Σταματόπουλος: «Νίκη και θέαμα με Καλλονή»

Σταματόπουλος: «Νίκη και θέαμα με Καλλονή»

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι το αποτέλεσμα αλλά και η καλή εμφάνιση στο προσεχές ματς σύμφωνα με τον βοηθό του Γιώργου Γεωργιάδη

Να αφήσει πίσω του το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη καλείται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Γιώτη Σταματόπουλο, που επεσήμανε πως ενόψει της Καλλονής στόχος του «Δικεφάλου» είναι η νίκη σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Προσπαθήσαμε σ' ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, όπως ξέραμε ότι θα είναι γιατί ο Απόλλωνας - όπως είχαμε πει - "παλεύει" για τον κάθε βαθμό εδώ στην έδρα του για να κρατηθεί στην κατηγορία. Θεωρώ όμως ένα  βασικό στόχο τον πραγματοποιήσαμε. Θέλαμε ν' αλλάξουμε την εικόνα στα εκτός έδρας ματς, δυστυχώς δεν το συνδυάσαμε με αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Στο 0-3 μπορούσαμε να είχαμε "κλειδώσει" ήδη το ματς, ακόμη και στο 1-3 και 2-3 δεν καταφέραμε να κάνουμε το τέταρτο γκολ, παρόλο που δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, να το πετύχουμε αυτό. Δυστυχώς δεν το πετύχαμε και δεχτήκαμε από "στημένες" μπάλες τρία γκολ που μας έλειψε η αυτοσυγκέντρωση. Κάτι θετικό είναι που είναι λίγες μέρες τώρα μέχρι το επόμενο ματς της Κυριακής. Είναι ένα ματς μέσα στην Τούμπα που... μέσα στην Τούμπα θέλουμε να κερδίζουμε πάντα, να έχουμε καλή παρουσία μπροστά στον κόσμο μας, απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει μια αξιόλογη πορεία σ' αυτήν την κατηγορία κι αξίζει τον σεβασμό προς τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας γιατί η ομάδα έπαιξε σχεδόν όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας. Εμείς όμως, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τη βαθμολογική απώλεια την οποία είχαμε σήμερα (σ.σ. προχτές) σ' αυτό το παιχνίδι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Κατά συνέπεια, κρίνοντας κι από τα λεγόμενά σας, ο προβληματισμός σας εντοπίζεται στην εκτελεστική δεινότητα και στον τομέα της συγκέντρωσης; Κι αν η απάντηση για το θέμα της συγκέντρωσης είναι καταφατική, επειδή είστε άνθρωπος του ποδοσφαίρου, για τον πολύ τον κόσμο που δεν έχει ανάλογες γνώσεις, πώς διορθώνεται, πώς αντιμετωπίζεται ένα τέτοιο φαινόμενο; «Εντάξει, πιστεύω πως είναι "καθαρά" ψυχολογικό το θέμα. Νομίζω πως το ένα φέρνει το άλλο. Δηλαδή, όταν σου παρουσιάζονται τόσες ευκαιρίες και δεν μπορείς να τις εκμεταλλευτείς και με μια "στημένη" μπάλα δέχεσαι με εύκολο τρόπο γκολ, τότε το ένα φέρνει το άλλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, φυσικά θα το αναλύσουμε με την ομάδα και να μάθουμε από τα λάθη μας».

Την Καλλονή τη γνωρίζετε, ξέρετε τί αντίπαλος είναι, πού επικεντρώνετε την προσοχή σας, αν και θυμάμαι τα λόγια σας εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα, σύμφωνα με τα οποία σας ενδιαφέρει να είστε εσείς καλά ως ομάδα και πως αυτό σας ενδιαφέρει κυρίως αλλά σε μια πρόχειρη ανάγνωση του επικείμενου αντιπάλου τί επισημαίνετε ως σημείο ή σημεία προσοχής; «Θέλω να πω για άλλη μια φορά, πως παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, παίζουμε στην Τούμπα. Πρέπει να συνδυάσουμε ένα αποτέλεσμα, τους τρεις βαθμούς με καλό ποδόσφαιρο κι αυτός θα είναι ο στόχος».

Για το πώς θ' αντιμετωπίσετε την Καλλονή ή αν σας έχει κάνει κάτι εντύπωση από τη συγκεκριμένη ομάδα; «Όπως σας είπα, αξίζει σεβασμό γι' αυτήν την πορεία. Τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved