Βαλντέζ: «Θέλω να μείνω»

Βαλντέζ: «Θέλω να μείνω»

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν εξέφρασε ο Νέλσον Βαλντέζ.

Ο Παραγουανός επιθετικός των «ερυθρόλευκων», ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη των Πειραιωτών επί του Εργοτέλη με το χατ-τρικ που σημείωσε, μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα και τη νέα χρονιά, καθώς αγωνίζεται ως δανεικός από την Αλ Τζαζίρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Συγκεκριμένα ο Λατίνος άσος μίλησε για:

Το γρήγορο χατ-τρικ που πέτυχε: «Δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι το πιο γρήγορο, αλλά έχω πετύχει χατ-τρικ και με την Βέρντερ Βρέμης και είμαι ευτυχισμένος που έχω πετύχει αυτά τα τρία τέρματα σήμερα».

Το αν η δυναμική εκκίνηση του Ολυμπιακού ήταν απόδειξη για τον αποκλεισμό και δώρο στον Μίτσελ για τα γενέθλιά του: «Σήμερα η ομάδα ήθελε να αποδείξει γιατί είναι πρωταθλήτρια. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε την ικανότητά μας. Βγήκαν όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει και πήραμε μία νίκη και για τον προπονητή».

Το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ: «Όλη η ομάδα ήταν λυπημένη και νιώθει θλίψη γιατί πήγαμε με ελπίδες και προσδοκίες αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς και επιστρέψαμε στεναχωρημένοι».

Το αν είναι εύκολο για μία ομάδα να βρει κίνητρο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Το κίνητρο είναι πως θέλουμε να είμαστε καλά σε όλα τα παιχνίδια και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα πιο σημαντικά ματς που ακολουθούν με τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και η προσδοκία μας είναι να συνεχίσουμε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου».

Το αν θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό: «Είναι ένα προσωπικό κίνητρο για εμένα. Θέλω να συνεχίσω και προσπαθώ να συνεχίσω χωρίς τραυματισμούς και να μπορέσω να μείνω».

Το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα. Μου αρέσουν οι φίλαθλοι και πως το ζουν το ποδόσφαιρο. Αυτό συμβαίνει και στην Λατινική Αμερική και μου αρέσει πολύ».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved