Ροβίθης: «Η χρονιά για τον ΟΦΗ είναι πετυχημένη»

Ροβίθης: «Η χρονιά για τον ΟΦΗ είναι πετυχημένη»

Οι Κρητικοί έδειξαν… μέταλλο την φετινή σεζόν σύμφωνα με τον 22χρονο αμυντικό

Την ικανοποίησή του για την ενσωμάτωσή του στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ αλλά και την πορεία των Κρητικών την φετινή σεζόν εξέφρασε ο Μανώλης Ροβίθης. Ο 22χρονος μπακ ευχαρίστησε τον Σα Πίντο για την εμπιστοσύνη του επισημαίνοντας πως ο ΟΦΗ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έδειξε σθένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2:

Για την χρονιά του με τον ΟΦΗ: «Σίγουρα ήταν μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και πολλά ευχάριστα γεγονότα. Ένα μάθημα για μένα».

Για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ: «Τέτοιες στιγμές και όλη γενικότερα η προσπάθεια, η κατάκτηση της 6ης θέσης ο ημιτελικός κυπέλλου θα μείνουν χαραγμένα στην μνήμη. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι για να έχω να διηγούμαι και εγώ πράγματα. Μεγάλο βήμα για μένα. Σε άλλες χώρες είναι δύσκολο σε αυτή την ηλικία να δείξεις κάτι. Αυτή η ηλικία δεν σου αποφέρει από μόνη της κάτι. Δουλεύεις για να πάρεις ευκαιρίες και στα δύσκολα φαίνονται οι χαρακτήρες».

Για το πέρασμα από την Κ20 και την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα: «Θέλει τύχη και το θέμα είναι όταν η τύχη σε βρει να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Στα δύσκολα είναι που πρέπει να δουλέψεις παραπάνω για να αποδείξεις ότι μπορείς και πιο πολύ στον εαυτό σου. Ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Αν κάνεις σκληρή αυτοκριτική στον εαυτό σου, προσπαθείς να γίνεις καλύτερος και μόνο έτσι πας μπροστά. Τότε πραγματικά βλέπεις τα λάθη σου και προσπαθείς να τα διορθώσεις. Αν στο λένε οι άλλοι και δεν το καταλαβαίνεις δεν πας πουθενά».

Για την επιβράβευση του Σα Πίντο προς το πρόσωπο του: «Πραγματικά ευχαριστώ τον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία. Μόνο αυτό μπορώ να πω».

Για τον απολογισμό της χρονιάς: «Για το κύπελλο ήταν δυσάρεστο που δεν φτάσαμε στον τελικό. Η χρονιά είναι πέρα για πέρα επιτυχημένη. Δείξαμε μέταλλο και τι σημαίνει ΟΦΗ. Ο κόσμος μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι νομίζω και εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο. Παρά τις δυσκολίες στην αρχή μας στάθηκε στο πλάι μας. Η μόνη λέξη είναι το "απίστευτο" περιγράφοντας τον κόσμο».

Για το αν η φετινή χρονιά τον γεμίζει με άγχος για την επόμενη: «Δεν νομίζω. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εκεί πρέπει να στοχεύουμε ατομικά αλλά και σαν ομάδα. Μόνο αν κοιτάς αν έχει κάνεις κάτι καλό μπορείς να δουλεύεις για να κάνεις κάτι καλύτερο. Γενικότερα από μικρός δεν πίστευα ότι θα ζήσω τέτοιες στιγμές. Με δουλειά όμως όλα μπορούν να συμβούν. Τώρα το ζω, το πιστεύω και πιστεύω σε ακόμα καλύτερα πράγματα στην συνέχεια».



Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved