Παπάζογλου: «Ωρίμασα στον ΟΦΗ»

Παπάζογλου: «Ωρίμασα στον ΟΦΗ»

Θετικό πρόσημο βάζει την παρουσία του στους Κρητικούς ο 26χρονος επιθετικός

Με ευχάριστες αναμνήσεις φεύγει από το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ ο Θανάσης Παπάζογλου που τονίζει πως ωρίμασε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στους Κρητικούς. Μάλιστα ο 26χρονος επιθετικός επεσήμανε πως η δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση μπορεί να φέρει την ομάδα στα χρόνια της ευημερίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2:

«H αλήθεια είναι πως πέρασα πολύ καλά στο Ηράκλειο και μέσα στο γήπεδο αλλά και στην ζωή μου. Συνάντησα ανθρώπους που με εκτίμησαν σαν άνθρωπο και τους εκτίμησα και εγώ. Από την παρουσία μου στον ΟΦΗ μόνο θετικό πρόσημο μπορώ να βάλω Δεν είναι μόνο το δέσιμο με την ομάδα αλλά και με το νησί. Βγήκε από την πρώτη στιγμή και είχα αυτά τα αποτελέσματα».

Για την ψυχολογική στήριξη του ΟΦΗ και του κόσμου του απέναντι στον ίδιο: «Για μένα η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. Είμαι σε μια θέση με αυτά που πέρασα τα καλά και τα άσχημα να λέω πως η ψυχολογία επηρεάζει πολύ τον παίκτη Θανάση. Δεν είναι καλό αυτό. Πιστεύω ότι ωρίμασα στον ΟΦΗ που είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και αυτές σε κάνουν πιο ώριμο και πιο δυνατό. Περάσαμε δύσκολα. Μπορεί να ήταν ωραίες στιγμές και να δεθήκαμε. Κακά τα ψέματα το οικονομικό παίζει ρόλο και πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά».

Για το δέσιμο που υπήρχε μέσα στην ομάδα: «Εγώ αυτό που πιστεύω είναι πως μέσα στα προβλήματα ήταν τυχερός ο ΟΦΗ. Όταν σφύριζε ο διαιτητής τον αγώνα γινόμασταν μια γροθιά. Οι παίκτες μαζί με την διοίκηση και τον προπονητή έφεραν αυτά τα αποτελέσματα».

Για το αν θεωρεί «χαμένη ευκαιρία» τον αποκλεισμό του ΟΦΗ από τον τελικό: «Ήταν μια χαμένη ευκαιρία γιατί όλα ήταν στην κόψη του νήματος. Αν έμπαινε η κεφαλιά η δικιά μου ή του Νούνιες θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά αλλά εκεί μιλάμε για τύχη. Αυτό που θέλω να πω είναι πως στο πρώτο παιχνίδι κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί και ο Παναθηναϊκός πέρασε δίκαια. Αποδείχθηκε πιο ομάδα από εμάς και αυτό φαίνεται και τώρα με την παρουσία του στα πλέι – οφ».

Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του: «Την αγάπη από τον κόσμο του ΟΦΗ που εισέπραξα δεν την εισέπραξα αλλού και δεν το ξεχνάω. Το έβλεπα σε προηγούμενες ομάδες που ήμουν με την αγάπη που έδειχνε ο κόσμος σε άλλους ποδοσφαιριστές και ήθελα να το ζήσω και εγώ. Έβλεπες να παίζει και για τον κόσμο και το κάνω και εγώ. Ο ΟΦΗ είναι κομμάτι της καρδιάς μου και ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει το ότι έφυγα».

Για το τι μένει τελικά από τα 2 χρόνια της παρουσίας του στον ΟΦΗ: «Είτε εντός είτε εκτός γηπέδου εξέλαβα πολύ αγάπη σε ό,τι και να έκανα. Από το πιο απλά. Υπήρξε άνθρωπος που μου παραχώρησε θέση στο πάρκινγκ. Όλο αυτό συνηθιζόταν κάθε μέρα, βοηθούσε και η καλή μου παρουσία. Ποτέ δεν προκάλεσα και χαίρομαι που δεν άκουσα ποτέ κακό για μένα και εισέπραξα την αγάπη του κόσμου. Δύο είναι τα πράγματα που θα κρατήσω. Το τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη στο "Γεντί Κουλέ". Εκεί γιατί έκλεινε μια χρονιά που μας καθιέρωνε στην 6η θέση. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό και βγήκαμε νικητές. Η 2η περίπτωση είναι το δικαίωμα που μας δόθηκε για όνειρο τελικού άσχετα αν δεν βρεθήκαμε εκεί».

Για την εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα με την Ξάνθη: «Όταν υπάρχει "ράδιο – αρβύλα" που προηγείται αυτού του αγώνα, τότε είναι πολύ άσχημο για όλη την ομάδα. Και ότι θα "δώσεις" το παιχνίδι είναι κάτι άσχημο και για την ομάδα και για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Μας πείσμωσε αρκετά αυτό».

Για το αν ο ΟΦΗ έβαλε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια: «Η φετινή και η περσινή χρονιά που ήταν ακόμη πιο δύσκολη που κράτησε τον ΟΦΗ και η φετινή που τον ανέβασε ψηλά και σαν πρεστίζ. Τα οικονομικά δυστυχώς θα μείνουν για διάφορους λόγους. Θέλω να πιστεύω πως η δουλειά που γίνεται από την διοίκηση γίνεται για το καλό της ομάδας. Αν είναι για το καλό της ομάδας ο ΟΦΗ θα βρεθεί στα περασμένα χρόνια».



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved