Γοδόι: «Νιώθω άνετα στον Παναιτωλικό»

Γοδόι: «Νιώθω άνετα στον Παναιτωλικό»

Ικανοποιημένος από την παρουσία του στους Αγρινιώτες ο Αργεντινός άσος

Μετά την πρώτη δύσκολη περίοδο της προσαρμογής, ο Γοδόι τονίζει πως αισθάνεται πολύ άνετα στον Παναιτωλικό εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία του στους Αγρινιώτες. Ο Αργεντινός άσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ole», μίλησε για τις διαφορές του ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Ελλάδα και την πατρίδα του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως κάποια στιγμή θα γυρίσει στην Ιντεπετιέντε.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Πως πας στην Ελλάδα; «Είμαι πολύ καλά, παίζω στον Παναιτωλικό, μία νεοφώτιστη ομάδα που κάνει πολύ καλή προσπάθεια, είναι στην 7η θέση κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Εγώ παίζω σε κάθε παιχνίδι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα και με κάνει να νιώθω άνετα. Όταν με είχε δει ο τεχνικός μου, μου είπε πως με θέλει στην ομάδα του. Βέβαια, τα πράγματα δε ξεκίνησαν ιδανικά, αφού στο πρώτο μου ματς είχα ένα διάστρεμμα. Επέστρεψα, όμως, την τέταρτη αγωνιστική και από τότε δεν παίζω μόνο όταν συμπληρώνω κάρτες! Νομίζω πως προσαρμόστηκα σε χρόνο DT σε όσα μου ζητήθηκαν και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η περίοδος της προσαρμογής πως ήταν; «Το πιο δύσκολο πράγμα, ήταν η γλώσσα, αφού δεν μπορούσα να καταλάβω τίποτα. Ήμουν τυχερός, όμως, αφού βρήκα στην ομάδα τον Πόι, που είναι στην Ελλάδα 6 χρόνια και μπορούσε να με βοηθήσει πάρα πολύ στο κομμάτι αυτό. Ακόμα μαθαίνω, όμως τώρα έχουν γίνει όλα πιο εύκολα».

Πως προέκυψε η Ελλάδα για εσένα; «Μέσα από έναν γνωστό μου, που έχει ζήσει εδώ, έχει παίξει και γνωρίζει την γλώσσα. Μου είχε πει, πως οι δύο μήνες θα είναι κάπως δύσκολο, για να μάθω την γλώσσα, την ζωή και γενικά να προσαρμοστώ. Μάλιστα, μου έφτιαξε και μία λίστα με βασικές λέξεις και εκφράσεις για να με βοηθήσει. Τώρα πια, δεν μπορώ να πω πως είμαι... ειδικός στην γλώσσα, όμως καταφέρνω να συνεννοηθώ με αξιοπρέπεια. Πολλές φορές βέβαια, υπάρχει ένας συνδυασμός Ελληνικών, Αγγλικών και Ισπανικών, όμως αυτό που μετράει, είναι πως ο ένας καταλαβαίνει τον άλλο».

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στο Ελληνικό και το Αργεντίνικο πρωτάθλημα; «Εδώ το ποδόσφαιρο είναι πιο ήρεμο, όχι όπως στην Αργεντινή. Δεν υπάρχει τόσο πίεση, ενώ είναι και κάπως πιο... αργό. Όσο για τους οπαδούς, είναι επίσης πιο ήρεμοι. Οι δικοί μας φίλαθλοι, πάντως, μας στηρίζουν πολύ, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με την Αργεντινή».

Παρακολουθείς το πρωτάθλημα της Αργεντινής; «Φυσικά, μπορεί να είμαι μακριά, όμως τα... μάτια μου είναι πάντα εκεί. Και συζητώ πολύ, επίσης, με τον Πόι, όπως και με τον Μαρτίνες που ήρθε στην ομάδα τον Γενάρη. Παρακολουθώ και την Ιντεπεντιέντε, η ομάδα έχει πέσει λίγο τον τελευταίο καιρό, ενώ είχε ξεκινήσει πολύ καλά. Είμαι σίγουρος, πάντως, πως θα καταφέρει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια».

Σκέφτεσαι να επιστρέψεις στους «κόκκινους»; «Σίγουρα, αυτό κάποια στιγμή θα γίνει. Εδώ μεγάλωσα, έχω περάσει 11 ωραία χρόνια, έχω πολλά συναισθήματα για την ομάδα και είναι δεδομένο πως θα επιστρέψω. Πότε θα γίνει αυτό, όμως, δε το γνωρίζω. Τώρα είμαι καλά εδώ, θέλω να εξελιχθώ και να παίξω σε ακόμα καλύτερα πρωταθλήματα και όταν τελικά φτάσει η στιγμή, να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησαν όλα».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι διαιτητές του Game 5 στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι διαιτητές του Game 5 στο ΟΑΚΑ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved