Ολυμπιακός: Το «μπέρδεμα» με Πουλίδο και οι άλλοι

Ολυμπιακός: Το «μπέρδεμα» με Πουλίδο και οι άλλοι

Οι ιθύνοντες της Τίγκρες μπέρδεψαν την κατάσταση αναφορικά με τον Άλαν Πουλίδο ο οποίος παρουσιαζόταν μια… ανάσα από το να υπογράψει στον Ολυμπιακό κι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Ενώ φαινόταν πως ο Άλαν Πουλίδο θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, τα δεδομένα άλλαξαν μετά τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Τίγκρες. Όπως υποστήριξε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκράζα, ο 24χρονος Μεξικανός έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και πως θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να πληρώσει τη ρήτρα για να τον κάνει δικό του. Από τον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα, όμως, θεωρείται βέβαιο πως δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία να προχωρήσουν τόσο πολύ τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή αν δεν ήταν βέβαιοι πως είναι ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό για μεταγραφικά θέματα της ομάδας και σε ερωτήσεις που δέχθηκε για το θέμα του Πουλίδο δήλωσε… άγνοια! Με τα υπάρχοντα δεδομένα, φαίνεται πως οι Μεξικάνοι κατάλαβαν κάπως… αργά την αξία του 24χρονου στράικερ και προσπαθούν να αποκομίσουν ότι μπορούν, έστω και την τελευταία στιγμή. Πάντως, ειδικά από την πλευρά του παίκτη παρουσιάζεται σιγουριά πως θα υπογράψει ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό.

Υπάρχουν κι άλλοι!

Την ίδια ώρα, ωστόσο, στον Ολυμπιακό ασχολούνται και με άλλες περιπτώσεις επιθετικών και όχι μόνο με τον Άλαν Πουλίδο. Το σίγουρο είναι πως πρώτος στόχος παραμένει ο Μεξικανός ενώ ακόμα κι αν αποκτηθεί δεν αποκλείεται να γίνει κι άλλη προσθήκη στη «γραμμή κρούσης». Οι Πειραιώτες θα έχουν τις λύσεις των Ολαϊτάν και Διαμαντάκου που θα έχουν θέση στο ρόστερ, με τους Βαλντέζ και Σέποβιτς να οδεύουν προς αποχώρηση, όμως θα χρειαστούν κι άλλες για να είναι «γεμάτο» το ρόστερ στην αρκετά βεβαρημένη από υποχρεώσεις χρονιά που έρχεται.

Στη λίστα των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών που μπορούν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, όπως είναι αυτό του Γκρατσιάνο Πελέ της Φέγενορντ. Επίσης, δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν πως στη λίστα του Ολυμπιακού είναι και ο Αντί Ντελόρ της Τουρ, όμως, φαίνεται να είναι πιο χαμηλά από τους υπόλοιπους, ενώ σενάρια έχουν υπάρξει και για τον Τσιπριάν Μαρικά ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Χετάφε και για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη ο Μίτσελ.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved