Νάστος: «Να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας»

Νάστος: «Να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας»

Με στόχο τους τρεις βαθμούς θα παίξει στην Τούμπα ο Ατρόμητος με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Νάστος.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο έμπειρος αμυντικός επισήμανε πως οι Περιστεριώτες θέλουν να μπουν με αρκετούς βαθμούς στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάστου:

Βαγγέλη διανύετε μια πάρα πολύ καλή χρονιά και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος δίνετε ένα πολύ σημαντικό ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ; Πως το περιμένεις αυτό το παιχνίδι;

«Όντως μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Την Κυριακή παίζουμε με μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα που έχει και μεγάλο ρόστερ. Εμείς θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι γιατί θέλουμε ενόψει play off να είμαστε κοντά στην βαθμολογία και με τον ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό και όσο γίνεται πιο μακριά από τον Αστέρα Τρίπολης. Πάμε να κερδίσουμε και αυτό το ματς και το επόμενο με τον Πανθρακικό για να μπούμε καλά βαθμολογικά στα play off».

Είστε αήττητοι στα τελευταία εννιά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και μοιάζει σα να του έχετε πάρει τον αέρα, έτσι δεν είναι;

«Είναι κάθε χρονιά διαφορετική και κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Όταν παίζουμε στην Τούμπα, έχουμε πολύ καλή επίδοση και ατομικά και ομαδικά κι ελπίζω να ισχύσει αυτό και την Κυριακή. Βέβαια πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, σοβαροί, πειθαρχημένοι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να σε τιμωρήσει, κάτι που δεν το θέλουμε γιατί θα ξεφύγει πολύ στην βαθμολογία και θα έχουμε ντεσαβαντάζ στα play off. Οπότε βλέπουμε το παιχνίδι της Κυριακής, να πάμε σοβαρά πειθαρχημένα και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Πως μπορεί να επιδράσει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι και στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος;

«Έπαιξε ένα δύσκολο παιχνίδι μεσοβδόμαδα με τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό να είναι κάποιοι παίκτες κουρασμένοι. Αλλά έχουν μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ, οπότε δε νομίζω ότι θα τους επηρεάσει τόσο πολύ. Για το δεύτερο ματς θα έχουν χρόνο ξεκούρασης. τους ενδιαφέρει πολύ το παιχνίδι με μας γιατί θέλουν να μπουν όσο καλύτερα γίνεται στα play off».

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι, και τί να περιμένουμε από τον Ατρόμητο;

«Είναι ματς στο οποίο σίγουρα ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας και να βάλει γρήγορα ένα γκολ για να μπορέσει να το κρατήσει. Εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε ότι κάνουμε σε όλα τα γήπεδα είτε εντός είτε εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Είναι το πιο σημαντικό αυτό. Ευκαιρίες θα μας δοθούν και αν τις κάνουμε γκολ μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved