλαδή της ποιότητάς των παικτών, οι δύο πολύ κάλοι προπονητές και η διοίκηση. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων έφερε το αποτέλεσμα αυτό».

Για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Εργοτέλης: «Τα τελευταία δύο καλοκαίρια είναι ιδανικά για τον Εργοτέλη. Πέρσι πήρε την άνοδο και φέτος έμεινε στην κατηγορία. Φέτος η παραμονή δεν ήρθε τυχαία και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους βαθμούς καθώς ήμασταν και άτυχοι σε κάποια παιχνίδια».

Για το τι έμεινε στον ίδιo από την φετινή σεζόν: «Φέτος ο Εργοτέλης για πρώτη φορά στην ιστορία του δεν κοίταζε τον αντίπαλο αλλά καθαρά τον εαυτό του. Με όποια ομάδα και αν έπαιζε, έπαιζε το ποδόσφαιρο του. Δεν κλεινόταν πίσω και νομίζω αυτός ήταν και ένας λόγος που έπαιξε καλή μπάλα. Είχε ποιοτικούς παίκτες και ήταν ο πιο σημαντικός παράγοντας. Και οι δύο προπονητές έβαλαν πράγματα στο παιχνίδι μας. Και οι δύο προπονητές έδειξαν πράγματα και έγινε ένα καλός συνδυασμός. Ο Εργοτέλης έδειξε πως μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Εργοτέλης δεν το έκανε αυτό τα προηγούμενα χρόνια».

Για το που οφείλεται το ότι ο Εργότελης δεν έπαιζε εξίσου καλό ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια: «Το πρώτο είναι οι παίκτες. Ο Εργοτέλης φέτος είχε την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ. Είχε βάθος στο ρόστερ. Όταν έχεις ένα τόσο ικανό ρόστερ είναι πιο εύκολο. Επίσης είναι και η φιλοσοφία της διοίκησης και οι προπονητές».

Για το τι πήραν από τους Γιάννη Πετράκη και Μαρίνο Ουζουνίδη: «Καταρχάς μπορούσαμε να τους πούμε τα προβλήματα μας. Ήμασταν φίλοι. Στόχευσαν και οι δυο στο ψυχολογικό κομμάτι. Είτε έπαιζες είτε όχι ένιωθες σημαντικός. Βάλανε μια άλλη νοοτροπία στον Εργοτέλη, πέρασαν τα δικά τους πράγματα και αυτό έκανε την διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό και αυτοί που παίζουν και αυτοί που δεν παίζουν να νιώθουν σημαντικοί. Αυτό κατά την άποψη μου συνετέλεσε στο να πετύχει τους στόχους του ο Εργοτέλης».

Για το κίνητρο που υπάρχει εν όψει της νέας χρονιάς μετά τη φετινή πορεία: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έχουν αυξηθεί τα κίνητρα και οι απαιτήσεις και ο Εργοτέλης θα παρουσιαστεί ορεξάτος για να πετύχει τους στόχους που θα ορίσει η διοίκηση τη νέα σεζόν».

Για το αν ο Εργοτέλης πλέον πρέπει να αποβάλει τον στόχο της παραμονής: «Για μένα δεν πρέπει να είναι η παραμονή. Θεωρώ πως η παραμονή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για τον Εργοτέλη και οι άνθρωποι και οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη το ξέρουν καλά αυτό».

Για τις απαιτήσεις του ίδιου από τον εαυτό του: «Σίγουρα είναι μεγαλύτερες. Θέλω να βελτιώνομαι και να δίνω ότι περισσότερο μπορώ στην ομάδα. Σίγουρα με βοήθησε η φετινή πορεία της ομάδας και η δικιά  μου».

Για το τι έκανε την διάφορα και παρουσίασε το καλό του πρόσωπο φέτος: «Καταρχάς φέτος στον Εργοτέλη είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα προηγούμενα χρόνια δεν έπαιζα τόσο. Φέτος είχα και καλούς συμπαίκτες με πίστεψαν και οι άνθρωποι του Εργοτέλη. Όταν ο παίκτης παίζει σίγουρα δείχνει αν μπορεί να αντεπεξέλθει αν δεν παίζει δεν μπορεί να ξέρεις αν είναι καλός ή όχι».

Για τις βάσεις που έχουν μπει για τι νέα σεζόν και τις απαιτήσεις που υπάρχουν: «Όταν τερματίζεις στην 7η θέση και δεν το έχεις ξαναπετύχει όλοι περιμένουν κάτι περισσότερο και αυτό θα προσπαθήσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε. Δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια, θα δούμε ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και ποιος θα είναι προπονητής. Όλα αυτά είναι σημαντικό. Το ευχάριστο για τον Εργοτέλη είναι πως έχει μια διοίκηση που προσπαθεί».



Euroleague: Top-10 με «πράσινο» και «ερυθρόλευκο» φόντο
Euroleague: Top-10 με «πράσινο» και «ερυθρόλευκο» φόντο
Με αυτούς τους ΗΓΕΤΕΣ δε φοβάται τίποτα και κανέναν!
Με αυτούς τους ΗΓΕΤΕΣ δε φοβάται τίποτα και κανέναν!
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Ολυμπιακός - Άστον Βίλα και τα ημιτελικά του Europa League
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Ολυμπιακός - Άστον Βίλα και τα ημιτελικά του Europa League
Οι συστάσεις του Ολυμπιακού προς τον κόσμο του
Οι συστάσεις του Ολυμπιακού προς τον κόσμο του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved