Αλαφούζος: «Δεν χρειάστηκε εγγυητική επιστολή ο Παναθηναϊκός»

Αλαφούζος: «Δεν χρειάστηκε εγγυητική επιστολή ο Παναθηναϊκός»

Πότε δεν χρειάστηκε να δώσει ο Παναθηναϊκός εγγυητική επιστολή για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, όπως ξεκαθάρισε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ με παρέμβασή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 επισήμανε πως γίνεται προπαγάνδα κατά της ομάδας.

«Για το ομολογιακό δάνειο έχει γίνει γενική συνέλευση το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε να δώσει ποτέ εγγυητική επιστολή για να πάρει αδειοδότηση», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Οφείλατε να απευθυνθείτε στον Παναθηναϊκό προτού διαδίδετε σκοπίμως πράγματα. Δεν είχατε την ευγένεια και τη δημοσιογραφική εντιμότητα. Τα γράφατε επίτηδες για να δημιουργήσετε κλίμα. Η πραγματικότητα δείχνει ότι είχατε απλώς άδικο. Κάνετε προπαγάνδα συστηματικά για να θίξετε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού».

Σε ερώτηση για την επιστολή με 18 σημεία που φέρεται να δέχτηκε από την ΕΠΟ, είπε πως «… το τι έχουμε πάρει από την ΕΠΟ είναι εμπιστευτικό», ενώ κατέληξε λέγοντας «… ξέρετε αν έχω ή αν δεν έχω βάλει χρήματα στην ΠΑΕ».

Η παρέμβαση του προέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ, ότι η επίσκεψη στην ΕΠΟ ήταν αποκλειστικά και μόνο για να διασφαλίσει ότι όλα θα πάνε καλά με το θέμα της άδειας και ποτέ δεν τέθηκε θέμα εγγυητικής, όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Ταεκβοντό: Εξι μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αθήνας
Ταεκβοντό: Εξι μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αθήνας
Εξετάζει Μπάσι ο Παναθηναϊκός και φέρνει Φαρίντ
Εξετάζει Μπάσι ο Παναθηναϊκός και φέρνει Φαρίντ
Η Θύρα 13 στο πλευρό του Λεσόρ
Η Θύρα 13 στο πλευρό του Λεσόρ
Βαθμολογία EuroLeague: Πήρε το ντέρμπι η Ρεάλ - Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή
Βαθμολογία EuroLeague: Πήρε το ντέρμπι η Ρεάλ - Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved